NK Olimpija-Austria

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ne verjamem, da je 14.000 kart prodanih.....verjetno se samo še na EVENTIMU pred štadionom prodaja....no ja upam na 10.000 folka vsaj...to bi bilo super ::)))

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Gremo počas...
nahrung002.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
jaz tudi.....samo še najprej do frenda do domžal potem pa greva.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kateri kr*ten na RTVSLO dela to grafiko ??? Z enega metra in pol se opriblizno vidi uro, rezultat pa s priblizno pol metra (na CRTju).

A se bojijo, da se bo slika obrabila, ce dajo malo vecje stevilke ?

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Kateri kr*ten na RTVSLO dela to grafiko ??? Z enega metra in pol se opriblizno vidi uro, rezultat pa s priblizno pol metra (na CRTju).

A to mislis rezultat z uro, ki je bil ves cas prikazan zgoraj levo?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
se mi je zdelo da je bil izgred?

@Slovenec sem
Zadevo sem spremljal iz 8 vrste in sem bil čist šokiran ko sem to videl. In ta model ko je usekal punco je pol še okrepitve klical, ker ga je seveda blo strah da bo po pički dubu. Seveda je pol prišlo ene 5 opic, ki so skupaj imeli tolk IQ kot las na glavi (skini so bli). In čist napsihirani gledal kako bodo pretepli tista dva fanta, ki sta bila z punco in sta ji pomagala. No kar se tiče varnostnikov pa katastrofa.. on jim je samo svetoval naj zapustijo stadijo, da slučajno ne bodo še kaj fasali.... Take se mora kaznovati in prepovedat vstop na stadijon.

videl to skupino DEGENOV, sami prepotentneži.....in taki imajo otroke potem?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik nakoruzi pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

A to mislis rezultat z uro, ki je bil ves cas prikazan zgoraj levo?

Natanko to. Priblizno je bila prikazana ura (so imeli ze bistveno boljso grafiko, a je nekdo "popravil" nekaj, kar ni bilo pokvarjeno) da se jo je videlo samo malo razmazano na CRT ekranu (nimajo vsi 100+ cm plazme ali LCDja in HD sprejema ...), rezultat se je pa videlo lepo ravno iz pol metra, ker je bil se vecji zmazek. Ob tem je bilo zgoraj levo prostora za dobesedno 2-3x vecjo grafiko, kar pomeni tudi vsaj 3x vecje stevilke, ki bi bile normalno vidne z razdalje za gledanje TVja.

En de*il je natuhtal, da lahko upravici svoj obstoj v parazitski funkciji javnega zavoda RTV tako, da spremeni nekaj, kar je bilo cisto OK. Ce spremeni na slabse, bo potrebno to enkrat popraviti, torej si je zagotovil sluzbo za 2x trako dolgo, kot ce bi samo nekaj dobrega pogruntal.

Vso RTVjevsko golazen bi bilo treba zapreti v isti prostor z nasimi posranci, drzavnim svetom, usluzbenci ZZZS in se nekaj drugimi paraziti iz JU, ter jih posteno dezinsektirati s ciklonom B. ne samo, da bi znizali izdatke za JU, kar naenkrat bi ugotovili, da lahko drzava deluje precej ceneje
rolleyes-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
ej se popolnoma strinjam resno, čisto nič ne funkcionira več tako kot more v tej državi.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
ksz
Anekdota
smile-1.gif

Vedno ko grem na tekmo, se oborožim s kakšnim navijaškim šalom, čeprav nisem pretiran navijač kluba. Na vhodu v štadion sem bil eden redkih s šalom od olimpije. No in varnostnik me vpraša: A ti imaš žnj vrsto? gledam
shocked-1.gif

Ne, prvič vstopam na ta štadion. Izgleda, da me je zamenjal z nekim navijačem
grin1.gif

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
Jaz nisem gledal po TVju, ker sem bil v Stožicah in ne vem kako je zgledal ta rezultat. Namreč to je edina grafika, ki jo pošiljajo iz Kolodvorske. Vse ostale grafike so iz terena. Zato pa se je vsakih 10min prikazal velik rezultat z uro, ki pa upam, da si ga videl.

Največ boš naredil, če pišeš na tv.sport@rtvslo.si, ker tukaj verjetno nihče ne bo tega prebral, po emailu pa je že marsikatera pritožba padla na plodna tla.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Kar se tiče tekme. Olimpija rabi doberga napadalca in malo manj drkanja žoge od noge do noge. Niso barca jebemomilomater

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Sem posebej poudaril, da gre za CRT (= bolj zmazana slika od LCDja) in razdaljo, ki presega pol metra oz. s kolikor pac gledas ti racunalniski monitor.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mene pa moti, da na velikih ekranih na stadionu ne predvajajo posnetkov golov! A to ekrani ne omogočajo? Pa zakaj hudiča niso napisani strelci, nisem še videl nikjer, da to ne bi pisalo... Tukaj je samo grb in ime kluba, ura in rezultat, pa seveda neomejeno reklam...