Nimam sreče...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
3 mesece je pač tista doba nekje, ko počasi vidiš, če dejansko hočeš naprej s to osebo ali ne.

26 let pa zmedena doba za ženske.
grin1.gif
"Staram se.., vsak naslednji, ki ga izberem, je dejansko že kandidat za dokončno določitev..."

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
občutljiva leta so kar vsa od 10 leta dalje pa do 70... za zensko mislim.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sveže zaljubljeni so vedno optimisti na forumu (vse bo super, rožice bojo, ni problema, verjamem v večno ljubezen), sveže zapuščeni pa pesimisti (ženske so cipe, [censored] ga bo nategnila, itd...). In edino mnenja teh, se ne bi smelo upoštevati.

Meni se zdi edino korektno od nje, da mu je to kar čuti tudi povedala.

Ni pa tale odpirač teme niti omenil, koliko je ona stara in koliko časa sta dejansko skupaj. Skupaj skupaj..., ne občasne kave in sex 1x mesečno.

in zaradi katere si ti pesimist?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem realist. Sem pa dal že kar nekaj stvari čez in lahko kar rečem, da imam nekaj pojma na tem področju.

Ženska mu je korektno pojasnila, da ne ve če čuti da je to to, dvomi.... in to je slab znak, pa če ga hočeš še tako lepo zaviti v celofan.
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
odloči se zdej, ne more bit oboje. ti kot realist pišeš da ga bo zajebala. potem pa napišeš da to pišejo pesimisti in da se teh ne sme upoštevat.
17758-icon_confused.gif

pri 25ih se ne morš obnašat kot da imaš vso modrost o zvezah, ker si šele dobro začel živet.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Ma, donC, največja ironija nasvetov oziroma komentarjev Dr.Phila je, da so običajno povsem pravilni ali se izkažejo kot resnični in to je najbolj "moteče".
rolleyes-1.gif

Najhujše spoznanje v tej temi, vsaj zame, pa je(vključujoč komentarje uporabnic), da še pri 26 letih ženske niso ravno normalne in namesto vzročno-posledičnega razmišljanja, še vedno raje iščejo zrno. koko-koko.press
cry12bpy.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
recimo da mam mal več zaupanja v žensko raso in si kot on, ne mislim da so vse kurbe, kure, smotane do konca...

to da ma mogoče občasno prav pa nič ne pomeni. kokrat fali, za vsak en prav? če se teb zgodi to kar on reče da se bo, boš ti reku ja pa res, model je meu prav. kok je pa takih ljudi ki se jim to ne zgodi, pa se ne ve zanje, ker se ne javijo v teh temah?

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Ah, morda je delovalo tako, a ni šlo za posploševanje...nekako, kot vse, temelji na empiriji in je torej teoretično, čaka na prehod v dejstvo ali zavrnitev...daleč od tega, da bi vse bile take, je pa res, da to raje počnejo- iščejo zrno namreč...

Tako jaz, kot ti(&vsi ostali) lahko sodiva zgolj po tem kar vema(vidiva v tem primeru)- mislim, da ti je jasno, da sem v cinični prvi povedi prav to storil tudi jaz...
rolleyes-1.gif
.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
ksz.

Nic nebom reko na vse to. Pun K. mam vsega tega premlevanja, babe for babe dol..... nikoli jih nebomo razumeli, pa naj bo se nekdo nevem kako izkusen z njimi. Najbolse je, da neredis tocno tisto kar se tebi zdi prav. Ne premisljuj v naprej, amapk naredi. (btw. to jaz sebi govorim ze X let, pa se vedno nisem). Hurba je tu, da ce ti drugi recejo se jim zdi enostavno, ko pa bi sam mogo naret, pa te je strah posledic in ce si se prav odloco.... Hebene odlocitve.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
dejstvo ostaja - povedala mu je da ne čuti nič do njega. In ker mu je to povedala že na začetku si je že pripravla teren za "in case". Bod pošten, pa se vpraši če bi ti hotel imeti kaj resnega z bejbo če bi ti ona direkt povedala da nič ne čuti do tebe in da "mogoče se pa bo že navadila nate"... ne vem, ampak meni se taka veza dejansko gnusi. Še za ONS morš imet neko seksualno privlačnost, pa ni hudiča da jo rabiš tudi za vezo. Sploh pa sex ni tak kot bi moral bit...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ko je nekdo zalublen, mu to bolj malo škode naredi. lahko je zdej rečt, ja jz bi jo odjebu. zdej trezno razmilšlaš, takrat pa ne.

ne da se mi zdej še 1x gledat kaj točn je napisu, ampak mislm da ni reku da nč ne čuti do njega. kemija in imeti nekoga rad ni isto. in če ne bi nč čutila do njega, zakaj bi omenjala poroko, otroke...?

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
se strinjam - če si zaljubljen je mal je*a glede razmišljanja.
da ne čuti kemije je enako kot da ne čuti "tistega" do njega. Lahko ga ima "rada" kot kolega (sej veš, ko je bila tema o int.k.) ne pa da ga ima rada in da ga vidi kot moža/partnerja za lajf.

Ko ti ženska neki tazga prbije, pol je brezveze. Sej neki časa še gre, sam potem te pa to začne žret.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz....

Če se vrnem na prvega ki je temo načel, bi ti jaz svetoval, da kar zamišljal o premiku naprej torej o iskanju neke druge zveze. Mislim če ni kemije nimaš ničesar. Tukaj nekateri pubeci vstrajno vpijejo, da je kemija samo na začetku, ne ni! Tisto je začetniška zalubljenost, kemija pa, če je, te drži in drži. In navajenost in navezanost tukaj nima nobene veze. Če si na nekoga navajen ali navezan, se ti verjetno ne bo polepšal dan, če te draga samo lepo iskrivo pogleda z okicam, se vam ne zdi? In to je tista kemija ki jo rabiš imeti. Midva to imava (po 5tih letih partnerstva in 2 leti skupnega življenja) in hitro veš, da ne gre le za navezanost.

Ne rečem, morda da jo lahko tudi še očaraš, zapelješ, da se resnično tudi zaljubi vate (poizkusiti seveda ni greh) ne samo da se počuti osebno varno in kul ob tebi, to žal ni dovolj. Vendar pa dvomim da ti bo uspelo, glede na to, da je začela o tem že naglas govoriti. Ima te rada ne čuti pa tistega kar bi morala, zato se je tudi odprla ta debata, žal
roza.gif
Vsekakro pa potrebujeta povsem odrit pogovor o tem pa boš pomojem hitro ugotovil kaj in kako.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
neka kemija vsekakor obstaja - drugače ne bi spala skupaj, se tako pogosto družila,...
ne jemlji resno njenih besed. nekatere punce pač rabijo malce več časa na začetku. mogoče računa na tisto filmsko privlačnost, ki pa je itak fake, mogoče te ima pa v resnici že rada, pa si ne upa priznat. tudi take izjave so neka vrsta zaščite pred morebitnim razočaranjem. konec koncev je bila pa prej v 5letni vezi....