Nimam sreče...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
LOOOOOOOOOOOOOOL, sam čakam kdaj bo resnica prisla, pa ko bo kdo "nategnjen"... a ti ves da bo tvoji enkrat mimo priso en ki jo bo zmešal, pa si ti nič ne boš mogel pomagati. Babi se bo mešalo kot da je stara 15 let. LOOOOOOOOL naivneži.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
pablo,

kemija ni nujna, poznam en primer, ko tip trdi, da z njegove strani nkol ni blo kemije, da se mu je šlo za fuk, jaz mu verjamem, ker ga zlo dobr poznam. Kasnej se jo je navadu in ugotovu, da je zlo kul oseba, skup sta že 3. leto. Tolk v razmislek ...

Podoben primer sem mel tudi sam, ko ženska do mene ni ničesar čutila in kaj sm naredu? Jo pustu, tko kot ti tile svetujejo? Ne! Nism vrgu puške v koruzo, vztrajal sem, bil "super idealen" vedno in povsod, včasih se osmešil pa vendar, sčasoma me je vzljubila in zdaj ji ni žal, vsaj tko mi večkrat reče in da je pravilno, ker sem se tolko matral okrog nje. Pri ženskah moraš bit vztrajen.

Če se ti v tem trenutku počutiš z njo OK, potem nared, da tko tudi ostane, kar bo pa bo. Zakaj bi zdej delal temu konc, a lahko z zagotovostjo ti in ostali forumaši trdite kaj se bo zgodilo? Ne! Zato bodi in delaj to, kar si dozdej, imej se super. Čas ti bo prnesu to, kar si želiš z njo ali brez nje, sam ne se obremenjevat, ker preprosto nima smisla...

BIL si super idealen
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
ksz.

Učer sva šla na pivico, sem ji rekel, da mi je fajn z njo in da je ta buča s kemijo njen problem in se ne mislm sploh sekirat, sam hočem prvi zvedet če ne bo mogla z mano naprej. Je bla ful vesela mojega načina razmišljanja in je rekla, da je tut ona mal pretiravala, da ni tako hudo kot je zvenelo... Uglavnem mela sva se fajn, pr men je prespala, zmenla sva se še za morje... Tko da bom vidu. Js bom užival. Hvala vsem za odgovore.

P.S. Sporočim če se kej nepredvidljivega zgodi.
smile-1.gif

Haha. Naivnež.
smile-1.gif
Misliš, da ti bo na pivu rekla, da ima ta trenutek še 2 v igri.., ali pa da samo čaka, kako se bo sodelavec odločil...ali pa...

Naredil si najslabše. Vse vajeti vajinega odnosa, komplet celotno kontrolo si prepustil njenim željam.

Se beremo čez 3 tedne v novi temi "zakaj me je pustila".

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Glej eno je kemija drugo je ljubezen. Ce se mene vprasa - hebes kemijo! Itak lahko cutis kemijo z eno zensko, potem pa ugotovis da je vsae prej kot tisto, kar ti pricakujes od zenske. Zdaj je pa odvisno koliko resno mislita ipd...

Jaz sem se vedno bolj za to, da se imata dva rada in da sta predvsem prijatelja, da si pomagata, se razumeta... Kot pa da cutis kemijo z eno k se se pogovarjati nemores z njo in so nonstop kreganja in podobne bedarije.

Ce se stekata, sta si vsec - GO FOR IT! Prava ljubezen se razvije pocasi ko spoznavas osebo in si skupaj dalj casa. Tista zacetna zaljubljenost itak ne traja dolgo, tako da je bolj pomembno vse ostalo.

LP

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
LOOOOOOOOOOOOOOL, sam čakam kdaj bo resnica prisla, pa ko bo kdo "nategnjen"... a ti ves da bo tvoji enkrat mimo priso en ki jo bo zmešal, pa si ti nič ne boš mogel pomagati. Babi se bo mešalo kot da je stara 15 let. LOOOOOOOOL naivneži.

in kakšno garancijo maš da se ti to ne zgodi, ko mata ti pa tvoja "kemijo"?
rolleyes-1.gif

vsi neki trdite da ga bo zajebala in potem meni pravite da sovražim ženske
bonk.gif

noben na svetu NE more neki garantirat, ker nima pojma kaj se neki xyz osebi plete po glavi. še posebi pa ne nek wannabe forumski lover/poznavalec žensk, ki je meu 2resni punci in se zdej obnaša kot da je podedoval vso znanje tega sveta
bonk.gif

puste človeku da se odloči kot mu bo pasalo, ne pa tko kot vi hočete.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
seveda ni garancije..ampak vec moznosti pa ze je, ce ti ze v startu da vedet da je to to, kot pa v prej opisanem primeruda mu ze v startu da vedet , da to ni to, se bo pa trudla... to je samo LOOOOOOOOOOOL

nas je vprašal in mi mu povemo..zakaj pa ti zdej utrujaš. prav zadrt si.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Sori, če bi men reku en tip, da ne čuti kemije, mogoče pa se me bo navadu, se mu v istem trenutku zahvalim za sodelovanje in na svidenje v naslednji vojni. Ne vem, kje imate dostojanstvo.
17758-icon_confused.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
na podlagi česa lahko to trdiš? si jasnoviden? ne. poznaš vse ljudi tega sveta? ne. maš za samo več desetletij preučevanja človeškega obnašanja v zvezah? ne.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Sori, če bi men reku en tip, da ne čuti kemije, mogoče pa se me bo navadu, se mu v istem trenutku zahvalim za sodelovanje in na svidenje v naslednji vojni. Ne vem, kje imate dostojanstvo.
17758-icon_confused.gif

Bi rekel da si samski/a glede na tvoje pisanje
smirk-1.gif

Ni vse tako enostavno kot nekateri govorite ali pa samo take bedarije preberete v enih glupih ameriskih knjigah
bonk.gif

Tisti, ki se pa stisnejo k svoji zenski, pa mal drugace razmislajo - se lepo vidi v tej temi.

LP

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
ksz

Pa sej js tut ne vem če čutm kemijo do nje... kemijo sem čutu sam do ene punce v življenju pa še to je blo pr 16ih letih - bil sem z njo 4 leta... mel sem potem še ene par "zvez", sam nobena ni trajala dlje kot 2meseca... Pr tej ženski mi je kul, ker se ful razumeva, pogovarjava, žurava, športava... lahko sam doma leživa pa kartava al pa kej in nama je kul, znam jo nasmejat in ona mene... Tko, da ne mislm se obremenjevat s to kemijo in to sem ji tut povedou, vse kar hočem od nje, je da mi isto sekundo pove ko ne bo mogla več bit z mano... Al sem dost star (28), da bom preživu, sem dal že velik hujše stvari v življenju čez, sploh pa je življenje prekratko da bi se sekirou... Če pa že pride en tip in ji zmeša glavo, pa itak da naj gre znjim... Sej lahk pride pa kakšna ženska pa men zmeša glavo, alkaj?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Tisti, ki se pa stisnejo k svoji zenski, pa mal drugace razmislajo - se lepo vidi v tej temi.

Tukaj si pa mimo usekal.

Kaj nismo vsi (mimo usekali)?
grims-1.gif

NEbo mi nihce govoril, da ce bi imel neko osebo rad in neznansko uzival z njo, to osebo zapustil nemudoma ker bi mu rekla da ne cuti kemije, ampak vse ostalo ji je pa ful fajn
bonk.gif

LP

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Heh, nadvse bistri odgovori (ne se sekirat, moj bo isti
evil.gif
) ...

Če mene vprašate, je vsak nasvet Pablu odvečen, vsak mora pri sebi razčistit kako naprej, ne pa, da o teh stvareh sprašuješ popolne neznance o neki popolnoma neznani situaciji. Ja, Pablo jo je opisal na svoj način, kaj ko bi slišali še zgodbo iz njenih ust ?
Zame sta možni obe varianti: da bo šlo in da ne bo šlo. Odvisno je sdeveda od več dejavnikov. Vsekakor pa bo Pablo storil točno tako, kot bo čutil sam, neglede na to, kak odgovor bo dobil. Ja, saj je dobil enak odgovor, kot sem mu napisal zgoraj: bo šlo / ne bo šlo ....

Zame je najpomembnejši dejavnik starost teh dveh "zaljubljencev (ne ni napaka, samo en narekovaj je zato, ker en od njiju je zaljubljen, drug pa, kot kaže ne
evil.gif
). Če je punca mlada, potem je verjetnost prebega večja, kot če je punca (ženska) dala že nekaj skozi (ne, ne mislim seksa). Odvisno, kaj išče.

Je pa res malo čudno vse to, da govori, kako je super in oh in sploh, po drugi strani pa ... no, jaz BI se zamislil. In seveda, storil bi tako, kot mi paše ... za vas pa ----> ko vas hebe
hysterical-1.gif

Noker

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ne vem, kakšne veze ima to s samskostjo. Moj point je bil, da ni super filing, če ti kdo reče, da ne čuti kemije.
Če mene vprašate, je bejba dobila slabo vest, ker se ji mogoče zdi, da je pablo bolj zagret zanjo kot ona zanj. Zakaj bi drugače poudarjala dejstvo, da ne čuti kemije? Bi pač furala zadevo naprej, dokler traja. Druga stvar pa je, če sta se že odločila, da bosta že na začetku odnosa na stopnji, ki jo prej ali slej doseže vsak par. Kar pa je škoda.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
ksz

Pa sej js tut ne vem če čutm kemijo do nje... kemijo sem čutu sam do ene punce v življenju pa še to je blo pr 16ih letih - bil sem z njo 4 leta... mel sem potem še ene par "zvez", sam nobena ni trajala dlje kot 2meseca... Pr tej ženski mi je kul, ker se ful razumeva, pogovarjava, žurava, športava... lahko sam doma leživa pa kartava al pa kej in nama je kul, znam jo nasmejat in ona mene... Tko, da ne mislm se obremenjevat s to kemijo in to sem ji tut povedou, vse kar hočem od nje, je da mi isto sekundo pove ko ne bo mogla več bit z mano... Al sem dost star (28), da bom preživu, sem dal že velik hujše stvari v življenju čez, sploh pa je življenje prekratko da bi se sekirou... Če pa že pride en tip in ji zmeša glavo, pa itak da naj gre znjim... Sej lahk pride pa kakšna ženska pa men zmeša glavo, alkaj?

Kaj pa je zdaj to?
grims-1.gif

Vidiš, samo nekaj postov je potrebno, da te alterjevci ozdravimo vseh nemogočih "bolezni" ....
evil.gif

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
sej mozno je, da bo tudi njemu kak tip zmešal glavo, pa bo..to je dan danes moderno.. Sicer pa jaz že vidim kako bo.
hysterical-1.gif

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
Zarad mene se ta tema lahk zaklene (rima
grims-1.gif
). Pa niti nisem tega pisal na forum, da dobim nasvet, ampak bl zato, da se js bolš počutim. Pa brez zamere...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Zarad mene se ta tema lahk zaklene (rima
grims-1.gif
). Pa niti nisem tega pisal na forum, da dobim nasvet, ampak bl zato, da se js bolš počutim. Pa brez zamere...

Vidis to je fino, da se pogovoris z eno X osebo ki nima o tem pojma (mislim vaja sploh ne pozna). Samo za to bi si moral izbrati 1 osebo ne pa cel forum kjer vsak svoje hoce dokazat hehe

Kar se mene tice, si izbral pravilno odlocitev
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sveže zaljubljeni so vedno optimisti na forumu (vse bo super, rožice bojo, ni problema, verjamem v večno ljubezen), sveže zapuščeni pa pesimisti (ženske so cipe, [censored] ga bo nategnila, itd...). In edino mnenja teh, se ne bi smelo upoštevati.

Meni se zdi edino korektno od nje, da mu je to kar čuti tudi povedala.

Ni pa tale odpirač teme niti omenil, koliko je ona stara in koliko časa sta dejansko skupaj. Skupaj skupaj..., ne občasne kave in sex 1x mesečno.