Nič ni narobe

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Eno vprašanje, da vidim odgovore.

Dober prijatelj ima resno žensko, dobro leto in pol. Vse bilo ok, kul, super, pravljično... Pred 3-4 meseci, je najprej sex usahnil..., zadnji mesec sta seksala 1-2 krat (se ne spomne točno
bonk.gif
). Poleg tega je ratala otopela, bolj poredko se smeji..., nabila si je en kup obveznosti, od faksa, do treningov, službe..vsega... On se trudi, skače okoli nje..., vidi, da nekaj ne štima, ker se še posebej zadnji mesec toliko bolj drugače obnaša...

Vsakič, ko jo vpraša, "kaj je narobe"..., mu odgovori ali nič..., ali pa da ne ve (
hysterical-1.gif
).

Kaj naj tip naredi, ob predpostavki, da jo ima še zelo rad? Vprašal jo je 100x kaj je narobe, očitno ni nič ali pa ne ve (
grin1.gif
).

(PS: ne gre se zame, moja še ni v tej tečni fazi.
grin1.gif
)
(PS2: Ne, niso kontracepcijske tabletke krive
hysterical-1.gif
)

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
ali pa da ne ve

Predvsem tale je nevarna za tvojga prjatla. Težka bo. Naj jo nalašč mal ignorira tako kot on njo in mogoče doseže s tem doseže, da ona mal s seb pride al se pa zjasni kaj je narobe.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Naj ji pobere kreditne kartice, spakira kufre, preden jih bo imela čas zmetati skozi okno, spotoma pozabi nahraniti njeno zlato ribico in se odseli. Ko bo na varnem, naj napiše SMS, da rabi nekaj časa zase in da ni ona kriva, ampak on. Babi ne bo nič jasno, ker se bo umaknil s taktiko, ki jo ona že nekaj časa načrtuje.
evil.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
ali pa da ne ve

Predvsem tale je nevarna za tvojga prjatla. Težka bo. Naj jo nalašč mal ignorira tako kot on njo in mogoče doseže s tem doseže, da ona mal s seb pride al se pa zjasni kaj je narobe.

Sem predlagal nekaj podobnega (naj jo da na off),... pa je zginil njegov post in mi ni sprejelo moje bistroumnosti.
Očitno je zdaj spet tu.
cheer.gif

Aja, danes nekajkrat Alter ni delal. Moderatorji, a so krivi vesoljci iz Ajdovščine?
sprasujem se.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
naj jo prej pusti, da ne bo ona njega..je bolje za ego.
grims-1.gif

ker zadeva je itak konc, če ne da. To da ne dobi, majo vsi samski, pa še tečne ženske ne rabjo gledat
wink-1.gif
))
467716-post_slo.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
znaki kažejo an to, da ima dečva vzporedno mašilo lukenj.
čeprav to ni zagotovo!

kot je že en omenjal;
naj voj prijatelj izvaja ortho ignoranco in aroganco. zna včasih pomagati...

sicer pa naj začne iskati novo luč na koncu predora
wink-1.gif

l.p.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Mah poslat bi jo moral nekam, pa naj se potem ona trudi držat vezo skupaj, če želi.

Tip je v tej fazi, ko si še zatiska oči..., se še ne zaveda dobr, kaj se mu dogaja in upa, upa..."sej mogoče se pa popravi..".

Ne vem, jaz ne poznam nobene zgodbe, da bi se po takih zadevah popravilo, razen v dveh primerih, v enem se je tip skurbal, pa potem pomiril, v drugem se je pa ženska zaljubla v drugega...ta jo je poseksal, nogiral...potem je pa sedanji tip še kako dober ratal...

Jaz napovem konec obvezno pred novim letom, mogoče že novembra, če njemu dopizdi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Zakva zmer "kolegi" najebejo?
evil.gif

Jaz bi jo dal takoj na hladno. Kakšna veza pa je to, sexat 1x na mesec.
crazy1.gif
Raje imam fuk kolegico, pa mi ni treba poslušat tečnarije ostalih 30 dni v mesecu...

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Če ima odpiralec teme v tem delu foruma težave je alter starega in znanega uporabnika!
Če je odpiralec teme znani uporabnik ima težave njegov kolega!
Če odpiralec teme napiše,da gre za njegovega kolega se ve da nima kolega težave ampak odpiralec.
Če odprem temo v tem delu imam težave,če še ne vem,da jih imam,mi bojo pa uporabniki povedali!
Sem kaj zgrešil?
grin1.gif

P.S.:to govorim iz lastnih izkušenj
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ksz

me že par let zanima, žensko mnenje, v čem je res fora tega
m: kaj je narobe?
ž: nič
m: kaj je narobe
ž: nič ni narobe

tu bi bil sicer že prostor da spoka okol kepe
evil.gif

zaj predpostavljam da bote uporabnice rekle da ve pa že niste take, blablabla, bistvo me zanima
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
m: kaj je narobe?
ž: nič
m: kaj je narobe
ž: nič ni narobe

zaj predpostavljam da bote uporabnice rekle da ve pa že niste take, blablabla, bistvo me zanima
grin1.gif

Mislim, da je ni ženske, ki ne pozna tega dialoga. Bistvo tega pa noben ne pozna. Še same ne. Ker, ko jo potem, ko ti končno pove vprašaš zakaj ni mogla takoj povedat kaj je problem in da te razpizdi to, reče "ne vem".
grin1.gif