A Hambi = Matjaž Zorman s Šmarce...Me je ocitno dal na block listo. Sem ze pred dvemi tedni ugotovil.
Nic hudega, ceprav ne vem kaj sem mu hudega naredil. Razen to da sem delil nekajkrat njegove objave, pa kak komentar pustil..
To si verjetno delal za Izolacije Zorman. Tisto je mislim da Emil in je njegov brat se mi zdi.A Hambi = Matjaž Zorman s Šmarce...
Nekoč sem celo delal zanj (kakih 25 let nazaj)... Prekrival streha v Količevo Karton
Za vse Zormančke... Matjaža, Emila in Ireno.... So si med sabo razdelili stranke... Nisem pa delal direkt, ampak preko našega vaškega Špenglarja, ki se delal za Zormančke...To si verjetno delal za Izolacije Zorman. Tisto je mislim da Emil in je njegov brat se mi zdi.
Drugače je pa povedal tako kot je. Situacija gor je katastrofalna samo ni tako medijsko izpostavljeno kot drugi konci.
Zdaj vem katera snov nas je poplavljala.NATO HAARP bombniki z di-vodik oksidnimi bombami iz ukrajinskih bio-labov.
To so ponoc testiral ta nove gasilske avione, pa so mal prevec pipe odprli nad koroskoZdaj vem katera snov nas je poplavljala.
Glede na to da je ARSO za jutri sklical tiskovno konferenco zna biti pestro v ponedeljek.Upajmo da v ponedeljek ne bo prehudega, ko napovedujejo ohladitve. Ozračje je segreto in ravno pravo za debelo točo.
Morje v Opatiji te praktično ne ohladi ko skočiš not....evo ti kemtrailse.Berem komentarje na fb. Boomerji kot papige ponavljajo da tole ni naravno...
Upajmo da v ponedeljek ne bo prehudega, ko napovedujejo ohladitve. Ozračje je segreto in ravno pravo za debelo točo.
Toče ne. Dež jih najbolj skrbi tam kjer so bile najhujše poplave bo šlo takoj čez.Vceraj na enem od dnevnikov je en od meteorologov razlagal, da ne pricakujejo hujsega. Menda bo obcutna in hitra ohladitev, tako, da naj ne bi bilo nevarnosti za neurja s toco.