Ministrica Irena Šinko si je v Podbrezjah ogledala posledice neurja in rekla da bi lahko bilo še hujše...
Dobra...Ministrica Irena Šinko si je v Podbrezjah ogledala posledice neurja in rekla da bi lahko bilo še hujše...
Najbrz nimas nobene materialne dobrine katero bi ti lahko neurje unocilo.Nevihte so novi kovid. A se spomnite v času kovida ko so vsi mediji strašili vsak dan, zato da so dobivali klike. Zdaj pa so odkrili nevihte.
Mediji pograbijo vse, da se več vrti okrog njih in zraven še malo zlorabijo situacijo...Nevihte so novi kovid. A se spomnite v času kovida ko so vsi mediji strašili vsak dan, zato da so dobivali klike. Zdaj pa so odkrili nevihte.
Pa prejsnja leta je bilo v 14 dneh 10 neurij?! Takih, da je hleve z zivino odnasalo, pa ceste unicilo v vsakem. In sredi poletja so ljudje bili brez elektrike po 5 ali 6 dni kot prejsnji teden na Stajerskem?Saj mi je že zbuškal avto letos. Ampak še nikoli niso toliko poročevali o vsaki nevihti posebej. Zdaj se mi zdi, da kar "v živo" poročajo o vsaki nevihti.
Mat pa fotr sta ti mamilaša k sta te naredila.Mamilaši na metelkovi tega ne bodo nikoli razumeli...
Čas kislih kuraric je, zato mediji sedaj iz vsake muhe delajo slona.Saj mi je že zbuškal avto letos. Ampak še nikoli niso toliko poročevali o vsaki nevihti posebej. Zdaj se mi zdi, da kar "v živo" poročajo o vsaki nevihti.
Mediji pograbijo vse, da se več vrti okrog njih in zraven še malo zlorabijo situacijo...
Medtem pa v Švici:
imaš prav,Če ni padavin ni toče....in je suša kot je bila lani.
Letos je kr dost padavin in ni suše kar je dobrodošlo v kmetijstvu.