Zgleda, bom tudi jaz moral prijavit. Jaz bi tudi novo... Tako na grobo oceno, edino Triglav, Mangart in Škrlatica nisto bili poplavljeni.ja, vsi so fasali, vsi bi nove hiše...
Zgleda, bom tudi jaz moral prijavit. Jaz bi tudi novo... Tako na grobo oceno, edino Triglav, Mangart in Škrlatica nisto bili poplavljeni.ja, vsi so fasali, vsi bi nove hiše...
Sam tko mimogrede, na Korošici je bilo na tisti ravnini jezero z 2m vode. Tisti kateri ste bili tam si lahko predatavljate koliko dežja se je moralo tam zlit, da se je pojavilo ogromno jezero.Zgleda, bom tudi jaz moral prijavit. Jaz bi tudi novo... Tako na grobo oceno, edino Triglav, Mangart in Škrlatica nisto bili poplavljeni.
Vemo to mi vsi, nič bat... pa pojdi eno stran nazaj in poglej čemu se jaz čudim.Sam tko mimogrede, na Korošici je bilo na tisti ravnini jezero z 2m vode. Tisti kateri ste bili tam si lahko predatavljate koliko dežja se je moralo tam zlit, da se je pojavilo ogromno jezero.
Noro:Avto zasut osem metrov globoko, zavarovalnica zahtevala, da ga poslikajo
Avto zasut osem metrov globoko, zavarovalnica zahtevala, da ga poslikajo | 24ur.com
Pretresljiva zgodba družine Jelšnik Kovač, ki je v poplavah in zemeljskem plazu izgubila vse – hišo, opremo, kmetijo – se nadaljuje. Tri hektarje velik plaz je uničil tudi avto. Zasul ga je osem metrov globoko, do njega še danes ne morejo. Ko je Janez Jelšnik prijavil škodo, mu je zavarovalnica...www.24ur.com
Ampak:Kje se je zataknilo pri priznavanju škode na zavarovalnici? Janez Jelšnik pojasnjuje, da so imeli na zavarovalnici navodila, da je treba vozilo poslikati s štirih strani in posredovati številko šasije. "Tega mi ne moremo storiti, ker je avto zakopan nekje sedem ali osem metrov globoko in niti bager ni mogel do njega."
A na koncu, čeprav je postopek dolgo trajal, kar mesec in pol, se je za Janeza Jelšnika uspešno končal. "Malo živcev je šlo, malo nervoze, bi že skoraj bil hud, ampak smo s prošnjo potem to nekako rešili. Imam raje prošnjo kot tožbo. Sem rekel, naj pridejo fizično pogledat, ampak niso, ker so verjeli." Potrdili so mu totalno škodo oz. t. i. totalko v višini 20.000 evrov. Dobil je takšno vrednost, kot je bila narejena na polici.
Pri katastrofi takšnih razsežnosti je to do neke mere povsem pričakovano saj je škod tako veliko, da lahko zavarovalnice privarčujejo konkretne zneske v kolikor natančno pregledujejo škodne zahtevke ter zavračajo izplačila tam kjer je to dejansko upravičeno glede na pogodbene obveznosti. Po drugi strani pa lahko z nekompliciranjem oz. z izplačevanjem s čimmanj kompliciranja delajo na zadovoljstvu stranke ter posledično na dolgoročnemu sodelovanju na podlagi tega tako da je potem v končni fazi vse skupaj imho odvisno od poslovne strategije posamezne zavarovalnice.Kar me je itak presenetilo, kolikor so zavarovalnice stroge.
Tukaj se vidi kako neumni so. Kako jih pisuni ne morejo vprašati po pameti? Aja saj res tudi oni nimajo bič v piskru. Sramota za bivšega kriminalista aja saj res takrat so se dogajale razne afere.
Že kmalu po poplavah so povedali, da je bilo prizadetih 183 občin, ki pa verjetno niso vse v Mežiški in Savinjski dolini.Tukaj se vidi kako neumni so. Kako jih pisuni ne morejo vprašati po pameti? Aja saj res tudi oni nimajo bič v piskru. Sramota za bivšega kriminalista aja saj res takrat so se dogajale razne afere.
Vecni oprimistSaj razumem, naj čimvečjo škodo prijavijo, če računajo na Evropsko pomoč. Samo ne te škode na naše denarnice prevalit prosim. Ker saj vemo... tošnli so že razpeti med koritniki.
Seveda, vse v celoti.Že kmalu po poplavah so povedali, da je bilo prizadetih 183 občin, ki pa verjetno niso vse v Mežiški in Savinjski dolini.
Zapravil ga bo, tak kot vedno.
Nabira malo, troši veliko.
Od kupcev, ampak saj bomo zdaj imeli nizje place, tako da ne bo problemaEeeehm - a če bodo podjetja “dala” - kaj mislite od koga bodo vzeli?