Maaa, ne skrbi. Nihče ti je ne bo dodatno polnil.Jaz sem se že prijel za denarnico.
Ajde malo vec izvirnosti, noUrsko bo poslal v NY na zdravniski kongres pa ga bo zmanjkal
Zapravil ga bo, tak kot vedno.Fantje mene samo zanima, kam bo jansa dal ta dnar potem?
Ok, za kaj ga bomo zapravili?
Mora bit kul to.. poznas koga?Zakaj bi ti zapravil denar če ti Janša nakaže na TRR par milijonov? Najbrž za stanovanja, jahte, itd.
Od tam bo maks. 500 milijonov.Mora biti čim višja, ker glede na višino dobimo sredstva iz solidarnostnega sklada EU.
Tistih nekaj deset geologov, ki jih premore Slovenija, si v dveh mesecih še s helikopterjem ne mogla ogledati vseh deset tisoč plazov, ki so se sprožili ali pa grozijo s sprožanjem, kaj šele da bi za njih izdelali sanacijske načrte. In zaselek s sedmimi hišami gotovo za njih ni glavna prioriteta.[sarcasm on]
Nikakor ne. Za tako situacijo je absolutno nujno potrebno večmesečno razmišljanje o organizaciji*, nadaljnih nekaj mesecev za dejansko organizacijo ter nato še kakšen dodaten mesec ali dva za izdelavo strokovnih analiz, nato se pa dela vendarle lahko začnejo**.
[sarcasm off]
* dva meseca (!) sta od katastrofe že mimo tako da tukaj že lahko damo kljukico
** pod pogojem, da bo do takrat za te reveže sploh na voljo še kaj denarja.
P.s. retorično vprašanje - ali si ti kdaj sposoben ne zagovarjat/opravičevat/relativizirat/whataboutizirat prav vsakega izpostavljenega faila Goloba in njegove falange?