Ki seveda razpolaga s sto milijonskim premoženjem.poguglaj in primerjaj s prispevkom SD...
Ki seveda razpolaga s sto milijonskim premoženjem.poguglaj in primerjaj s prispevkom SD...
Zakaj pa ne bi dobili obresti od drzave?Kaj pa dobi Karitas, razen molitev, od Cerkve, ki samo za obresti kasira od države desetine milijonov?
Sd IMO razpolaga z malo vecjim premozenjem, kot je 100 M.Ki seveda razpolaga s sto milijonskim premoženjem.
nihče ne zahteva milijona nekaj jurjev pa bi lahko prispevali. Pa so kot stranka (ne posamezniki) po mojih podatkih donirali nulo... cerkev pa ofer dveh nedelj (po mojih podatkih)Ki seveda razpolaga s sto milijonskim premoženjem.
Kot navadno, se je poanta pri tebi nekako izgubila.Zakaj pa ne bi dobili obresti od drzave?
Sd IMO razpolaga z malo vecjim premozenjem, kot je 100 M.
Res fino, ko podariš denar, ki ga pred tem nafehtaš od vernikov.nihče ne zahteva milijona nekaj jurjev pa bi lahko prispevali. Pa so kot stranka (ne posamezniki) po mojih podatkih donirali nulo... cerkev pa ofer dveh nedelj (po mojih podatkih)
Daj se nehaj praskat tam kjer te ne srbiLepo, le da ne osebja, niti prostorov Cerkev ne plačuje. Sprašujem se, koliko evrov je dala Cerkev od sebe kot pomoč prizadetim.
Pa saj SD tudi lahkp naredi kongres pa naj postavi skatlo na vhod. Potem bomo pa pisali kakp grda je SD da pomaga poplavljencem z denarjem ki ga je dobila na kongresu.Res fino, ko podariš denar, ki ga pred tem nafehtaš od vernikov.
Duhovna podpora šteje
Tudi tebi bom dal za pomoč en očenaš.Daj se nehaj praskat tam kjer te ne srbi
In kaj je po tvoje narobe s temi ukrepi?Po domače j... s.
Pozor: Vsem tem odjemalcem grozi, da bodo letos brez ogrevanja
Predlog zakona o interventnih ukrepih za odpravo posledic poplav in zemeljskih plazov iz avgusta 2023, ki ga bo ta teden na izredni seji po nujnem postopku obravnaval državni zbor, vključuje tudi ukrepe s področja oskrbe z električno energijo, zemeljskim plinom in daljinsko toploto.www.zurnal24.si