Neurja 2023

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Predvsem bi morala biti za plenjenje v naravni nesreči hitra (lahko kar takojšnja) in ostra kazen :fredi:
Bla, bla ... In bank roparji skoraj ne ropajo več zaradi kazni ali zaradi učinkovitih ukrepov, ki krajo preveč zakomplicirajo?
Kazen je maščevanje družbe, ki nečesa ni znala preprečiti vnaprej.

• Objave ne odobravam
Reactions: Gavran

atepej

Fizikalc
3. jul 2013
911
71
28
34
1693286029430.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Strokovnjak Matey pravi, da folk pretirava in ni potrebe ob vsaki kapljici zganjat panike.

Spet narobe. Laik Matej pravi, da meni, da folk enostavno pretirava, se trese in zganja paniko na področjih kjer je to dejansko povsem nesmiselno kar se je zdaj tudi potrdilo praksi, na drugih področjih (ki so pa v manjšini glede na celotno državo) pa je strah dejansko povsem upravičen. Ampak ti pač moraš tako kot vedno lepo prikazovati svojo bralno nepismenost in potem lahko beremo takšne glupe poste kot jih objavljaš, iskrene čestitke.

• Haha
Reactions: nemenabijat

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.778
5.911
113
Glavnina dogajanja bo tokrat na vzhodni polovici države

• Wow
Reactions: sad

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.084
113
Mah te podvozi v Ljubljani so vsi vedno zaliti, kadar močno dežuje. Nič novega, nič posebnega. Mi pa ni jasno, da tega ne morejo nekako rešit.
Ali je kjerkoli v Sloveniji podvoz, ki ga ob veliki količini padavin ne poplavi?

Kar se tiče garaž pa imajo nekatere že v osnovi vgrajene črpalke (in sistem za neprekinjeno napajanje), samo moraš imeti kam črpat in deluje samo do neke količine vode. V Situli kolikor sem videl je teklo v garažo tudi po stopnicah.

Na posnetkih od včeraj se tudi vidi, da je v Ljubljani ponekod udarilo ven iz jaškov (kamor naj bi voda odtekala).

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Zakaj ne bi bili kaznovani po sedanji zakonodaji? Samo dobiti jih je treba.
Na koncu se ugotovi, da je par ukradenih lopat tako nizka vrednost, da se Policija s to krajo resno ne ukvarja. Kot se ne ukvarja resno, ko komu poberejo z njive krompir v vrednosti 50 ali 100 €. Tistemu, ki so ga ukradli, to seveda veliko pomeni.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Je pa res, da Rdeči Križ dobi dodaten evro od države!
Kregate se za oslovo senco. Tudi Karitas dobi sredstva od države in pri nas lokalno Karitas in Rdeči križ lepo sodelujejo. Ni nobenega kreganja, med sabo izmenjujejo informacije kdo je potreben pomoči in kdo ima kaj na voljo s čim lahko pomaga. To je nujno, ker sicer bolj "zagreti" vse poberejo pri obeh organizacijah, pravi reveži pa bi ostali brez.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Posnetek reševanja iz podvoza.

Trajni odzvem vozniškega dovoljenja+ vse stroške intervencije.