Neurja 2014

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vhod v garažo pri stanovanjskih blokih v Cerknici je povsem poplavljen. V garaži je ujetih in verjetno uničenih do 20 avtomobilov. V pet let starih blokih je voda sicer zalila vseh 32 pritličnih stanovanj. Foto: Slovenska kronika

Sedaj pa mi povejte kdo je tukaj kriv, da se dopusti nova gradnja na takih območjih, splot garaže in kleti ne pašejo tja!

to so tile bloki

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Zadaj za bloki je nov vrtec, ki je tudi popljavljen, na istem mestu je bil prej stari, ki ni bil nikoli poplavljen. Starejši ljudje ne pomnijo kaj takega, tako, da ni kar vsevprek za kritizirati graditelje in občinarje.
Pravijo, da se je ponoči na Bloški planoti utrgal oblak, sicer pa tudi sedaj pada na polno že ene 3 ure in tako naj bi bilo vso noč.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...pod vodo je tudi center Cerknice, hiše, trgovine, gostinski objekti, tam še nikoli ni bilo vode, razen pred 40imi leti pozimi, ker je narasla voda dvignila led, ki je potem zabasal strugo in se je posledično voda dvignila.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Ma kakšen utrgan oblak neki, to vam je Uršula neki zacoprala tam dol
tongue-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Torej je zalilo tudi britof?!? Še dobro, da so tam že vsi mrtvi, če ne bi se še utopili...
shocked-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
..od spodnjega levega kota slike naprej je vas Dolenja Vas, ki pa je tudi komplet zalita.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj pa ti, si višje?
Ne, to z Noetove barke piše
tongue-1.gif

Drgač je sodelavec z/s/iz Sinje gorice, ki je malo dvignjena..za fotrovo trgovino v mestu ga pa nisem vprašal..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.982
113
pri taščici
Družinska naveza, prijatelj, dovolj velika kuverta.... uradnik-investitor?
Za parcelo 30m nad ljubljansko kotlino od nje oddaljeno 200m ne smeš delati kleti ker si na poplavnem območju. Naj povem da bo uradnikova pisarna v 2. Nadstropju v domžalah že zdavnaj globoko pod vodo, ko bo poplava prišla do moje parcele.

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Za parcelo 30m nad ljubljansko kotlino od nje oddaljeno 200m ne smeš delati kleti ker si na poplavnem območju. Naj povem da bo uradnikova pisarna v 2. Nadstropju v domžalah že zdavnaj globoko pod vodo, ko bo poplava prišla do moje parcele.
Kaj se sekiraš? Imaš GD, naredi še klet pa nikome ništa. Misliš, da bo uradnik prišel gor na oglede? Malo morgen...
cool-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.982
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj se sekiraš? Imaš GD, naredi še klet pa nikome ništa. Misliš, da bo uradnik prišel gor na oglede? Malo morgen...
cool-1.gif
Pri večstanovanjskih in javnih objektih za trg uradniki kar lepo pridejo na objekt. Reče se mu tehnični pregled objekta. Uspešno opravljen TP je osnova za izdajo uporabnega dovoljenja in s tem za prodajo stanovanj in vpis v ZK.
Verjemi da klet ne bo šla skozi če je ni v projektu. Tudi bistveno bolj banalne zadeve so problem.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
cool-1.gif
Pri večstanovanjskih in javnih objektih za trg uradniki kar lepo pridejo na objekt. Reče se mu tehnični pregled objekta. Uspešno opravljen TP je osnova za izdajo uporabnega dovoljenja in s tem za prodajo stanovanj in vpis v ZK.
Verjemi da klet ne bo šla skozi če je ni v projektu. Tudi bistveno bolj banalne zadeve so problem.
Abraham je imel v mislih hišo po moje. To pa sigurno ne bo prišel nihče gledat.