Neurja 2012

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
V okolici Celja bila toča tudi po 3 cm. Uničeno čisto vse. Toča šla kake 2 minuti na suho. Najprej začela posamezno padati toča 3 cm, potem pa taka ko oreh. En avto mi je čisto obtolklo. Še steklo je na 3 mestih pokjeno.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mi smo jo pri Kino Šiška spet dobro odnesli, samo dober kilometer više, nad obvoznico je že kar dobro klestilo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Mi smo se ponoči okoli 1 zjutraj vračali iz lumpanja po centru Lj. Ko smo vozili od Leva proti Tivoliju nas je presenetil policaj sredi Celovške na klancu, ki se spušča pod železniški nadvoz pri Tivoliju. Ko smo ustavili smo videli, da je podvoz pod vodo, no nekdo na nasprotni strani ni imel te sreče in je veselo zapeljal v vodo in to tako da je imel pokrov motorja pod vodo. Potem smo obrnili in poskusili po Dunajski na Drenikovo in enaka zgodba podvoz na Drenikovi pod vodo... v tretje je pa ratalo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Narod že montira te grde sive plahte z oranžno obrobo na svoje avtomobile. Zgleda, da bo resno.
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne, pod milim nebom. Nisem čustveno navezan na pleh tako kot tipični slovenceljni, itak že imam dvakrat pobunkanega.

Bom pa najverjetneje umaknil rože z balkona, tle pa ni hecov.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Bom pa najverjetneje umaknil rože z balkona, tle pa ni hecov.

off: Bo žena še cel tedn penasta če jih zbunka...

on: že kje pada? V Lj se že ceu dan oblaki okol vrtijo, soparno za popi... od dežja pa nič... sam upam, da bo zjutri lepo, da me na kolesu ne bo namakal, čez trojane...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Na radarju kaže, da v trenutno Bohinju pada na vso moč. Jutranje kolesarjenje preko Trojan pa zna tudi biti zelo vlažno.

off: žena bi penila mogoče cel teden, jaz pa vsekakor vse do konca leta
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Stahovica, Stranje, Godič... katastrofa, voda je stala na cesti, kos plehtane strehe, polno raznih predmetov, tok močan naliv, da se meter naprej na cesto ni videlo.... od Kamnika proti Domžalam, kot da bi odrezal...suha cesta