Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak woke men, and woke men create hard times.
malo korigirano
malo korigirano
Mogoce si pa tok woke, da ti je vse kar vidis normalno in naravnoMene res zanima mere serije to gledate. Očitno imam jaz dober okus ker v mojih serijah do tega ne prihaja
Poglej ta film, pa javi, ce bos kaj opazil.Mene res zanima mere serije to gledate. Očitno imam jaz dober okus ker v mojih serijah do tega ne prihaja
Mene res zanima mere serije to gledate. Očitno imam jaz dober okus ker v mojih serijah do tega ne prihaja
Ker je svet v kurtzu in je takim ljudem res jeba živeti mirno in brez dodatnih travmatičnih izkušenj...Ker?
Ni bistvo v tem, da bi to koga motilo. Ljudi moti predvsem to, da se vse te teme tiscijo povsod in brez meja.Ne folk ni opran. Tako je. Samo pri nas v Sloveniji nekateri še vedno živite nekje v srednjem veku. Kaj te boli krščen duš če je kdo gay, če se moški rad oblači v žensko. Kdo si ti da mi boš govoril da to ni ok?
Zdajle je bil na Planet TV Umor na Orient ekspresu (večina filma se dogaja med Vinkovci in Brodom). Zanimivo, da je Kraljevina Jugoslavija imela 1934 zaposlene črnce v policiji.Poglej ta film, pa javi, ce bos kaj opazil.
Tiščijo se ker zadeve so.Ni bistvo v tem, da bi to koga motilo. Ljudi moti predvsem to, da se vse te teme tiscijo povsod in brez meja.
Ne bom nasteval primerov, ker jih je ze v tej temi ogromno. Netflixov padec vrednosti pa je tudi odraz.
Ni bistvo v tem, da bi to koga motilo. Ljudi moti predvsem to, da se vse te teme tiscijo povsod in brez meja.
Ne bom nasteval primerov, ker jih je ze v tej temi ogromno. Netflixov padec vrednosti pa je tudi odraz.
51 zaposlenih pri Netflixu je glasovaloNova Netflix nadaljevanka o nosečem moškem:
Hiyama Kentarô no ninshin (TV Series 2022– ) ⭐ 3.2 | Comedy, Drama, Fantasy
23m | TV-PGwww.imdb.com
Tako nizke ocene še nisem videl.
Poglej priponko 55171
Prejšnji teden so na borzi izgubili za 60 milijard dolarjev vrednosti.