Glej: jaz osebno nimam nič proti geyem, lezbijkam, trans... in ne vem komu še. Jih tudi poznam par.Tiščijo se ker zadeve so.
Absolutno pa sem proti temu, da se take zadeve NEPOVEZANO tiščijo v serije/filme. Jaz ne vem, kdaj sem v recimo akcijskem/thriller filmu videl dva stranska igralca (moški in ženska), ki se zaližeta. Čisto nepovezano z zgodbo. No, take woke scene se tiščijo v vse možne filme/serije. Zakaj?
Nimam nič proti temu, če je serija o gay/lezbičnem paru in se tam ližejo in karkoli delajo. Ker je to premisa zgodbe. Ne pa, da se popolnoma nepovezane woke scene tiščijo v vse serije/filme. Pa risanke. Koji k... mora to moj froc gledat?
In če je tvoj argument, ker te zadeve so: potem pač naj v komedijo, čisto nepovezano vržejo noter še posnetek zmaličenih trupel iz Buthce ali pa recimo kar posnetek posilstva. Ker to itak tudi je. Tako da, to je popolnoma neumen argument.
In še tole: s takim načinom dela (vključno s prikazovanjem, kako so sedaj belci velikokrat bad guys, črnci pa good guys) se dela hudičeva usluga točno tem. Namreč v Ameriki se že lepo vidi vzpon ''nacizma'' belcev, ki jim je dovolj. Kam to pelje, smo videli.