Nesreča Vir (Domžale)

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik johan_blond pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
@hrabiamol

Kolaps na cesti, ker nihče ne ve, kdo ima prednost in se čaka in gleda iz oči v oči kdo bo speljal.

Če je korito na tvoji strani, ga moraš obvozit, se pravi da nimaš prednosti. Dejansko se že pri tako enostavni situaciji zatakne ????
confused-1.gif

meni je to brezveze razlagat, razumem stvar, po videnem pa 90% ljudi pač ne.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Jaz sm opazil da zdej avtomatično bremzam vsakič ko mi nekdo pripelje iz stranske ulice. In to ni dobr...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
A veš, da sam počnem enako. Oziroma se osredotočim na avto, ki se s stranke približuje glavni cesti in potem reagiram situaciji primerno v smislu zaviranja, če imam občutek, da se ta avto s stranke ulice ne zna ustaviti pravočasno. Ravno zato sem še toliko bolj jezen, ker sem pri tej nesreči videl cliota, kako se približuje križišču z glavno cesto, po kateri sem peljal jaz, nato pa sem zadnje metre gledal drugam oz. stran od cliota potem pa je bil le.ta kar naenkrat pred mano, noga na bremzo in BUM
uf-1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Na tem mestu, ta živa meja sploh ne raste, ker gre vsake toliko nekdo malo po travniku pa mal po cesti...

Pred letom ali dvem, je na tem mestu, nek starejši možakar (Yugo) pripeljal po tej cesti, kjer je trava na obeh straneh in brez zaviranja v avto pred mano (Ford Karavan)....

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.392
2.565
113
Ko mi s stranske pripelje na prednostno?
Ja približam se zavori in intezivno zavijem na nasprotni pas, če je to varno in mogoče!
Pametnemu bi kapnilo. Ostali ogrožajo moje življenje!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Na tem mestu, ta živa meja sploh ne raste, ker gre vsake toliko nekdo malo po travniku pa mal po cesti...

Pred letom ali dvem, je na tem mestu, nek starejši možakar (Yugo) pripeljal po tej cesti, kjer je trava na obeh straneh in brez zaviranja v avto pred mano (Ford Karavan)....

Sem videl da je živa meja malce bolj desno od mojega "prehoda" bolj boga ja in so mi domači povedali, da folk kar rad hodi z avti k njim na dvorišče
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Lokalne govorice temu pritrjujejo... in glede na to, da sta dejansko lokalca verjetno držijo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Ah za tele se jaz nebi kaj preveč sekiral, se jim razni beli praški veliko boj dopadejo kot pa otroci tako da.... Kdaj pa prideta nazaj, če sploh, se mi pa tudi sanja ne. Zarad mene tudi če dol ostaneta sam qrc k jim tam ni interesantno živet.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
samo Slovenija... "nesreča" 13.9.2014, čeprav to ne more biti nesreča ampak uboj na mah, z zavestjo sta šla riskirat...ne more se to ovrednotiti kot prometna nesreča s smrtnim izzidom...to je lahko če voziš normalno po cpp itd, pa se zgodi, da se zabiješ ali zbiješ pešča, ob upoštevanju cpp....takrat se lahko to tretira kot prometna nesreča s smrtnim izidom.

tole v viru je čisto nekaj drugega....ampak hej smo v sloveniji, kjer kurji tatovi sedijo v čuzici.

maj 2016 še nič zaključeno
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Šestindvajsetletni kosovski državljan Elbasan Destani, ki je vozil audi A6 s trilitrskim turbodizelskim motorjem in trčil v Latasovo hondo, na včerajšnjem predobravnavnem naroku ni priznal krivde. Če bi kaznivo dejanje nevarne vožnje, zaradi katerega ga preganja tožilstvo, priznal, bi tožilstvo zanj zahtevalo pet let zapora in še poldrugo leto prepovedi vožnje motornih vozil. Soobtoženi slovenski državljan kosovskih korenin, 26-letni Ardit Ademi, ki je usodnega dne vozil audi A4, včeraj ni prišel na predobravnavni narok, saj je obramba šele predvčerajšnjim prejela zavrnitev pritožbe na obtožnico, tako da se bo o krivdi izrekel sredi junija.

HAHAHAHAHA....pomotoma sem šel 165 na 50/60 kolikor je tam? In potem mu tožilec, ki je plačan s strani davkoplačevalcev ponudi samo 5 let in 2.5 leta prepovedi? hahahahahhahaahaa.....

BURLESKE PRESS.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
če priznaš so vedno neke smešne kazni

upam, da tale izstrelek dobi 10 let + izgon.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
v slovenski zapor ne, ker to stane...izgon pa naj gnijeta v svoji umetni šiptarski mafijsko kokainski državi.

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.075
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:

Kaj se jima sploh očita? Ker za uboj iz malomarnosti lahko dobiš max. 5 let, kaj drugega pa niti ne vidim da bi tu šlo skozi (za umor rabiš naklep).

Izgon slovenskega državljana? Bravo, daleč smo prišli, še v jame metat pa bo mera popolna!

Katere narodnosti je bil pa zadetek v hondi (zadetek je na mestu ker samo 30 sec googlanja njegovega imena vrže ven samo članke o legalizacijo konoplje)?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:

Kaj se jima sploh očita? Ker za uboj iz malomarnosti lahko dobiš max. 5 let, kaj drugega pa niti ne vidim da bi tu šlo skozi (za umor rabiš naklep).

Izgon slovenskega državljana? Bravo, daleč smo prišli, še v jame metat pa bo mera popolna!

Katere narodnosti je bil pa zadetek v hondi (zadetek je na mestu ker samo 30 sec googlanja njegovega imena vrže ven samo članke o legalizacijo konoplje)?
O poglej, šiptar iz Baške grape? tudi tam ste se naselili?
shocked-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.075
113
Glede na poreklo sem manj šiptar (Ilir) kot povprečen slovenec. Sicer pa ja tudi tu so se že naselili če te tako zanima!
zmaga.gif