Nesreča Vir (Domžale)

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
...
Prezahtevno?
evil.gif
Za tebe očitno
evil.gif

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Težko bi iz tega sestavil dober enostaven slogan.
Gre za to, da za tem popolnoma poenstavljenim sloganom zeva praznina. Ni ničesar, razen maloštevilnih sporadičnih dogodkov, kar bi ljudem poskusilo predstaviti celovito situacijo. Pogrešam permanentno bolj poglobljeno osveščanje.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Dobr si parkiru, ni kej.

Hvala ku*cu, da se ni na tisti trati igral kakšen otrok ali podobno, pa ne iz razloga da bi bil ti kriv,ampak da bi sam sebe krivil, pa nič kriv ubistvu....

Sicer pa ja, reševanje nesreč zaradi napak drugih je že stalnica, običajno uspe brez težav, kdaj pa kdaj se pa pač ne izide.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
važen, da un kombi na prvi sliki vozi brez luči....tukaj vam je edina rešitev sprememba ceste z čim manj srečanj in pa ležeči policaji.
pa seveda odvzem vozniških....

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek,Tony_Clifton, pravi:...
Citat:
Uporabnik Tku, pravi:...Kakšen picajzel bo morda našel še kakšen detajl, vendar menim, da je za večino to dovolj dober oris.
evil.gif

Če bi bil picajzel, bi seciral vseh 5 alinej od katerih je samo ena povsem točna.

Tvoj odgovor je na tem nivoju:
Jaz napišem:
Tku si s prstom briše rit.

in dodam v opombo: Kakšen picajzel bo morda našel še kakšen detajl, vendar menim, da je za večino to dovolj dober oris.

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
227
37
28
Štajerska
Očitno sem bil v zmoti.
Pri nas te policija zaradi objave posnetka divjanja po cesti ne more/sme kaznovati: Primer 1
Primer 2

Če pa objaviš posnetek vladne seje: Primer 3
13.gif

Če pa citiram iz članka:
Citat:
Po zakonu o prekrških pa policija lahko začne postopek ugotavljanja okoliščin prekrška in verodostojnosti dokazov na podlagi posnetkov, ki jih pridobi od občanov, medijev, nadzornih kamer Darsa in podobno, če se ti nanašajo na prekrške, ki se ne ugotavljajo na podlagi zakonsko veljavnih meritev - takšni prekrški so, denimo, nepravilna smer vožnje ali vožnja po odstavnem pasu. "Na podlagi ugotovitev nato prekrškovni organ odloči, ali so izpolnjeni pogoji za izdajo odločbe o prekršku oziroma podaje obdolžilnega predloga na pristojno sodišče," pojasnjujejo na GPU-ju.
Če prav razumem citirano, bi se policija lahko zaradi Matey-eve objave na Alterju, odločala o tem ali so izpolnjeni pogoji za izdajo odločbe o prekršku oziroma podaje obdolžilnega predloga na pristojno sodišče ali ne?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
KSZ

Precej se omenja ležeče policaje, ampak meni gre to ultra na k... Vsak dan se prevozim po coni 30 vsaj dvakrat čez 6 sedečih, ne ležečih, policajev. To se mi zdi butasta rešitev. Sem pa zadnjič v Avstriji videl nekaj precej bolj pametnega, vsaj po mojem mnenju: Cona 30 in tole:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
@hrabiamol

Butasta rešitev je tole v Radkersburgu. Kolaps na cesti, ker nihče ne ve, kdo ima prednost in se čaka in gleda iz oči v oči kdo bo speljal.
Ko dodaš kakega ateja in mater je pa pizdarija. Kar precej teh korit za rože je že obtolčenih.
Mladci pa na polno skozi brez zavijanja in ne jeb.ejo žive sile. Cela komedija je na koncu, ker je tako mali krožni, da ga še z avtom komaj obvoziš.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
KSZ
Take stvari (da nekdo nekoga prezre) se dogajajo redno, iz več vzrokov. Od težav z očmi, za katere oseba niti ne ve, optičnih prevar, širokih A stebričkov (na račun teh sem včeraj skoraj snel pešca, ko sem ga videl, je bilo prepozno za ustavit, lahko bi le še odvil s ceste), pa do telefoniranja, igranja z opremo v avtu in še česa. Ampak pri 50 so posledice ponavadi (seveda pa ni nujno, v Mateyevem primeru bi za živo mejo lahko nekdo sat, ali pa na pločniku kjer se je Clio ustavil) mnogo manjše, kot pri 150 ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
KSZ

Precej se omenja ležeče policaje, ampak meni gre to ultra na k... Vsak dan se prevozim po coni 30 vsaj dvakrat čez 6 sedečih, ne ležečih, policajev. To se mi zdi butasta rešitev. Sem pa zadnjič v Avstriji videl nekaj precej bolj pametnega, vsaj po mojem mnenju: Cona 30 in tole:

Veliko bolje, samo da bi moralo biti še ožje, toliko, da se 2 avta ne moreta srečat. Tega veliko vidim po nemških vaseh, odlično umirja promet.

19. jul 2007
2.838
1.563
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
@hrabiamol

Kolaps na cesti, ker nihče ne ve, kdo ima prednost in se čaka in gleda iz oči v oči kdo bo speljal.

Če je korito na tvoji strani, ga moraš obvozit, se pravi da nimaš prednosti. Dejansko se že pri tako enostavni situaciji zatakne ????
confused-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Citat:
Uporabnik johan_blond pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
@hrabiamol

Kolaps na cesti, ker nihče ne ve, kdo ima prednost in se čaka in gleda iz oči v oči kdo bo speljal.

Če je korito na tvoji strani, ga moraš obvozit, se pravi da nimaš prednosti. Dejansko se že pri tako enostavni situaciji zatakne ????
confused-1.gif

Večina folka je žal že pri osnovnih osnovah vožnje totalno nesposobna ja. Ravno danes sem bral nek članek o vozniških izpitih kako je zdaj uspešnost pri izpitu pomembnejša od samega znanja in posledice so seveda temu primerne.