Citat:
Uporabnik sajkek,Tony_Clifton, pravi:...
Citat:
Uporabnik Tku, pravi:...Kakšen picajzel bo morda našel še kakšen detajl, vendar menim, da je za večino to dovolj dober oris.
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek,Tony_Clifton, pravi:...Citat:
Uporabnik Tku, pravi:...Kakšen picajzel bo morda našel še kakšen detajl, vendar menim, da je za večino to dovolj dober oris.
Če prav razumem citirano, bi se policija lahko zaradi Matey-eve objave na Alterju, odločala o tem ali so izpolnjeni pogoji za izdajo odločbe o prekršku oziroma podaje obdolžilnega predloga na pristojno sodišče ali ne?Citat:
Po zakonu o prekrških pa policija lahko začne postopek ugotavljanja okoliščin prekrška in verodostojnosti dokazov na podlagi posnetkov, ki jih pridobi od občanov, medijev, nadzornih kamer Darsa in podobno, če se ti nanašajo na prekrške, ki se ne ugotavljajo na podlagi zakonsko veljavnih meritev - takšni prekrški so, denimo, nepravilna smer vožnje ali vožnja po odstavnem pasu. "Na podlagi ugotovitev nato prekrškovni organ odloči, ali so izpolnjeni pogoji za izdajo odločbe o prekršku oziroma podaje obdolžilnega predloga na pristojno sodišče," pojasnjujejo na GPU-ju.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
če gresta čelno se hitrost ne podovji, ker je obje mečkljiva cona. 40 v zid je enako kot 40 čelno (da oba vozita 40) zaradi mečkljivih con
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
KSZ
Precej se omenja ležeče policaje, ampak meni gre to ultra na k... Vsak dan se prevozim po coni 30 vsaj dvakrat čez 6 sedečih, ne ležečih, policajev. To se mi zdi butasta rešitev. Sem pa zadnjič v Avstriji videl nekaj precej bolj pametnega, vsaj po mojem mnenju: Cona 30 in tole:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
@hrabiamol
Kolaps na cesti, ker nihče ne ve, kdo ima prednost in se čaka in gleda iz oči v oči kdo bo speljal.
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Off topic:
A so začetnice imena in priimka tele voznice U. B.?
Citat:
Uporabnik johan_blond pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
@hrabiamol
Kolaps na cesti, ker nihče ne ve, kdo ima prednost in se čaka in gleda iz oči v oči kdo bo speljal.
Če je korito na tvoji strani, ga moraš obvozit, se pravi da nimaš prednosti. Dejansko se že pri tako enostavni situaciji zatakne ????