Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Ko boš enkrat odletu, jih boš menjal redno
lp
Do takrat bom pa pač bolj po omejitvah vozil.... Saj če karkoli povzročim, mam dost profila... samo da ne prekoračim omejitve hitrosti
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Ko boš enkrat odletu, jih boš menjal redno
lp
Po BTC-ju v vlažnih razmerah tudi nove gume ne pomagajo.Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
PO 4 letih starosti so gume najboljše,ker se nehajo obrabljat in lahko z njimii navoziš še veliko število kilometrov,po predpisih. Samo bog ne daj da kdaj ni sreča na tvoji strani in se zgodi kaj nepredvidljivega... ( pa ne vsega dobesedno upošteva)
Kako pa kaj po raznih BTC-jih ipd? Ker mam jaz 10 let stare gume, pa se grozno pozna, v razmeraho kot so zdajle par dni, moraš res previdno v rondo, ki je pol suh pol vlažen, in potem te tam na mokrem samo naravnost odpika....
Če bi imel bi raje kupil konkretne gume, pa nove...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Po BTC-ju v vlažnih razmerah tudi nove gume ne pomagajo.Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
PO 4 letih starosti so gume najboljše,ker se nehajo obrabljat in lahko z njimii navoziš še veliko število kilometrov,po predpisih. Samo bog ne daj da kdaj ni sreča na tvoji strani in se zgodi kaj nepredvidljivega... ( pa ne vsega dobesedno upošteva)
Kako pa kaj po raznih BTC-jih ipd? Ker mam jaz 10 let stare gume, pa se grozno pozna, v razmeraho kot so zdajle par dni, moraš res previdno v rondo, ki je pol suh pol vlažen, in potem te tam na mokrem samo naravnost odpika....
Če bi imel bi raje kupil konkretne gume, pa nove...
Zakon se je malce sukat, le pazit je treba, da kakšen robnik preblizu ne pride.
Ali je še kdo danes zjutraj imel v predoru Golovec gost bel dim? Zaradi dima, ki se je valil ven, se semaforja na vhodu v predor skoraj ni videlo. Je pa sicer na njem svetila zelena luč.Citat:
Uporabnik franci pravi:
Na razcepu Malence se nonstop dogajajo nesreče in mnogokrat je to ravno v poznih nočnih ali pa zgodnjih jutranjih urah, vse to pa zaradi megle, ki je tam pogosta.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Če si pameten, ne zapelješ. Vse 4 žmigavce in počakaš spredaj (zelena gor ali dol) ...
To, da so dovolili vožnjo v tak predor, je pa svinjarija. A si želijo še en Mont Blanc?
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Včeraj sm probu z ročno v rondoju med Vodafone areno in Atlantisom.... Je blo vse ok, ampak že pri majhni brzini te odnese ful in spredaj ne vem kaj bi moral imet da bo potegnilo,, ker kolikor sem dodajal plina, je kopalo... Mogoče bi špera kaj pomagala.... Zgleda bo treba sneg počakat, pa bo boljši oprijem
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
KSZ
Do konca avgusta bo DARS opravljal vzdrževalna dela, zato so pri tunelu Golovec spet pripravili reden letni preizkus refleksov in zbranosti voznikov.
Previdno.
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
A se kaj ve, koliko dela je imel radar na avtocesti pred deli na južni obvoznici ?
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Sem opazil tisti radar par dni nazaj....žal prepozno, ker sem že imel ene 80 notri
More biti pa simpatično, ko ti večina uletava s kakšnih 100, ti pa 60 cijaziš na tem odseku
DARS je ti tabli sedaj odstranil.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Glede na postavitev teh dveh tabel mislim, da se bodo nekateri tujci peljali naprej proti Zagrebu, misleč, da gredo v Maribor.