Neprodušen obesek za okrog vratu

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Enkrat sem videl okrogel plastičen obesek, v katerega si lahko neprodušno zaprl recimo ključe ali pa nekaj drobiža in si to obesil okrog vratu. Kje se da to zadevo kupit? Rabim pa nujno (jutri).
crazy1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Hvala obema. Ker je sila se bom očitno kar na pošti ustavil, čeprav ne izgleda baš nešto. Bom prej stestiral, da ne spušča, ker ne bi rad ostal na morju, ker mi bo ključ zalilo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ups, ta je od lani
frown-1.gif
E, sranje
frown-1.gif
. Torej še vedno iščem, kje bi se to zadevo dalo dobit. V letošnjem katalogu od pošte ga ni.

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
zakaj v bistvu rabiš, morda se da kaj podobnega dobit?
Rabim za to, da imam na morju ključ od avta vedno s seboj. Sicer sem ga stalno stavil pod odejo, itd., ampak recimo da me sedaj že paranojadaje, pa ga imam raje okrog vratu in sem miren.

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
To majo v trgovini Asboats sem glih zadnjič bil tam. Je pa trgovina v Framu ob AC.
Hm, to pa ravno ob poti. A veš slučajno ceno?

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Mobitel ima promocijske vodotesne etuije za telefone za okrog vratu, seveda pa lahko daš notri tudi ključ. Vprašaj v kakšnem @M centru, če ti lahko enega šenkajo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Rabim za to, da imam na morju ključ od avta vedno s seboj. Sicer sem ga stalno stavil pod odejo, itd., ampak recimo da me sedaj že paranojadaje, pa ga imam raje okrog vratu in sem miren.

js bi ga mel raje v neprodušni zip lock vrečki, ki jo še napihneš, tako tudi če pade v vodo, plava, če pa maš okrog vratu pa nikol nisi zihr, da se ni kaj snelo...

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Citat:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:

js bi ga mel raje v neprodušni zip lock vrečki, ki jo še napihneš, tako tudi če pade v vodo, plava, če pa maš okrog vratu pa nikol nisi zihr, da se ni kaj snelo...
Mnjah, ne bi ravno to ustrezalo. Namreč se tudi nekaj malega potapljam, pa ne rabim motenj, katere bi me vlekle navzgor
grin1.gif
, sam vseeno ne.

To sem takrat par let nazaj gledal, lepo neprodušna stvar (precej kvalitetno je bila narejena), na vrvici za okrog vratu si si pa potegnil gor do vrata tisto plastičen ''zatič'', kateri je združeval obe vrvici, tako da se ti ni moglo snet, brez da bi opazil.

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
To majo v trgovini Asboats sem glih zadnjič bil tam. Je pa trgovina v Framu ob AC.
Eh, preveril po telefonu in nimajo več, bemu. Še vedno iščem.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Pa še to ... če bi jaz že moral vzet ključ na morje, bi vzel rezervnega. (brez daljinca) Avto lahko tako in tako tistih par x odpreš na ključ. Pa še če slučajno voda spušča v etui, ne bo hude škode.

(če pa imaš na obeh ključih daljinca, pa je pol itak vseeno
smile-1.gif
)

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Mogoče trgovina Yucca v Mestnem logu? Imajo navtično opremo, sem ko sem bil otrok imel tak obesek, kupljen tam.

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Evo, probal v Yucca in se eni trgovini in nikjer nimajo. Kako se temu v anglescini rece, ker bo ocitno treba h Kitajcem pogledat.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.180
1.260
113
43
jaz sem imel ključ kr v žepu od kopalk in [censored] šou plavat 2x :D Na srečo še vedno dela. Pač Renault. Sicer pa sm včasih imel pri avtu tak prostor kjer sm skril ključ pa je bil lepo na varnem