Ne razumem pri čem si zdaj ti in kaj po tvojem napačnem mnenju kdo meša? Talno gretje logično da se ne štuka in to ve verjetno že vsak osnovnošolec, toliko je bilo o tem povedanega in močno dvomim da še obstaja kak junak ki ga štuka, verjetno se to dogaja pri gradnjah za nadaljnjo prodajo kjer se glede da se naredi čim več profita. Spoji (pod kakršnim koli izrazom ki ga želiš uporabit) pa so seveda pod estrihom, tak je standard in pika. Kur*ba misliš da si na tem svetu samo ti kako bajto sezidal a? In še z enim vodovodarjem sem bil prejšnji teden v družbi, veš da si nisem mogel pomagati in sem moral vprašat, tudi on še ni imel primera ko bi mu fiting pod estrihom spustil. Zdaj pa ne vem, ali imam jaz takšno grozno srečo, ali vsi lažejo ali pa tebi kdo laže ali pa ti "tvoji" uporabljajo vrhunski material. Nekje v teh zgodbah nekaj šteka. Zdaj pa mi prosim naredi psihoanalizo kako se motim in da sploh tega nisi napisal, hvala
Seveda, aluplast fitingi puščajo, se lomijo, Tesle gorijo, okna od vročine pokajo, kolesa od avtov odpadajo. Stvari se dogajajo, to je življenje. Samo smrt je fix. Govorimo pač o tem kakšna je šansa in kako pogosto se to dogaja. Pa napisal si da ste jih v zadnjem letu na treh izlivih menjavali. Zdaj ne vem, a si se od gradbenika updatal še na vodovodarja ali pa ste izlive popravljali na tvojih gradnjah? Namreč v tem primeru boš moral tvojega "majstra" zamenjat, ali pa vgrajeni material. No pa upam da meni jutri ne spusti kak fiting.