In to vse na pamet pišeš. Poznaš pa ne enega in nimaš pojma kar se v resnici dogaja.Če me moj spomin ne nateguje je bivši direktor zaposlil kar nekaj SDS kadra na individualne pogodbe z avtom, pisarno in pred potekom mandata vse prešaltal na redno delovno razmerje. Pač se čisti gnojnično jamo, da se pride do do zdravega tkiva. Nič novega.
Pa železnice bi bilo še bolj potrebno počistiti.
so pogruntali, da imajo kalibri od sds lepljive prste. zakaj zdaj tak kraval okoli tega? ni prvič in ne zadnjič.Svoboda!
Ekskluzivno! Na Pošti Slovenije naj bi odpuščali delavce, ki so povezani s stranko SDS?
slika: maribor24 / slika je simbolna
Kot nam je danes zatrdil vir, po telefonu, iz ene izmed slovenskih pošt, naj bi se na Pošti Slovenija s sedežem v Mariboru, obetal pravi masaker, nad delavci, ki so tako ali drugače povezani s stranko SDS, oziroma tistimi, ki niso “Golobovi”.
so pogruntali, da imajo kalibri od sds lepljive prste. zakaj zdaj tak kraval okoli tega? ni prvič in ne zadnjič.
če so ti lopovi pri srcu... jih pa ti futraj in jih imej doma.
Kaj pa pričakuješ od nekoga ki zbira vrtne palčke na parceli....Ti ne razlikuješ med hecom in nekim nevoščljivim podjebavanjem, kar je edino, kar znaš
Bolje kot ti ko migrante.Kaj pa pričakuješ od nekoga ki zbira vrtne palčke na parceli....
Davek na cuker.... Niti opazili nebomoČak a ne bo Golob zdaj ukradel 10 milijard vsem na očeh? Take kraje ni bilo odkar pomnim.
Sta se srečala na izplačilu?...Drugače pa ekskluzivo, stardec naj bi prijemal mesečno "žepnino" da širi tumarije....
Izgleda, da imaš izkušnje o potrebni izobrazbi!SDS ima odprt razpis za analne potapljače. Ti imaš vse kvalifikacije.
Gnar je gnar
Najraje tebe!Oh snežinka ti uboga, a zdej pa solzice tečejo?
Ko ti in kompanija podjebavate koga drugega, je pa full cool, hitro prstke gor
Ja... In zelo me moti da je dobil dosti debelejšo kuverto.Sta se srečala na izplačilu?
samo poglej koliko časa je na alterju (in ostalih forumih pri nas) tale pijavka pa ti je vse jasno.Ti ne razlikuješ med hecom in nekim nevoščljivim podjebavanjem, kar je edino, kar znaš
Ne pišem na pamet, poznam imena, poznam ljudi, ki so podpisali papirje, poznam številke, ki so jih dobili.In to vse na pamet pišeš. Poznaš pa ne enega in nimaš pojma kar se v resnici dogaja.
Na dan s temi podatki! Da bomo še ostali vedli.Ne pišem na pamet, poznam imena, poznam ljudi, ki so podpisali papirje, poznam številke, ki so jih dobili.
Kaj jih nimate? Če pa vaši ja vse vedo, ko tako veselo pišejo.Na dan s temi podatki! Da bomo še ostali vedli.
Dej mi kakšen link!Pošta iz kleti zamuja, tako da bodo šele jutri vse vedeli.
Glede imen pa malo morgen, da to objavim. Je vse znano, pozanimaj se.
Vi ste tisti, ki pravte, da so SDSovci na pošti kradl in da so zato odstavljeni. Tega ne trdim jaz.Kaj jih nimate? Če pa vaši ja vse vedo, ko tako veselo pišejo.
Ohh to tvoje sprenevedanje. Kako pa so bili pred tem tvoji sds-ovci nastavljeni na te pozicije?Vi ste tisti, ki pravte, da so SADSovci na pošti kradl in da so zato odstavljeni. Tega ne trdim jaz.
Naši trdijo, da so bili SDSovci iz pošte politično odstavljeni, vi pravte da pa zato, ker so kradli. Torej s podatki na sonce. Vi mate podatke o teh krajah, ne jaz.