Nemci najboljši?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
No, ker se očitno tako ceniš, da misliš, da je zakon o termodinamiki in podobnih kao "zajebanih" zadevah, lahko jasen le tebi, ti ne bom niti oporekal. Prav imaš in japonci so najboljši, na svetovni trg avtomobilizma se ne spoznamo, avtoserviserji pa s(m)o družboslovci.
priden.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
@all

pa kaj je to naklučje al so vedno ljudje ki govorijo proti nemcem japan farerji?

Pa naj se 1x najde nekdo z roverjem al pa renojem pa pljuva po nemcih, vedno japanari.

zaj več ni sindroma hondaš, ampak sindrom japanfarerja.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Jst imam španca (križanga z nemcem)... doma imamo tudi škodilaka, pa bi vseeno, če bi kupoval nov avto zase zbral japonca...

Zate je očitno edino sprejemljivo mnenje, da so nemci zakon očitno... kdor se pa ne strinja s tabo, ga pa za japan frajerja označiš...... no ja... ne bom komentiral stanja duha BMW-jašev... sej sami pokažete dovolj.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@all

pa kaj je to naklučje al so vedno ljudje ki govorijo proti nemcem japan farerji?

Pa naj se 1x najde nekdo z roverjem al pa renojem pa pljuva po nemcih, vedno japanari.

zaj več ni sindroma hondaš, ampak sindrom japanfarerja.

Kaj ti zdaj ne paše, že vidiš "japanfahrerje" s seati?
hysterical-1.gif

Če za spremembo nekdo na forumu hvali avtomobil, ki si ga ne lasti, je to pohvalno in mogoče vsaj majhen indic za neko sposobnost objektivnosti, ker večina ostalih zna hvaliti le tisto, kar imajo v garaži ali nekaj sorodnega/iste "narodnosti".

Zakaj pa vozi nekaj, všeč mu je pa kaj drugega, se pa lahko sprašuješ v prazno, dokler ti ne pove. Mogoče njegov nemški križanec ne izpolnjuje kakšnih želja, povzroča probleme ali si pa enostavno želi kaj drugega (tako kot tudi ti verjetno ne voziš avtomobila svojih sanj). To ve on sam.

Človek vozi japonca in ga hvali, ima nek sindrom. Človek ne vozi japonca in ga hvali, ima spet nek sindrom. Kdor postavlja takšne premise, ima sam nek sindrom. Precej hudega, hitro napredujočega in težko ozdravljivega. Blažjo obliko nemškega sindroma, perhaps. Mogoče simptomi vključujejo tudi že tetovaže iz paketov žvečilnih gumijev, oblačenje fluorescentnih majic in razna namišljena kosilca s snovalci modernih nemških kočij - v tem primeru se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
hysterical-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Nekaj je komentirat, drugo pa je označvat folk z japanezarskimi frajerji... drugače kot v tem stilu ti v tej temi nisi komentiral.

Sem ti pa že odgovoril zakaj imam križanca. Ker je bil takrat rabljen najbolj ugodna izbira... Kaj a ne moreš prebolet, da nekateri ne hvalmo tiste firme v kateri se furamo? Sej verjamem, da bi marsikdo pisal hvalospeve (in tud jih) tud če bi ga avto še 5x bolj jebal kot mene... no jst pač nisem tak. Menjal pa tud ne bom še zaenkrat, ker je komplet mašina obnovljena + sklopka. Tok blesav pa nism, da bom zarad značke na nosu ali kakšne zamere do inžinerjev v VW šel v nakup rabljenega japonskega avta.

Ko bom kupoval drug avto pa bom sigurno pogledal k japanezarjem... sicer res da ne bom tak car kot v BMW-ju ampak vseeno.
wink-1.gif

p.s.: podpis pod Dzexon-ov post... je povedal še tisto kar jst nism
wink-1.gif

p.p.s.: če bi jst fural japonca in bi jih pohvalil bi mi pa itak spet reku, da sem hondoid al pa japanesarski fanboy, ane? Torej smo v začaranem krogu. Zate so vse pohvale glede japonskih avtomobilov nedopustne...

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Nekaj je komentirat, drugo pa je označvat folk z japanezarskimi frajerji... drugače kot v tem stilu ti v tej temi nisi komentiral.

Sem ti pa že odgovoril zakaj imam križanca. Ker je bil takrat rabljen najbolj ugodna izbira... Kaj a ne moreš prebolet, da nekateri ne hvalmo tiste firme v kateri se furamo? Sej verjamem, da bi marsikdo pisal hvalospeve (in tud jih) tud če bi ga avto še 5x bolj jebal kot mene... no jst pač nisem tak. Menjal pa tud ne bom še zaenkrat, ker je komplet mašina obnovljena + sklopka. Tok blesav pa nism, da bom zarad značke na nosu ali kakšne zamere do inžinerjev v VW šel v nakup rabljenega japonskega avta.

Ko bom kupoval drug avto pa bom sigurno pogledal k japanezarjem... sicer res da ne bom tak car kot v BMW-ju ampak vseeno.
wink-1.gif

p.s.: podpis pod Dzexon-ov post... je povedal še tisto kar jst nism
wink-1.gif

p.p.s.: če bi jst fural japonca in bi jih pohvalil bi mi pa itak spet reku, da sem hondoid al pa japanesarski fanboy, ane? Torej smo v začaranem krogu. Zate so vse pohvale glede japonskih avtomobilov nedopustne...

Ne hvalim v osnovi nobene znamke kaj jo ta forum premore, za hvalit so kvečemu novi lamborginiji, martini,
in ostalo plehovje ki ima nad 400hp. Vse ostalo so prevozna sredstva.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ne rabva pisat... vsak normalen že s tvojih postov to sam ugotovi.
wink-1.gif

Mogoče pa bom le prišo na alter srečanje ko bo pa bomo še tam malo rekli o IDI0TIH , da ne bomo tukaj delali prevelikega mimo teme.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Boš zategnu en krog, da za minutko začutim ta čar, ko te imajo smrkavci pred vodafone areno za carja?
wink-1.gif
Pa pripelji še kakšnega pomembnega sabo.....

p.s.: noben ti ni reku, da si [censored]... to si ti sam "priznal" v neposrečeni obrambi, ko je ogo razlagal osnove fizike
wink-1.gif

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Na Ženevskem mednarodnem avtomobilskem salonu se bo svetu prvič javno predstavil nestrpno pričakovani, popolnoma novi evropski Accord, prvi evropski nastop pa bosta imela FCX Clarity – revolucionarno Hondino vozilo brez emisij na vodikove gorivne celice in poskusni model hibridnega športnega avtomobila Honda CR-Z.

image.jpg

Prostor, namenjen Accordu, bo obvladoval Hondin del ženevskega razstavišča, kjer bo razpostavljenih deset primerkov najnovejšega modela v obeh karoserijskih izvedbah limuzine in tourerja. Videz novega Accorda kaže nadaljnjo stopnjo razvoja z bolj športno in elegantnejšo zunanjostjo pri limuzini ter še izrazitejšo pri tourerju. Prikazana bo tudi nova paleta Accordovih motorjev s spremenjenima 2,0- in 2,4-litrskima bencinskima ter popolnoma novim, 2,2-litrskim dizelskim i-DTEC, ki bodo vsi ustrezali napovedanim emisijskim standardom Euro 5.

image1.jpg

Glavna zvezda ekološkega dela razstavnega prostora bo FCX Clarity, 4-sedežna limuzina na gorivne celice, katere edini izpusti so čiste vodne pare. Nova zasnova Hondinega sklada gorivnih celic V Flow omogoča, da ima vozilo spuščeno, dinamično in prefinjeno obliko. Avtomobil, ki pomeni prelomnico v razvoju tehnologije gorivnih celic, bo mogoče v Združenih državah najeti že letos poleti, na Japonskem pa od jeseni.

Študijska različica poskusnega modela Honda CR-Z je osnova prihodnjega globalnega športnega hibrida. CR-Z je dinamično oblikovan in ekološko odgovorno zasnovan prototip vozila, ki voznikom omogoča, da se zabavajo, pri tem pa kar najmanj obremenjujejo okolje.

da ne boste rekli da japonci zaostajajo z tehnologijo

sedaj sem spet hondaš, ker sem pohvalil hondo, ane????
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Samo ne me yebat s t.i. ekološkostjo avta na gorivne celice! Do tam, kjer iz avspuha letijo rožce, naredi x-krat več svinjarije kot navaden G2d.
Razni športni in ostali luksuzni pa so že v osnovi skregani z ekologijo in jim čisto nič ne pomaga ne hibridna tehnologija ne elektrika.

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
hahaha en pozdrav od japoncev...da ne bi slučajno kdo je boljši v čem :p

jap.jpg

torej sedaj se lahko razpišete na veliko....samo spomnite se da se vam čez lužo nekdo že smejčka....:D

Nazadnje urejeno: