Nemcem prekipeva

2. sep 2007
1.538
825
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Če vi hočete nastavljati vratove za fajmoštre (poleg že raztegnjenih riti), kar. Meni se jebe za te vaše malike.

Za fajmoštre?? He he! Tebi ni jasno, da prvi brez glave ostanejo ateisti - neverniki?

Meni ni problem dati križ na steno ali se dreti Allahu Akbar, kar bo pač ustrezno. :D
Saj že zdaj toleriram lokalne vernike, ko se gredo svoje rituale ob nedeljah in podobno.

Torej javno priznavaš, da boš kolaboriral in postal narodni izdajalec.

Ko te ne bodo potrebovali več...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.107
-8.790
113
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Če vi hočete nastavljati vratove za fajmoštre (poleg že raztegnjenih riti), kar. Meni se jebe za te vaše malike.

Za fajmoštre?? He he! Tebi ni jasno, da prvi brez glave ostanejo ateisti - neverniki?

Meni ni problem dati križ na steno ali se dreti Allahu Akbar, kar bo pač ustrezno. :D
Saj že zdaj toleriram lokalne vernike, ko se gredo svoje rituale ob nedeljah in podobno.

Torej javno priznavaš, da boš kolaboriral in postal narodni izdajalec.

Ko te ne bodo potrebovali več...
Narodni izdajalec, če "zamenjaš" vero
confused-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Očitno ni več verske svobode pri nas
smile-1.gif

Če politki lahko zamenjajo stranko za vsake volitve, kot jim ustreza, jaz ne smem verskega prepričanja?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.013
6.239
113
blizu močvirne prestolnice
A misliš da so uni tako neumni? K maš ti ni treba hoditi, v mošejo pa boš moral, sicer jih boš hitro fasal. Sicer pa imaš sramotno miselnost, s tem ko boš zamenjal vero si za Slovence kvečjem nula ( mal olepševalno ) tako kot tisti isil borci!

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
A misliš da so uni tako neumni? K maš ti ni treba hoditi, v mošejo pa boš moral, sicer jih boš hitro fasal. Sicer pa imaš sramotno miselnost, s tem ko boš zamenjal vero si za Slovence kvečjem nula ( mal olepševalno ) tako kot tisti isil borci!

Viš, tako so leta 1941 razmišljali ta beli. Danes si pa spomenike postavljajo.
grims-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.107
-8.790
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sicer pa imaš sramotno miselnost, s tem ko boš zamenjal vero si za Slovence kvečjem nula ( mal olepševalno )
Nula je samo za bebce tvoje sorte. Normalne Slovence bk za take bedarije

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Jaz pa ne bom nič od tega. Če komu ni kaj všeč, naj me pa fenta. On bo polagal račune za to dejanje pred svojim bogom, ne jaz. Enkrat pa moraš tkoaltko umret, tko da če kakšnega fanatika zaradi svoje lastne, od fanatika vsiljene smrti, pošljem na gretje v pekel, toliko boljše.
evil.gif