nekaj noveg za cca. 10000 EUR

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Ja, Grande Punto je res jajcek z vec kot 4m dolzine in enako medosno kot Golf IV.
evil.gif

Sicer pa tud jaz navijam za Pro Ceeda, za tak dnar ni druge. Sem pred kratkim kupoval avto in je bil Pro Ceed dalec najboljsi izbor za tako ceno (ce pac nujno isces nov avto).

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Ne, sem kupil Grande Puntota, ker sem dobil full dobro ponudbo. Je bil pa ProCeed alternativa, če nakup Punta nebi šel skozi.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Ja, Grande Punto je res jajcek z vec kot 4m dolzine in enako medosno kot Golf IV.
evil.gif
Kakorkoli obračamo, še vedno je po današnjih merilih en razred manjši avto kot Pro Ceed.
Da niti ne začnem o sami kvaliteti Grande Punta.

Replika na ggg-ja: res je, nisem se še peljal v Pro Ceedu, sem pa že sedel notri. In plastika v Pro Ceedu se mi ne zdi slabša kot tista iz Corse, Grande Punta ali Pola. Da ne govorim o sedežih v Polotu, komaj preživim pot iz Ljubljane do obale.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Tale golf ima ta podhranjen TDI motor,

Zakaj toliko ljudi misli, da če avto nima vsaj 150 konj, da je prešvoh?

Za kaj je prešvoh? Za nekakšna imaginarna prehitevanja? Za postavljanje rekordov na ghd ali mhd? Za vožnjo na šiht in s šihta? Za vožnjo 140 km/h po avtocesti? Ali res mislite, da lahko s tristo konji bistveno prej pridete na šiht in s šihta in na morje ter mogoče še do gondole na Krvavec?
Zakaj mislite. da je deset jurjev za sploh premalo za nov avto?

Zakaj mora vsak nov avto sploh imeti 100% pokritje stroškov, da se sploh splača?

Think about it !!!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Ali je na to ceno potrebno v SLO plačat še kakšne davke,DMV in podobno?
Ja, vse. DDV, DMV, homolomo. Pa stroške avtovleke še računaj zraven, če nimaš prikolice. Verjetno prideš na kakšnih 13+k EUR.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Hja, bo treba kar priznati, da so tvoje zahteve malo prevelike. Danes je že nasploh težko dobiti nov avto za 10.000€, kaj šele nižji srednji razred za delanje kilometrine in AC. Sam bi ti predlagal Astro, jo imajo eni znanci, ki delajo letno po par 10k km povsod po Evropi in so zelo zadovoljni. Bo pa treba za novo verjetno še malo izstisniti. Sicer pa ne boš čisto nič falil tudi s kakšno Corso, sploh če boš kupil OPC ali pa kaj rabljenega večjega. Tukaj gre za lastno muho, da si pač želiš nov avto, bi se pa lahko v kakšnem rabljenem peljal še boljše. No, želim ti čim boljšo odločitev!

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ne gre se za to da moram kupiti nov avto.avto bo pač klepal kilometre in če kupim nekaj kar ima 90k km prevoženih in je staro 2-3 leta bo imel čez 7 let čez 300k km in ne bo vreden praktično nič.pa verjetnost okvar je veliko višja kot pri novem.sploh ko bo enkrat imel čez 200k km

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
avto ni zame.je za punco.in bo kot drugi avto pri bajti.budget bo ostal verjetno kar isti.jutri grem kio peljat da vidim kakšna je zadeva
confused-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.085
113
Titograd
Saj se zavedaš da Kia nova ali rabljena, ne glede na kilometre, nebo imela nobene cene čez 7 let? Sicer pa za taki denar je super avtič.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Bo pa uporabo podaljšal še za 3 leta.

Jurja na leto, kje dobiš boljše razmerje še.
smirk-1.gif

( golfi 1, ki so na cestah že 30 let se ne štejejo
grin1.gif
)

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
roko na srce....kaj danes dobiš za 10.000 EUR pa da spominja na avto?

nič.

Pa še ob kilometrih, ki jih misliš delat....

Ker če že gledaš davno odhajajoče modele..potem je najbolje da vzameš Clio Storia za 8 jurjev.

MiranR

Pripravnik
3. sep 2007
225
4
18
Murska Sobota
KSZ. Tudi sam sem gledal za odhajajoči model in to Hyundai Getz 1.1 , ki se ga dobi s vsem skupaj za 9.000 EUR. Torej z prevoznimi stroški, kovinsko barvo in doplačilom za sovoznikov AB. Dobi se ga pa na Leasing na max. 7 let brez pologa, pa še za prvo leto ti plačajo zavarovanje in kasko.