Nedržavotvorne avtomobilske tablice

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Nedržavotvorne tablice so tiste C ali CD ali CMD, zato ker razslojujejo ljudi na dva razreda, tiste bolj in manj pomembne. To je dejansko terorizem nad ostalimi.

[cenzura] si ti dosadan
uf-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Fora je v tem da NI nobenega vrstnega reda,nasprotno 30% začetnic mest bivše juge! Naključje? Žal ne,očitno z namenom!

Kar se tiče KP bo kar držalo,ker so primorci še zmeraj ponosni na osvobojenje.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Nauk zgodbe: temle brezdelnežem, ki se s takimi neumnosmi ukvarjajo, je treba pač odtegnit davkoplačevalski denar. Jih nihče ne rabi, ker so očitno popolnoma nesposobni.
Sicer pa odličen komentar nastopa preplačanega brezdelnega butlja:
http://www.delo.si/mnenja/blog...ljubosumje.html

No, taprav se je oglasi. clovek +40let, ki za prezivljanje vozi avtomobile in jih predvsem subjektivno ocenjuje. Res strasno produktivno.
hysterical-1.gif
On ima vsaj doktorat za razliko od tebe, ki imas kaksno srednjo ekonomsko. Ker roko na srce, na strojnistvo se spoznas toliko kot moja pokojna babica na avione.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.252
3.697
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Sodelavec je v Velenju kupil Škodo in vzel kar tamkajšnje tablice. CE*CA-+++ ima.

To je zdaj že kar nekaj časa, da imaš lahko kakršnokoli registrsko oznako, ne glede na kraj stalnega prebivališča.
Kar se mene tiče bi itak uvedel "nevtralne" registrske tablice, kot jih imajo npr. Madžari - =bemu, da bi to kar nekaj pripomoglo k enotnosti naroda.
Že tako se Slovenci delimo vedno, ko je le najmanjša možnost, da "se razlikujemo" in potem še tablice.
.
Sam recimo živim v Lj. in imam pač službeni avto s KR tablicami.
In mi je neverjetno kako folk to "takoj opazi" npr.: "Zakaj imaš pa ti KR tablice?"
Pa, če spoznaš kakšne nove ljudi in si ne zapomnijo imena, pa rečejo: "tisti s Passatom s KR tablicami."
Ma mislim wtf. koga briga kakšne tablice ima kdo na avtu?
tongue-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Fora je v tem da NI nobenega vrstnega reda,nasprotno 30% začetnic mest bivše juge! Naključje? Žal ne,očitno z namenom!

Kar se tiče KP bo kar držalo,ker so primorci še zmeraj ponosni na osvobojenje.

Aja? A pol je tale nemška z namenom Adolf Hitler?

[cenzura], vam je za čestitat...da s temi flashi u glavi sploh funkcionirate...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Pejt mal googlat, pa poglej kolk narodov oziroma njih držav se deli...na leve in desne, spodnje in zgornje...
bonk.gif

Jebale vas registrske...
smirk-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Nauk zgodbe: temle brezdelnežem, ki se s takimi neumnosmi ukvarjajo, je treba pač odtegnit davkoplačevalski denar. Jih nihče ne rabi, ker so očitno popolnoma nesposobni.
Sicer pa odličen komentar nastopa preplačanega brezdelnega butlja:
http://www.delo.si/mnenja/blog...ljubosumje.html

No, taprav se je oglasi. clovek +40let, ki za prezivljanje vozi avtomobile in jih predvsem subjektivno ocenjuje. Res strasno produktivno.
hysterical-1.gif
On ima vsaj doktorat za razliko od tebe, ki imas kaksno srednjo ekonomsko. Ker roko na srce, na strojnistvo se spoznas toliko kot moja pokojna babica na avione.

Moje izdelke kupi precej ljudi. Njega financira država. Opaziš razliko?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
KSZ
Danes je bila opažena tablica z oznako, za katero sumimo, da je rezultat Snojeve razprave. Črkovni del oznake je vseboval črke SB kar naj bi pomenilo Snoj Bedak