Ne razumem

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.251
781
113
EU
Zakaj pa bi? Saj ti verjetno veš zakaj ga imaš, ali ne?
evil.gif

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Vidim da so one tablete prejšnji teden bile bolj kratkega veka...

Ne ne...KravaKonj je čist OK...Sumim, da je mlad. Še odkriva svet. Glede Homoseksualnosti pač(no še veliko je takih) ne dojema, da je to trojanski konj, idealen za deljenje ljudi in njihovega mnenja. Ko bo dojel, da že dolgo ne gre več za neke pravice posameznika, pač pa kontrolo in manipulacijo večine, bo začel gledati tudi mal drugače.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
evil.gif
Moj penis je moja stvar in zakoni, ki regulirajo ljudi na podlagi tega, kam dajejo svoj spolni organ, so milo rečeno bedasti, grobo rečeno pa sodijo v nacistično Nemčijo in srednji vek.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
evil.gif
Moj penis je moja stvar in zakoni, ki regulirajo ljudi na podlagi tega, kam dajejo svoj spolni organ, so milo rečeno bedasti, grobo rečeno pa sodijo v nacistično Nemčijo in srednji vek.
a če se mu zahoče ga vtaknit v tvojo rit, boš še vedno istega mnenja?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
To je posilstvo. Toliko možganov imaš pa tudi ti, da razumeš razliko med posilstvom in prostovoljnim spolnim odnosom. Ali pa tudi ne.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne bi bilo nič narobe, če bi inkvizicija mal prišla in naredila določene stvari!
Vi ste pa tako in tako že na odpadu zgodovine, tako da je tvoje mnenje povsem nerelevantno. Vsekakor pa katoliška duhovščina lepo dokazuje Kinsyjeve teorije.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:

Vi ste pa tako in tako že na odpadu zgodovine, tako da je tvoje mnenje povsem nerelevantno. Vsekakor pa katoliška duhovščina lepo dokazuje Kinsyjeve teorije.
A samo katoliki so za na odpad?
zakaj so manj vredni od muslimanov?
Zakaj je mnenje 8888 nerelevantno? ker je vernik?......potem so nerelevantna tudi vsa mnenja muslimanov.....-torej si diskriminatoren do vernikov,..
....al mogoče ker je katolik in diskriminiraš samo katoliške vernike?
sprasujem se.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
evil.gif

Kaj pa porečeš na to, da je pri nas uzakonjena monogamija in da moraš vtikati penis celo življenje v isto luknjo?

Ubijanje, recimo, je bolj naravno od homoseksualnosti. Pa je prepovedano (vsaj generalno) že v najbolj primitivnih kulturah.

Taki kot ti bi pustili vsem vse. Naj se ljudje premešajo, naj bodo vsi isti, naj vsi počnejo, kar hočejo. Misija nemogoče. Kje bi sploh postavil meje? Grem stavit, da ne veš.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne bi bilo nič narobe, če bi inkvizicija mal prišla in naredila določene stvari!
Nekaj takega pomislim vsakič, ko vidim kako tvoje sporočilo.
Res škoda, da se ti želja ne uresniči.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

Mene bolj skrbi da VAS s(k)rbijo takšne zadeve...
Normalnega heteroseksualca skrbi "kje je naslednja lulika?"

Koga pa skrbi "le kaj moj sosed počne s svojim tičem"? Kaka skupina ljudi je to?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Kaj pa porečeš na to, da je pri nas uzakonjena monogamija in da moraš vtikati penis celo življenje v isto luknjo?
To ne drži - monogamija je uzakonjena zaradi instituta zakona (delitev premoženja, skrbništvo itd). Povsem zakonito pa je, da skupaj živijo 3 ženske in en moški, ki razpolagajo s svojimi spolnimi organi kakor jih je volja.

Citat:
Uporabnik Runo pravi:Ubijanje, recimo, je bolj naravno od homoseksualnosti. Pa je prepovedano (vsaj generalno) že v najbolj primitivnih kulturah.
Ne vidim povezave med homoseksualnostjo in umorom.

Citat:
Uporabnik Runo pravi:Kje bi sploh postavil meje? Grem stavit, da ne veš.
Meje bi postavil tam, kjer so v realnosti že sedaj - nikjer. Dokler se pogovarjamo o prostovoljnih odnosih med polnoletnimi ljudmi, ni mej.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
a jih kdo riše (meje),...pedri si jih sami rišejo, medtem ko se derejo po ulici.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ti zagotovo ne rišeš mej, ker te homoseksualci nič ne motijo in ti je vseeno, kaj ljudje počnejo v svoji splanici.