Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Vidim da so one tablete prejšnji teden bile bolj kratkega veka...
Moj penis je moja stvar in zakoni, ki regulirajo ljudi na podlagi tega, kam dajejo svoj spolni organ, so milo rečeno bedasti, grobo rečeno pa sodijo v nacistično Nemčijo in srednji vek.Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Zakaj pa bi? Saj ti verjetno veš zakaj ga imaš, ali ne?
a če se mu zahoče ga vtaknit v tvojo rit, boš še vedno istega mnenja?Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Moj penis je moja stvar in zakoni, ki regulirajo ljudi na podlagi tega, kam dajejo svoj spolni organ, so milo rečeno bedasti, grobo rečeno pa sodijo v nacistično Nemčijo in srednji vek.Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Vi ste pa tako in tako že na odpadu zgodovine, tako da je tvoje mnenje povsem nerelevantno. Vsekakor pa katoliška duhovščina lepo dokazuje Kinsyjeve teorije.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne bi bilo nič narobe, če bi inkvizicija mal prišla in naredila določene stvari!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne bi bilo nič narobe, če bi inkvizicija mal prišla in naredila določene stvari!
A samo katoliki so za na odpad?Citat:
Vi ste pa tako in tako že na odpadu zgodovine, tako da je tvoje mnenje povsem nerelevantno. Vsekakor pa katoliška duhovščina lepo dokazuje Kinsyjeve teorije.
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Nekaj takega pomislim vsakič, ko vidim kako tvoje sporočilo.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Normalnega heteroseksualca skrbi "kje je naslednja lulika?"Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:
Mene bolj skrbi da VAS s(k)rbijo takšne zadeve...
To ne drži - monogamija je uzakonjena zaradi instituta zakona (delitev premoženja, skrbništvo itd). Povsem zakonito pa je, da skupaj živijo 3 ženske in en moški, ki razpolagajo s svojimi spolnimi organi kakor jih je volja.Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Kaj pa porečeš na to, da je pri nas uzakonjena monogamija in da moraš vtikati penis celo življenje v isto luknjo?
Ne vidim povezave med homoseksualnostjo in umorom.Citat:
Uporabnik Runo pravi:Ubijanje, recimo, je bolj naravno od homoseksualnosti. Pa je prepovedano (vsaj generalno) že v najbolj primitivnih kulturah.
Meje bi postavil tam, kjer so v realnosti že sedaj - nikjer. Dokler se pogovarjamo o prostovoljnih odnosih med polnoletnimi ljudmi, ni mej.Citat:
Uporabnik Runo pravi:Kje bi sploh postavil meje? Grem stavit, da ne veš.