Ne pokliče nazaj

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ja ni čudn
grin1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ma, Štibči je vsakodnevno obkrožen z manekenkami, vsaj tako sem enkrat doumel(a)
grims-1.gif
v enem postu. Menda pozna vse modne agencije v radiusu 5000 km, da o dobrih babah sploh ne govorim.
Je pa ziher res, da je to bolj kot ne zgolj njegova virtualna predstava ...
V lajfu pa mende pritiska take, ki jih lima Bansh ... ne vem, no, sam ugibam ...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa Mujio pa ti mene više ne voliš! Pa Fatko kako te više ne volim? Pa ništa me više ne tučeš
grin1.gif

Štibla tole je bil resen nasvet.......vse te čefurke rabjo trdo roko....sam uleti....BAAAMMM šamar šta više ne zoveš piiii ti materina
evil.gif

Boš vidu kako bo pol pohlevna
smile-1.gif

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Oj, ljudstvo! Ne vem, ali se to dogaja samo meni, ampak zadnje čase lepe ženske ali vsaj tiste, ki mislijo, da so lepe, izvajajo eno debilnost. In sicer, jaz jih pokličem po telefonu, pač ne dvignejo in to je očitno to, ker nazaj NE POKLIČEJO. No, ko jih recimo kličeš naslednjič, pa se brez problema oglasijo. Ne wem, očitno mislijo, da imajo zlato p. in da naj bi moški skoz klicali njih, ali pa imajo itak 300 evrov računa vsak mesec, ko s svojimi kvazi prijateljicami ure in ure čvekajo o prednostih in slabostih določenega laka za nohte in podobnih velepomembnih zadevah. Mam samo jaz smolo zadnje čase, al vam hude bejbe delajo iste fore?

vse so KUZLEEEEE !!!!!!!!!

evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej stari zdej si me pa sezul. A nisi ti un tahud tip, k se vse najboljše bejbe za njim mečejo? Al je bil to sam tvoj avto?
confused-1.gif

majč