Ne pokliče nazaj

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Oj, ljudstvo! Ne vem, ali se to dogaja samo meni, ampak zadnje čase lepe ženske ali vsaj tiste, ki mislijo, da so lepe, izvajajo eno debilnost. In sicer, jaz jih pokličem po telefonu, pač ne dvignejo in to je očitno to, ker nazaj NE POKLIČEJO. No, ko jih recimo kličeš naslednjič, pa se brez problema oglasijo. Ne wem, očitno mislijo, da imajo zlato p. in da naj bi moški skoz klicali njih, ali pa imajo itak 300 evrov računa vsak mesec, ko s svojimi kvazi prijateljicami ure in ure čvekajo o prednostih in slabostih določenega laka za nohte in podobnih velepomembnih zadevah. Mam samo jaz smolo zadnje čase, al vam hude bejbe delajo iste fore?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Hudim ženskam ni treba viset na telefonu, ker bo vsak bebo poklical še enkrat.

Tiste bolj švoh bejbe, pa zagrabijo za vsak klic in skoz čekirajo mobitel.

grin1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sej ni to sam pr ženskah. Folk se pač freh obnaša in misli, da imajo telefon samo za to, da pokličejo ko kaj rabijo.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
stiber mas prav, to se je dogajalo tudi meni...a sem bi mož beseda, in sem si rekel, da te ne kličem več pa magar 20 let. no je bilo en mesec tišine, nakar sem ze pozabil nanjo, pa pokliče..oooo kako kej, kaj pa dogaja, ja češ nic se mi ne da pa bla bla. Ja pridi kaj naokol, pa kakšno rečema. In na mojo presenečenje je kar bila akcija, felacija itd.
grims-1.gif

torej, piæke ignorirat pa je lepše v življenju.
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, meni se je zgodilo, da me ena ibr huda musli bejba ni nikol klicala nazaj, čeprav sva neki ven hodila pa se kissala pa take fore...no, pol sem ji pa reku, da če ne pokliče nazaj, je tud jaz nea bom več klicu. Una je prijavila nekaj v tem smislu: no, bomo videli, kdo bo klical koga.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Sej ni to sam pr ženskah. Folk se pač freh obnaša in misli, da imajo telefon samo za to, da pokličejo ko kaj rabijo.

maš point...tud to se mi je zgodil v zadnjem času ja....nekoga kličeš, ne dvgine, naslednji dan še enkrat, ne dvigne, ne pokliče nazaj okej pa nič...pol čez neki časa pa recimo pozabiš telefon doma, prideš, počekiraš, pa recimo 7 klicev v eni uri od iste osebe...in kaj,,,jasno, išče eno korist...take sam odjebem...
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
To imaš pa prav, ignoriranje velikokrat pomaga
grims-1.gif
Ko enkrat ženska pogrunta, da te nima pod kontrolo in ko ji rata malo dolgčas dostikrat pohlevno prileze nazaj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, meni se je zgodilo, da me ena ibr huda musli bejba ni nikol klicala nazaj, čeprav sva neki ven hodila pa se kissala pa take fore...no, pol sem ji pa reku, da če ne pokliče nazaj, je tud jaz nea bom več klicu. Una je prijavila nekaj v tem smislu: no, bomo videli, kdo bo klical koga.
grin1.gif

Pa Mujio pa ti mene više ne voliš! Pa Fatko kako te više ne volim? Pa ništa me više ne tučeš
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
word;
drugače pa stibr, z babo je tko, dokler jo imaš je hudič, ko jo pa nimaš pa ta še prerad pride .
nazaj na topic: A to kličeš "call girls" ?
smile-1.gif