Morda še moja izkušnja.
Šel narazen po cca. dveh letih in pol. Po dveh tednih sva šla spet nazaj skupaj. Po pol leta je bilo isto. Šla narazen, njen razlog je, da mora videti, če je še kaj drugega na voljo. Looool
. No, ta osel je šel dvakrat na led, tretjič pač ne bo šel. In sem jo vljudno zavrnil.
Še kako sem prebolel. Prva dva meseca je bilo čisto sranje. Namreč vedno me je kaj potrebovala in me je klicala ali pa sva se dobila, da sem ji pomagal kaj. In to vedno v tem času, ko se mi je srce počasi začelo celit. In tako je bilo spet na novo odprto.
No, ko sem to pogruntal, sem skenslal vse. SMS-e, klice, maile. Lepo sem ji povedal, da pač potrebujem nekaj časa, da zaprem tole stvar in naj me naslednje mesece ne kontaktira več. In ko sem to enkrat naredil je šlo le strmo navzgor
. in to je bilo to. Zakon.
In ko me je po enem letu poklicala za pijačko, sem šel tja spet kot sestavljen človek in sem se le spraševal, kako sem bil lahko tako zaljubljen v njo. To je to, morda ti bo kaj pomagalo.
Nikakor pa nočem reči, da ne poizkusit še enkrat. To moraš sam razmislit in se odločit. Zase vem, da če takrat ne bi še enkrat poizkusila, da bi se celo življenje spraševal kaj pa če... Tako pa se sedaj le nasmehnem nazaj in zamahnem z roko.
In še glede 26 let. Jaz sem svojo ženo spoznal pri 27-ih, sedaj pri 30-ih sva povila prvo punčko
.
Še komentar na tisto, da so ženske do 24-ega no go za resno zvezo. Bi skoraj rekel da res. Moji bivši je pri 23-ih ven udarlo, da pa se ona še ni zgonila
.