Ne morem verjet, da se to meni zgodilo!!

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Vseskozi teče debata o tem, kako je biti samski nekaj najhujšega, kar se človeku lahko pripeti. In to pri 26ih!
grin1.gif
Biti samski je način življenja in ima kup svojih prednosti. Samo videt jih moraš in izkoristit. Kar pa ti prestajaš zdaj, pa je zgolj abstinenca od NAVADE. Normalno je, da si sedaj delaš iluzije, kako si se imel dobro v zvezi, oči pa se ti bodo odprle malo kasneje.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Biti samski je način življenja in ima kup svojih prednosti. Samo videt jih moraš in izkoristit.
Ni čisto res. Odvisno od osebe in njene osebnosti. Imaš osebe ki enostavno ne morejo biti same. Kar ni nič narobe.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Biti samski je način življenja in ima kup svojih prednosti. Samo videt jih moraš in izkoristit.
Ni čisto res. Odvisno od osebe in njene osebnosti. Imaš osebe ki enostavno ne morejo biti same. Kar ni nič narobe.

Mislm, da je to narobe, ker je zasvojenost in če si odvisen od nečesa je lahko problem.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ja, delno res. Vendar če je nekdo sposoben biti samozadosten, brez občutka soodvisnosti, je to zelo veliko vredno. Je pa tudi res, da dolgo samski zlahka postanejo egoistični in nesposobni normalnih odnosov prav iz tega razloga - ker so samozadostni oz. ker si oblikujejo vzorce samskosti. Tako kot nekdo, ki je vseskozi v vezah, ne more biti sam, tako dolgo samski ne more dolgo koeksistirat z drugim osebkom, posebej, ko začetna zaljubljenost mine. Ki je pa itak samo kemija. Vidiš, vse se da racionalno razložit.
grin1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
dolgo samski zlahka postanejo egoistični in nesposobni normalnih odnosov prav iz tega razloga

s tem se pa strinjam,.ravno tako, kot je tiste, ki dolgo živijo sami težko spravit v skupno življenje
crazy1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
832
113
Citat:
Ja, delno res. Vendar če je nekdo sposoben biti samozadosten, brez občutka soodvisnosti, je to zelo veliko vredno. Je pa tudi res, da dolgo samski zlahka postanejo egoistični in nesposobni normalnih odnosov prav iz tega razloga - ker so samozadostni oz. ker si oblikujejo vzorce samskosti. Tako kot nekdo, ki je vseskozi v vezah, ne more biti sam, tako dolgo samski ne more dolgo koeksistirat z drugim osebkom, posebej, ko začetna zaljubljenost mine. Ki je pa itak samo kemija. Vidiš, vse se da racionalno razložit.
grin1.gif

podpis in zvezdice
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
grin1.gif

definitivno se strinjam. Vsaka skrajnost je napačna. tako iz enega kakor drugega vidika. Obe skrajnosti pa potrebujeti zelo veliko truda in volje da se to spremeni. Noben noče imeti osebe priklenjene na sebe (popolnoma nesamostojne) in tudi noben noče imeti osebe ki se ni sposobna tudi prilagajati in jo skrbi samo za lastno rit.

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Ares pravi:

Take osebe so zelo problematične. Ko ne zna bit sama in posledično zahteva, da je njen partner skoz zraven nje. Če pa ni, pa kofetka cele dneve ali pa si najde nekoga za sproti.

sad

Guru
24. avg 2007
21.014
9.659
113
Morda še moja izkušnja.

Šel narazen po cca. dveh letih in pol. Po dveh tednih sva šla spet nazaj skupaj. Po pol leta je bilo isto. Šla narazen, njen razlog je, da mora videti, če je še kaj drugega na voljo. Looool
rolleyes-1.gif
. No, ta osel je šel dvakrat na led, tretjič pač ne bo šel. In sem jo vljudno zavrnil.

Še kako sem prebolel. Prva dva meseca je bilo čisto sranje. Namreč vedno me je kaj potrebovala in me je klicala ali pa sva se dobila, da sem ji pomagal kaj. In to vedno v tem času, ko se mi je srce počasi začelo celit. In tako je bilo spet na novo odprto.
No, ko sem to pogruntal, sem skenslal vse. SMS-e, klice, maile. Lepo sem ji povedal, da pač potrebujem nekaj časa, da zaprem tole stvar in naj me naslednje mesece ne kontaktira več. In ko sem to enkrat naredil je šlo le strmo navzgor
cheer.gif
. in to je bilo to. Zakon.
In ko me je po enem letu poklicala za pijačko, sem šel tja spet kot sestavljen človek in sem se le spraševal, kako sem bil lahko tako zaljubljen v njo. To je to, morda ti bo kaj pomagalo.

Nikakor pa nočem reči, da ne poizkusit še enkrat. To moraš sam razmislit in se odločit. Zase vem, da če takrat ne bi še enkrat poizkusila, da bi se celo življenje spraševal kaj pa če... Tako pa se sedaj le nasmehnem nazaj in zamahnem z roko.

In še glede 26 let. Jaz sem svojo ženo spoznal pri 27-ih, sedaj pri 30-ih sva povila prvo punčko
cool-1.gif
.

Še komentar na tisto, da so ženske do 24-ega no go za resno zvezo. Bi skoraj rekel da res. Moji bivši je pri 23-ih ven udarlo, da pa se ona še ni zgonila
stupid-1.gif
.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.075
136
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
PS. To da si najdes zdaj neko "fukfrendico" nebo reslo problema, ker tvoje punce nebo nadomestila. Ce pa je prilika pa izkoristi, ker seksat je treba. ( aja, pa s kondomom
smile-1.gif
).

Meni osebno je pomagal (pa ne da sem ful iskal), ker je bil toliko boljši kot z bivšo
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
ynos, ti si men toooooooooooooooook fajn
evil.gif

A, a ? A sm te prepričala?
grims-1.gif

grin1.gif

Sorry, mogla sm.

To je to, vidš. To sem rabil.
grin1.gif

Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Zgini na morje glej gole riti in cizke ter se probaj sprostiti
cheer.gif

smo se glih nekaj dogovarjali danes in zgleda bomo šli
zmaga.gif

Evo problem rešen.
cheer.gif

Če sodim po sebi takrat....pijanice pomagajo, da pozabiš...., dokler se ob 6:00 zjutraj ves pijan ne vležeš sam v posteljo in začneš razmišljat...razmišljat...., alko zamegli razum, ratašz jezen, besen, začneš pogrešat...v tistem trenutku ugasni GSM, da ne bo drunk&dial.
grin1.gif

Drugo pa...na morju kul, pozabiš..., prideš nazaj v real-life, pa te trofne nazaj. Čas in samo čas zaceli "rane". Druge ni. Sicer si pa mlad, časa imaš za celjenje še dosti.
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ja ja saj vem, samo se navadiš na osebo in točno veš kje kiremu kaj paše tak, da skoraj ne verjamem, da bo prvi sex boljši

Jaz sem tudi mislil, da je bilo to to..oh in sploh sex 1A, čista 10-ka.... čaki, čaki, da te dobi ena divja, k ti bo zmešala glavo v postelji.
evil.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

. čaki, čaki, da te dobi ena divja, k ti bo zmešala glavo v postelji.
evil.gif

Spoznal eno divjo pa me dala na čevelj zaradi neresnosti
stupid-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
čak mal....kdaj si se pa zresnil?
evil.gif

Nisem se še čakam dan, da me fseka a nekako ga ni pa ni tega dneva imam že kronično nespečnost, jetra luknjasta, oči rdeče uff
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

evil.gif

stupid-1.gif

Na neko čudno si naletel.
grin1.gif

Meni predivja ni kul. Včasih se je boljši feeling malo lovca igrati, ne pa da dobiš servirano na pladnju.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

evil.gif

stupid-1.gif

Na neko čudno si naletel.
grin1.gif

Meni predivja ni kul. Včasih se je boljši feeling malo lovca igrati, ne pa da dobiš servirano na pladnju.

Jah zgleda da res upam, da je dobro tam kjer je a ti povem, da se mi kolca po njej
redface-1.gif

Jagr gor jagr dol nikoli ne veš kaj si ujel dokler ne sprobaš lahko je samo speča zver a ti prepričan, da je mirna in na koncu si ti ulovljen ne ona
rolleyes-1.gif

Nikoli ni prav

priden.gif