Ne morem verjet, da se to meni zgodilo!!

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.075
136
63
okolica mesta
V vezah je samo to brezveze, ker se eden preveč naveže na drugega in potem nikakor ne gre brez njega, ko pa končata je pa konec sveta
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Zgleda bo treba resne punce začet iskat nekoliko starejše, ko se že zgonijo in zžurajo. Mlajših itak ne jemljem več resno (leta tam do cca 24,25...).
evil.gif

si pa optimist ...
wink-1.gif

@Egon - najdi si hobi, nekaj, s čimer se boš zamotil, samo pazi, da ne boš, kot jaz pristal - deloholik. zaradi ene bivše, ki mi je bila takrat ideal, pa zdaj ko pogledam nazaj, se samo za glavo primem ... in sem ravno tako trpel. takrat se mi je zdela ideal, zdaj je še za prijateljico ne bi želel. razumeš. naš svet se pa vrti ...
wink-1.gif
tebi se je sicer ustavil, ampak se bo spet zavrtel in ko se bo, boš izkušenejši in v novi vezi boš znal le še bolj uživati. ampak pusti času čas!!

še Dan D-jevci pravijo " ... čas bo zacelil svet, čas bo pomlajšal ta planet ..."
wink-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:

...če me kdo osebno pozna ga prosim: ne okol govort o tem, ker so to moje osebne težave
ne-ne-1.gif

Nisem bral cele teme.

Nasveta praktično ni, ki bi bil pameten samo tole ti povem, da čas celi rane.

Priporočilo.
Zgini na morje glej gole riti in cizke ter se probaj sprostiti
cheer.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
832
113
Najbolj pomaga, ce si zastavis kak vsiji cilj, gres na dalse potovanje ali pa si pridobis kak nov hobij.
Sem ze prej rekel da sem s svojo zdaj ze 3tjic ponovno skupaj, pa mam ze tak debelo kozo da ...
smile-1.gif

Tud ce grema jutri narazen nebo pomoje hudo, ker naju za 1x veze samo najina veza. Nimama otrok, nisma porocena. Problemi pridejo sele takrat, ko imas nekaj skupnega in ne mores kar tako it narazen. Jaz bom vezi dal se moznost kako leto pa da vidim.
Letos bom star 27, pa se mi ne zdi, da sem neka starina. Najboljsa leta sele pridejo.
wink-1.gif
Itak, da je je prej blo super (sredna sola, brez obveznosti...), samo ce bom vedno geldal nazaj, kako je blo boljse in se bom sam sebi smilil, bom vedno nesrecen. Najboljse, da zivis dan trenutek, naredis iz njega kar se da in bos vedno srecen.

PS. To da si najdes zdaj neko "fukfrendico" nebo reslo problema, ker tvoje punce nebo nadomestila. Ce pa je prilika pa izkoristi, ker seksat je treba. ( aja, pa s kondomom
smile-1.gif
).

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Če boš šel z tem namenom, ne bo nič bolje. Važno je da si s prijatelji in da se mate dobr
smile-1.gif

ne samo da ne bo nič bolje, še slabš bo. ko bo gledal bejbe v mislih bo pa imel da bi bil zdej s svojo
crazy1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ynos, ti si men toooooooooooooooook fajn
evil.gif

A, a ? A sm te prepričala?
grims-1.gif

grin1.gif

Sorry, mogla sm.

On topic; Ma js mislm da se 100% strinjam s SKORPY. Prekinit vse stike, zbrisat telefonsko, SMS-e, čimmanj viset na netu in spremljat kaj dela, s kom si piše (tuki mislm na myspace, netlog, facebook, kaj še obstaja, aja hi5 je še) ampak IT VEN s prijatelji in boš vidu, pozabš na vse. Ne nujno z alkoholom..
Kakšen teden ti je dovoljeno se smilit samemu sebi, ker drugače te bo zgrabilo pa kasneje -čustva moraš dat ven iz sebe. Pa magari se jokaj, razbijaj orehe, prekoplji njivo ali dve, premalaj sobo, musko daj na full in se deri zraven (še najbolj pomaga
grin1.gif
)...

Neki na silo zmenkovat ni pametno, ker boš v vseh puncah iskal NJO, in nobena ti ne bo dovolj dobra, ker jo boš primerjal...Pa tud ni fer do dekleta, da gre ona na dejt s pričakovanjem (sigurno vsaj nekakšnim malim) ti pa čisto ležerno in prisiljeno, ker pač prebolevaš. No, to ni fer do nje,pa tud zate ni pametno, ker boš samo še globlje v "depresiji" ko boš začel ugotavljat, da ne boš našel njej podobne pa take podobne oslarije.
Tud men se je sesul svet, ko sem enostavno mogla prekint stike z nekom, ki se še po res dolgeeeeeem času ni mogel, ni maral (pravilno napisano; ni mAral) odločiti glede naju. In potem, ko trezno pogledaš, vidiš da to ne pelje nikamor in ... Končaš. Boli, boli kot nič na svetu, ampak gre. Čas celi rane (kot so že napisal) in sčasoma pozabiš in zaživiš, odpreš oči in ugotoviš, da je še veliko BOLJŠIH na svetu... In eden čaka nate.

Biti v neki zvezi samo zato, da nisem sama, se mi zdi pa nekaj najbolj bedastega kar je lahko. Raje kvalitetno sama in s prijatelji, kot da se mučim z nekom in trpim ko sem z njim, medtem ko je v moji glavi misel; to ne pelje nikamor.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
832
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
...Pa tud ni fer do dekleta, da gre ona na dejt s pričakovanjem (sigurno vsaj nekakšnim malim) ti pa čisto ležerno in prisiljeno, ker pač prebolevaš. No, to ni fer do nje,pa tud zate ni pametno, ker boš samo še globlje v "depresiji" ko boš začel ugotavljat, da ne boš našel njej podobne pa take podobne oslarije.
.

Ni bla ravno ista situacija anmak: A nisi ravno ti delala nekaj takega, da si prijateljevala z nekom, ki se je kasneje zaljubil v tebe ? A takrat pe je blo posteno do njega
evil.gif
Ker tudi tipi imajo pricakovanja in verjento malo vecja kot punce.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja pa kokrat naj še rečem, da sva midva "razčistila" da bova samo prijatelja, on je to sprejel in ni blo nobenih metuljev v trebuhu, ko sva se dobila in usedla na drink? Enkrat sm pršla na "dejt" celo v trenirki ker me je pač klical da greva samo na kavo za pol ure... V trenirki sigurno ne bi šla na dejt z možnim potencialnim, niti zdaj niti kasneje. Z moje strani je blo razčiščeno, da ne bo nič, z njegove pa -je rekel, da so mu poletni hormoni ponagajal.
rolleyes-1.gif
Dovolj o tem, okej?

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
...Pa tud ni fer do dekleta, da gre ona na dejt s pričakovanjem (sigurno vsaj nekakšnim malim) ti pa čisto ležerno in prisiljeno, ker pač prebolevaš. No, to ni fer do nje,pa tud zate ni pametno, ker boš samo še globlje v "depresiji" ko boš začel ugotavljat, da ne boš našel njej podobne pa take podobne oslarije.
.

Ni bla ravno ista situacija anmak: A nisi ravno ti delala nekaj takega, da si prijateljevala z nekom, ki se je kasneje zaljubil v tebe ? A takrat pe je blo posteno do njega
evil.gif
Ker tudi tipi imajo pricakovanja in verjento malo vecja kot punce.

Js sm pa v takšnih situacijah bil vedno egoist (čeprav drugač vedno preveč gledam na druge) in sem si najdu eno za potešit. Vedno mi je to pomagal in ne obžalujem. Je pa res, da v takšne avanturce nism vnašu nekih čustev in je bil samo seks. To je blo potihem obema jasno in ni blo nekih hard filings, ko se je po kakšnem mescu končal. Bil je pač dobr seks.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
832
113
Jaz sem se ze na tak nacin ze 2x opekel, ceprav sma pri "drugi" "razcistla", da gre zgolj za sex. Ona se je zaljublja (lahko bi se naceloma tudi jaz).
Meni taksna sprostitev se nikoli ni pomagala, ker ne morem geldat sam ona sebe.. Jaz sem za to da naj Hurb hauzi odprejo, tam pa potem ni dobenih zamer itd...

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Če boš šel z tem namenom, ne bo nič bolje. Važno je da si s prijatelji in da se mate dobr
smile-1.gif

ja valjda, na morje itak gremo izključno zaradi zabave in druženja s kolegi. Bom se vsekakor potrudil čimmanj mislit na njo
cool-1.gif

Citat:
Uporabnik D_K pravi:

PS. To da si najdes zdaj neko "fukfrendico" nebo reslo problema, ker tvoje punce nebo nadomestila. Ce pa je prilika pa izkoristi, ker seksat je treba. ( aja, pa s kondomom
smile-1.gif
).

Glede sexa je velik problem, ker sem navajen in mi zdaj tak manjka, da bi z vsako skoraj in pol lahko zaradi tega pride do problemov(se zaljubi ona, jaz v njo,...) potem po sexu pa bom opazil neko stvar, ki me že zdaj moti, zelo se navadiš na seks v tolkih letih
crazy1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
potem po sexu pa bom opazil neko stvar, ki me že zdaj moti, zelo se navadiš na seks v tolkih letih
crazy1.gif

Kaj pa če tega ne boš opazil? Če bo sex boljši, kot z bivšo? Tudi to je opcija, veš
grin1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
čustva moraš dat ven iz sebe. Pa magari se jokaj, razbijaj orehe, prekoplji njivo ali dve, premalaj sobo, musko daj na full in se deri zraven (še najbolj pomaga
grin1.gif
)...

Tega me je malo strah ja, se mi je že zgodilo to ampak pred dooolgo let nazaj, ko sem se zaljubil v eno starejšo od mene in me je pol pustila. Čez par dni pa smo nekam šli se ga napit in pol je bla kriza, ko so mi čustva začela vret iz mene
shocked-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
832
113
Ce ti nekaj pase se ne pomeni, da je drugacno slabse. Ce gres enkrat v eno restavracijo in si na to navajen, to se ne pomeni, da moras zdaj vedno tja hodit. So boljse in slabse.
wink-1.gif
Ne boj se drugacnosti, ampak to sprejmi kot nekaj novega zanimivega... nebo ti hudega.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ne vem, po mojih izkušnjah, se redko zgodi, da lahko za prvi sex rečeš, da je fenomenalen,..pa drugi in tretji isto...potem, ko pa spoznavaš partnerjeve želje, kaj mu paše in obratno, je pa vedno boljši
grin1.gif
....

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Ja ja saj vem, samo se navadiš na osebo in točno veš kje kiremu kaj paše tak, da skoraj ne verjamem, da bo prvi sex boljši

tudi pri osebi (s katero si že nekaj časa skupaj) lahko odkriješ kaj novega šele čez nekaj časa, ko niti ona niti ti nista vedela da ji paše...recimo
grin1.gif