Pa servis bi tudi morali dražje računat, kar v Nemčijo vozi. Da ne rečem, v Nemčiho hodi tankat.
PDF bi moral biti na voljo na njihovi strani. Če tega ni, pa upam da je vsaj pdf knjige "Kako izgubiti stranko in ne razumeti zakaj"
Zakaj pa bi jih dali brezplačno? Iz Nemčije si pripelješ avto sam, Porsche ti pa naj da brezplačna navodila, kjer stroške prevoda (ki ni majhen) in tiska krije Porsche? Zakaj?
Sem prepričan, da če bi kupil avto pri njih, bi jih dobil brezplačno.
Takšne debate so malce neresne. To, da Apple nima slovenskih navodil niti proti plačilu, pa nobenega ne moti, pa čeprav je to skregano z zakonodajo.
Dokler se najde norec s preveč časa in se spravi nanje... Po predpisih mora uvoznik dati zastonj navodila v slovenščini.
A res? A mi lahko prosim najdes ta predpis, da ti kupis avto v Nemciji, potem pa ti mora dati uvoznik za ta avto navodila brezplacno?
Dokler se najde norec s preveč časa in se spravi nanje... Po predpisih mora uvoznik dati zastonj navodila v slovenščini.
Verjetno je govoril o jabki.
Pri avtomobilu pa si uvoznik sam. Je pa se mogoce odprto za debato, kaj je z navodili, ko kupiš avtomobil pri podjetju, ki uvaža rabljene. Ali morajo biti zraven slo navodila.
pove veliko o firmi. razumem da se navodila zaračunajo ampak ta cena je pa naravnost idijotska. sploh glede na to da jih veliko firm da zastonj. pac imajo dovol prodaje da se jim jebe za uporabnike.že večkrat predebatirano in vsi vemo koliko porsche zaračunava navodila
ne, ni normalna cena, ampak tudi njihov cilj ni informiranost lastnikov uvoženih rabljenih avtomobilov. novim jih pa priložijo zraven brezplačno.
sploh za tiste pri katerih niso nič zaslužili. pa servisov verjetno ne bodo delali pri pooblaščencu.
no še moja izkušnja, porsche lj so mi rekli za navodila za passata b8 variant (2016) z discover pro navigacijo navodila 180€. se vam to zdi normalna cena? ker meni se ne.
pove veliko o firmi. razumem da se navodila zaračunajo ampak ta cena je pa naravnost idijotska. sploh glede na to da jih veliko firm da zastonj. pac imajo dovol prodaje da se jim jebe za uporabnike.
Ne jebe se jim za uporabnike, jebe se jim za uporabnike od katerih nimajo nič. Očitno tistih, ki uvažajo "skoraj nove avte za četrt cene" ne vidijo kot stranke ampak kot konkurenco.
In da se razumemo, tudi porsche daje zastonj navodila, ampak ne pač za vw. Za škodo jih dobiš brezplačno. Očitno niso zanimive za uvoz.
pri zastavi 101 res, pri novejših je pa včasih treba kako nastavitev pogledat ali pa pogledat kaj pomeni kakšna koda.navodila: vtakneš ključ, vžgeš pa gas. volan levo-avto zavije levo, volan desno...itd.
Porsche Ljubljana ne obstaja, ravno tako uvoznik ne dela servisov, ampak to verjetno že veš .s takim odnosom iz njihove strani me porsche lj 100% nikoli ne vidi. se raje zapeljem do katerega drugega vw salona.
se en ki se vtika v malenkosti, nisem pisal celega imena in ga tudi nebom, napisal sem tako da se ve kam sem klical oziroma kje spraseval.Porsche Ljubljana ne obstaja, ravno tako uvoznik ne dela servisov, ampak to verjetno že veš .