Ja in kaj sem narobe naredil? Sej Garmin mi dela, naložil sem si tiste free maps in me tudi najde, vendar kaže le ljubljana in nič podrobneje, kar je logično ker nimam gor adriaroute. Vse kar mi torej manjka je koda za odklep map za adriaroute 2.0, da jih potem naložim na telefon in bo kazal tudi točneje. Našel sem neko kodo in mi tudi mapsource napiše da so mape unlockane, vendar ko dam pošlji na moj device, mi napiše če sem prepričan da pošljem demo mape na telefon, kar pomeni da niso unlockane. Če pa jih vseeno pošljem, pa mi tudi mobitel napiše da so demo mape in da naj jih odstranim.
Nevem pa kaj imaš ti (@leni) tolk prot ljudem ki so se ranvokar vpisali na ta forum. Pišeš kot da so vsi ki nimajo 100+ postov neumni. Vse kar mi ni uspelo je dobiti kode za adriaroute 2.0 in zdej po tvoje najbolš da kr ne uporabljam tega programa, ali celo tega mobitela??? Dej rajš mi nč ne napisat, če ne mislš pomagat, bom rajš počaku na kkšnga prijaznega človeka tuki...
Nevem pa kaj imaš ti (@leni) tolk prot ljudem ki so se ranvokar vpisali na ta forum. Pišeš kot da so vsi ki nimajo 100+ postov neumni. Vse kar mi ni uspelo je dobiti kode za adriaroute 2.0 in zdej po tvoje najbolš da kr ne uporabljam tega programa, ali celo tega mobitela??? Dej rajš mi nč ne napisat, če ne mislš pomagat, bom rajš počaku na kkšnga prijaznega človeka tuki...