support / software / additional software / Garmin Mobile XT Navigation for SmartphonesCitat:
Uporabnik miha013 pravi:
sem že gledal med produkti, pa ne najdem...
support / software / additional software / Garmin Mobile XT Navigation for SmartphonesCitat:
Uporabnik miha013 pravi:
sem že gledal med produkti, pa ne najdem...
Tukaj je ta težava opisana kot napačna koda za odklep. http://vse-vse.mojforum.si/vse-vse-post-94.htmlCitat:
Uporabnik Janch pravi:
Zanima me sledeče: sicer mi je jasno, da Bluechart g2 vision karta ne morejo delat na GXT, pa vendar...rad bi jo naložil samo za sekundo (Noia E52), toliko, da bi samo videl ali je karta, ki jo imam odklenjena ali ne, a mi že ob zagonu GXT crashne, tako da ne morem niti pogledat v seznam naloženih zemljevidov. Ali je zdej to problem samo v temu, da gxt niti sposoben prečekirat karto ali bi lahko bil problem tudi v sami karti?
Citat:
14. Zaženi Garmin XT na telefonu N95 (lahko, da se bo zagnal kar sam od sebe). Na začetku bo ponovno javil, da ne zazna GPSa, izberi NE (če se ti program zapre, vpisane kode v unl dagtotekah niso pravilne, zato jih ponovno preveri, res v izjemnih primerih ponovno naloži program Garmin XT).