[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN 1.del

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Mene pa zanima kje bi dobil slovenska navodila za Nuvija 200
smile-1.gif

Jakap80

Zelenc'
3. mar 2008
4
0
1
No, se od mene eno vprasanje, prebral sem vseh 12 strani a natancnega odgovora na moje vprasanje nisem nasel ! Kako spremeniti "." v "," al kakorkoli ze pri SE P1, ?! Rad bi natancno navodilo ... kje kako itd.

Hvala

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Zdravo

Ali je slučajno kdo poskušal spravit garmina na motorola A1000? Symbian UIQ??
Če je kdo bi ga seveda prosil za kakšen nasvet.
LP BU

gusta66

Zelenc'
22. feb 2008
16
0
1
mb
Zdravo!

Mi lahko kdo pojasni kaj je narobe oz. kaj sem narobe naredil. Preko mapsourca sem si naložil AR 2.0, Topo SLO 2.01 in SCG 1.6. AR in Topo mi delata bp. Pri SCG pa ne morem poiskati lokacije preko naslova, ne naniza mest, ulic (ne vidim karte), če pa grem preko poišči v bližini npr. Niša prenočišče, mi naniza hotele. Če jih izberem, lahko mapo tako približam, da vidim vse ceste v Nišu.
Ima kdo rešitev za moj problem. Že vnaprej hvala

gusta66

Zelenc'
22. feb 2008
16
0
1
mb
Pa še za nekaj prosim. Bližnico strani, kjer bi lahko dobil mapo City Europe 2008, ki bi jo lahko odprl z mapsurce in jo tako po delih dal na svojo spominsko karto.
Hvala za pomoč!

Kristian

Pripravnik
17. mar 2008
45
2
8
Imam nokio 5500 sport. Po navodilih sem instaliral Garmina XT, Vse mape (Adria route, mape europe, SCG, Madžarska, pozicije radarjev POI...). Vse deluje kot more le problem imam z glasovnim vodenjem. V mapo Garmin sem prekopiral mapo voice. V telefonu sem nastavil jezik Slovenščina, glasovno vodenje-omogočeno,...skratka vse kot kaže v navodilih. Ko začnem z navigacijo mi na začetku pove prvi ukaz npr. čez xxx.metrov zavij levo ali desno in od tistega trenutka glasu ne slišim več. Samo sliko vidim, po kateri se orientiram. Vse ostalo deluje v redu. Prijatelj ima nuvija, kjer sem pa videl, da tam je glasoovno vodenje dosti bolj pogostejše.
Ima kdo kakšno rešitev za omenjen problem?

bani

Zelenc'
21. feb 2008
6
0
1
zdravo probal tako kot si napisal vendar ko inštalacijo naredim mi malo pred koncem extrahiranja zadeva zašteka in ne gre naprej. zadevo se ignoriral in jo nasnel preko prejšnje verzije pa mi je vse zaštekalo. Ne vem kaj je narobe.

sreco

Zelenc'
25. mar 2008
5
0
1
Trenutno uporabljam SE P1 z GarminXT verzijo .20. Ali pri upgrade iz .20 na .60 enostavno prepišeš fajle: Garmin, sys, private, resource na kartici telefona, ter nadaljuješ z instalacijo oz. "nadgradnjo" z GarminMobileXT.sis!?

Pred tem si seveda narediš backup .unl datotek in map.

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
iz 20 na 60

Pa še kratka navodila za posodobitev:

1. Prenos zadnje verzije (nej bi bla tajvanska) TUKAJ

2.Raspakiraj vse. (če javi napake...nima veze.

3. Priključi telefon na računalnik in skopiraj mape: Garmin, private, Resource in sys na kartico telefona.

4.Odstrani telefon...počakaj ca. 30 sekund in uporabi "Upravitelja datotek" za inštalacijo programa, ki je v: x:\Garmin\Apps\Symbian\Res\GarminMobileXT.sis

5.Po končani inštalaciji se NE SME ZAGNATI program, temveč se telefon spet priključi na računalnik in mora pobrisati določen fajl, da dobimo jezike nazaj...Izbrisati je potrebno "gmsup", ki pa je v: Garmin\Apps\Symbian\Res

6.Sedaj se lahko zažene program.

Moram še povedati, da je dobro, da se vse karte, unl datoteke prej premakne iz mape Garmin, da nebi slučajno zginile...ne vem, jest sem to prej naredu.

iz 60 na 80:

skopira se mape "Garmin", "Private" in "Resource" na kartico in se prepiše obstoječe. Vsi vaši podatki ostanejo ne spremenjeni.
Nato se samo še zažene "GarminMobileXT.sis", ki je v mapi Garmin in se posodobi zadeva.

To je to..
pa še dokazni material:

41080.png