Problem je, ker bi zj... tiste, ki si to najmanj želijo (uvoz raznih poceni kitajskih telefonov ipd). Taveliki b se prilagodili - ali pa rekli adijo (kar pa spet ni dobro).Bi bilo zanimivo če bi prepovedali prodajo vseh elektronskih naprav ki ne podpirajo slovenskega jezika.
Kdo pa lahko pritisne in poskuša lobirat za jezik določene države? Jaz kot kupec, ali uvoznik, kateri bi morda prodal več vozil na nekem trgu? Jaz kot kupec lahko edino prodajalca in uvoznika vprašam glede jezika, pa vem da nebo pametnega odgovora, sploh od uvoznika...žal. Pa ne mi da smo majhen trg, ker med srpščino in hrvaščino ni toliko razlike da so dali oba jezika v sistem.Uvoznik pač ne more prisilit proizvajalca, da ponudi neko storitev v neki državi. Pa Googla tudi ne, da bi dal uradno AndroidAuto v SLO ven.
Meni javili da aktivacija v Sloveniji ni možna. Si naredil kaj drugače? Naslov Slovenija?Včeraj zvečer aktiviral, danes ob 8:00 storitev že dela. Aktivirano za 3 leta na tem naslovu: https://services-store.peugeot.co.uk/