Če pred nakupom ne opraviš domače naloge si si sam kriv.. nisi bil ne nategnjen niti ocarinjen..mislim pa da smo edini v eu ki avte iz eu v carinimo.
Če pred nakupom ne opraviš domače naloge si si sam kriv.. nisi bil ne nategnjen niti ocarinjen..mislim pa da smo edini v eu ki avte iz eu v carinimo.
Kaj pa sem bil napram pravim europejcem ki carine nimajo ?Če pred nakupom ne opraviš domače naloge si si sam kriv.. nisi bil ne nategnjen niti ocarinjen.
No te dni sem imel tudi jaz opraviti z nategunarji. Le da je ta nategunar postkomunisticna slovenija ki je se iz casov yuge vajena krasti z carino ljudem ki si upajo uvazati avtomobile iz zahoda....na podjetju kjer sem zaposlen v italiji sem kupil rabljeno vozilo po ceni znizani za delavce...ko so nasi cariniki videli fakturo so po komunajzarskem zakonu ceno povisali za 40% ker naj bi cena bila prenizka in mi nato na to njihovo ceno nabili 8% carino....Tocno tako je bilo tudo pod rajno yugo. In to naj bi bila neka clanica eu 2018.... Oni to carino imenujejo dmv....mislim pa da smo edini v eu ki avte iz eu v carinimo.
Ko je napisal komunisti sem nehal brat
Pusti ga... samo se en neviden proletarec ki zivi brez rezultatov.Ti imaš pa službo namesto dela, toplo pisarno in črpaš plačo vsak mesec iz državnega proračuna kajne?
Jelo tes si potreben tablete...vzemi jo. Poglej poste z ocali in bos mogoce razumel poanto posta...To je med drugim 6 . vozilo..4 avti,motorno kolo in kamp prikolica ki sem jih uvozil pod to revscino. Kaj serjes z domacimi nalogami razumes mogoce samo ti.
Post sem napisal zaradi dveh razlogov...da se kontinuiteta bolsevizma z carinami ( vi ga pac imenujte dmv) nadaljuje in da smo drzava ki ne spostuje europskih dokumentov. Prineses fakturo dilerja ki pokriva pol severne italije in nasi dokumenta ne upostevajo in ti avto ocarinijo po nasih balkanskih kriterijih. Tocno tako kot od 1945 naprej.
Pusti ga... samo se en neviden proletarec ki zivi brez rezultatov.
Povprecna neto placa v avstriji je 2300 pa drobiz. https://www.reinisfischer.com/average-salary-european-union-2018Haha, click bait portal pač. Danes tudi pišejo o tem, da je plača v Avstriji 3.600 EUR, v resnici pa je povprečje pri ca. 1850 (neto). Bruto to pomeni 2.500 EUR.