Nategatorji !!!!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
En avto kupljen pri njem je bil iz francije. Če mi ne bi kmalu po nakupu odpovedala ”varovalka” na cevi v menjalniku bi bil brez večje graje. Tako pa je takrat stala varovalka nekaj centov, delo pa 100+ evrov ker je bilo treba menjalnik dol vzet.
Kot vem kupec takrat ni vztrajal na kakšni garanciji niti ne vem če je imel dokupljeno kakšno garancijo. Je pa crknil nekaj tednov po nakupu, od takrat pa brez večjih težav kolikor vem.

NoNam3

Zelenc'
20. okt 2014
5
0
1
torej ima po večini uvožene avtomobile? Kakšen avto pa si kupil, če smem vprašati?

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
En avto kupljen pri njem je bil iz francije. Če mi ne bi kmalu po nakupu odpovedala ”varovalka” na cevi v menjalniku bi bil brez večje graje. Tako pa je takrat stala varovalka nekaj centov, delo pa 100+ evrov ker je bilo treba menjalnik dol vzet.
Kot vem kupec takrat ni vztrajal na kakšni garanciji niti ne vem če je imel dokupljeno kakšno garancijo. Je pa crknil nekaj tednov po nakupu, od takrat pa brez večjih težav kolikor vem.

kdaj si ti to kupu avto pri njih, če ne poslujejo niti eno leto

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Pred tremi leti JE kupil.
Traffic
Od kje ti podatek da niti eno leto ne posluje?
Datum vpisa: 7.5.1990

Pa sem skoraj prepričan da je bil kupljen pri tej firmi.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Eni res dobro opazite napake pri avtih... Jaz pri temu golfu ne opazim nobene...

Si ga videl v živo
smile-1.gif

Bronco

Pripravnik
2. jan 2008
62
0
6
KZS...

Eno vprašanje, če ima dealer pri oglasu za avto napisano med vsemi hvalospevi o avtu tudi tole:

-REALNI KILOMETRI, GARANCIJA NA PREVOŽENE KILOMETRE

Ali lahko človek temu zaupa ali je to vse tako tako?...
confused-1.gif

Hvala in lp vsem!

hermann

Guru
19. mar 2014
9.653
6.515
113
Če ti zraven še povejo, da je bil avto od šefa v firmi al pa od starejšega gospoda je samo za kupit
zmaga.gif

Maurioniss

Pripravnik
14. okt 2007
182
0
16
Citat:
Uporabnik Bronco pravi:
KZS...

Eno vprašanje, če ima dealer pri oglasu za avto napisano med vsemi hvalospevi o avtu tudi tole:

confused-1.gif

Hvala in lp vsem!

To se bere:

NEREALNI KILOMETRI, GARANCIJA DA IMA AVTO RES PREVOŽENIH VSAJ TOLIKO KILOMETROV KOT PIŠE
smile-1.gif

Bronco

Pripravnik
2. jan 2008
62
0
6
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Če ti zraven še povejo, da je bil avto od šefa v firmi al pa od starejšega gospoda je samo za kupit
zmaga.gif

hysterical-1.gif

LiAvto d.o.o., pozna kdo?

Tole karjolo gledam z enim očesom...
grims-1.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Eden od forumašev ga dobro pozna in ga lahko priporoča.

Sam sem pri njemu kupoval en kos za moj avto in ga je zrihtal korektno in ugodno.

Kupuje pri leasingu v Avstriji preko licitacije.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
V Avstriji, kjer so avti v splošnem najdražji?

edit: očitno bo držalo, ker sta obe avtohiši, od katerih so štampiljke v servisni knjigi, v Avstriji (Linz).

Nazadnje urejeno:

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
V glavnem Ford Galaxy, se pa sem pa tja najde kakšen S-max.

In ja, vsi avti so z original servisnimi knjigami in preverljivo zgodovino. Sem gledal tam, sem pa potem na podobno vižo dobil avto iz naših logov, po ugodnejši ceni.

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Citat:
Uporabnik Bronco pravi:
KZS...

confused-1.gif

Hvala in lp vsem!

Normalno, če jih ima 130 000, on garantira, da jih ima vsaj 130 000. Lahko, da jih ima še 100 000 zraven, ampak za 100 000 on ne more garantirat, on garantira samo za 130 000. Kilometrov pa Slovenci itak ne vrtijo. Ko pride avto prek meje, gre števec sam nazaj.

Podobne teme