Nategatorji !!!!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
magičnih 86k minusa in minus 3 lastniki. Lep :D
Samo to me res zanima, kaj reče stranki, ki preveri število lastnikov in vidi, da so štirje? Ja, saj je bil prej od prvega lastnika
hysterical-1.gif
.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj si mislit o prodajalcu, ki mu večkrat poveš, da se ti ne da vozit 150km zaradi ogleda avta, če le ta ni ok. poveš mu, da avto ti ne bo ok, če ima znake malomarne uporabe in da sam pod to šteješ strgane sedeže, spraskano armaturo, vrata itd. da pa razumeš, da je kaj od parkinga potolčen itd.
model ti zatrdi, da je avto kot nov, tako zunaj kot znotraj, da je možno, da je bil barvan zaradi vandalizma in parkinga.

prideš tja in je avto..na prvi pogled..katastrofa.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj si mislit o prodajalcu, ki mu večkrat poveš, da se ti ne da vozit 150km zaradi ogleda avta, če le ta ni ok. poveš mu, da avto ti ne bo ok, če ima znake malomarne uporabe in da sam pod to šteješ strgane sedeže, spraskano armaturo, vrata itd. da pa razumeš, da je kaj od parkinga potolčen itd.
model ti zatrdi, da je avto kot nov, tako zunaj kot znotraj, da je možno, da je bil barvan zaradi vandalizma in parkinga.

prideš tja in je avto..na prvi pogled..katastrofa.

Ne vem, meni se žal zdiš precej naiven. Jaz ne bi šel na tako pot ne da bi zahteval nekaj dodatnih slik iz katerih bi se bolje videlo stanje. V današnjem času to ne bi smel biti noben problem. Če se prodajalec ne strinja itak nimaš kaj počet z njim.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
To vzameš v zakup, iskanje avta je kr visok strošek.
Definitvno jaz bi takole: Imel svoje avto dokler nebi dobil drugega v bližini doma recimo do 30km stran. Nebi se vozil po 150km na Ptuj
tongue-1.gif
.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
slik je na netu nekaj. vse kažejo na super ohranjenost.

v okolici je bilo še nekaj vozil..a niso bila zanimiva.

pa šel sem 75km v eno smer..čez trojane..in potrdil, da tja več ne grem. žal je avto spet specifika in je ponudba boga.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
ne morš
Ne moreš, če je uvožen in še ni bil registriran v Sloveniji.
Če pa je bil že registriran v Sloveniji, pa ima diler 100% odjavljeno prometno ali kopijo prometne. In na podlagi tega brez težav preveriš.
Če trdi, da je nima, že ima razlog za to
evil.gif
.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Tole je za google:

Nategator prevertel kilometre za dobrih 100.000km.

AHD-O, odkup in prodaja vozil, Murtiæ Omer, s.p.
ODKUP IN PRODAJA VOZIL
KOLOVSKA CESTA 11
RADOMLJE -DOMZALE

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a

Podobne teme