Nategatorji !!!!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Še vedno nisi povedal zakaj drug SW, ste uradna hiša?

kaj ni razumjivo

model nimakaj delat..igra se s sw..in pol avto več ne užge. ustraši se fotra, prime računalnik in odleti do enga kolega pod kozolc..ta še mal počara in prav pejt na uradni, sw rabiš.
pride na uradnega, uni dajo diagnozo..pc je fuč. to so ugotovil tako, da so s svojega avta dal pc stran, tega gor..ne dela, nazaj svojega..dela, invzel 150€.
mali valjd anima dnarja, tece nazaj pod kozuc in prav kolega, dej skoč do unga.
pride tja, un reče dej da vidim..bzz, bzz nov sw je gor in vse dela.

1. serviserji bi radi prodajal nove dele, ne popravljal stare. splošno znano.
2. potrudili so se dokazati, da s pokavrjenim računalnikom avto ne vžgfe. to ej vedel že mulc, k je s polnim gatam prišel do njih. vzel so mu 150.. za nekaj ak rje vedel. ne dela. postavili pa napačno diagnozo..ne del apc. ne ne dela sw
3. drugi serviser ni bil lakomen in je uredil zadevo.

enostavno k pasulj.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.444
425
83
Prigode prodajalca vozila v deželi na sončni strani alp

Citat:

Pride Mujo (pravo ime), zraven seveda kolega "koji se razumije u aute", gledata vozilo, komentirata da je "slabo" vse od A do Ž, da "ulje nije bilo menjano"... A bejž no, notri so računi s kontakti servisov, 2km zraven je pooblaščen serviser, kamor lahko odpelješ avto na pregled, če misliš da "ne valja". Avto seveda ostane na mestu.

Potem zbija ceno zaradi kilometrov, cca 300k jih ima vozilo, kar je "puno, pa bo trebalo generalnu radit". Ja mater, vedel si za stanje števca in se pripeljal čez pol Slovenije... mar bi ostal doma, če je to problem. Tuhtata, mutita, ugotovita da je na kolesih verjetno "neko kinesko sranje bez profila". Ni problema, grem po šubler in lahko pomerimo. Ah, ne, "ne treba", saj se vse vidi (na kolesih je Fulda z manj kot 10.000km).

Argumentov mu počasi zmanjka, ker je vnaprej vedel za vsako pomanjkljivost, prav tako so bile fotografirane vse vidne napake. Mujo nazadnje pristane na ceno in odkarta 200€ za varščino, podpiševa prejemek in dogovor, da se vrne naslednji dan, v času, ko bodo odprti tehnični pregledi (odjava, prijava, zavarovanje...)

Dva dni ne duha ne sluha, tretji dan ga kličem, pride jutri... no, pride še en dan kasneje. Jaz ga s pripravljeno pogodbo čakam na tehničnih pregledih, pogodba med drugim vsebuje tudi število km na števcu ob prodaji.

Najprej začne nagovarjat, naj napiševa 1500€ (cena je bila 1200€), ker da on potrebuje "za troškove prikazat", za mene pa da je "to isto". Ni problema - sam potem odštej še 300€. Gleda čukasto, benti nad menoj - takrat rečem, da če pogodbe ne podpiše, greva ta trenutek vsak svojo pot. Jaz seveda z 200€ are v žepu.

Ok se premisli, podpiše, plača, greva odjavit, on naredi prijavo, nesem papirje na zavarovalnico za vračilo premije... in čez pol ure telefon, da pogodba "ne valja", "da nismo tako dogovorili", da "števec ne smije biti u pogodbi" in da pride po novo pogodbo.

Mu povem, da to ne pride v poštev in da sem itak prijavil število kilmetrov na novem sistemu, ki ga vodita policija in durs, za kontrolo preprodajalcev na črno. Znori, "šta si napravio", mi jebe sve po spisku, mu povem še, da naslednji teden v časopisu objavim to zgodbo, z imeni, fotografijami... pribije še eno sočno in prekine klic.

Potem me kliče čez dva dni, da "nije tako mislio" in da me "moli da to ne pišem u novinama", ker ima "bolesnu ženu, pa hčerka mu baš sada ide u školu".

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
no... jaz sem na take "mujote" naletel samo da so bili kar Janezi. pametni ko driska...

To pa zato, ker Mujoti ne kupujejo traktorjev.
grin1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Prigode prodajalca vozila v deželi na sončni strani alp

Citat:

Ok se premisli, podpiše, plača, greva odjavit, on naredi prijavo, nesem papirje na zavarovalnico za vračilo premije... in čez pol ure telefon, da pogodba "ne valja", "da nismo tako dogovorili", da "števec ne smije biti u pogodbi" in da pride po novo pogodbo.

Mu povem, da to ne pride v poštev in da sem itak prijavil število kilmetrov na novem sistemu, ki ga vodita policija in durs, za kontrolo preprodajalcev na črno. Znori, "šta si napravio", mi jebe sve po spisku, mu povem še, da naslednji teden v časopisu objavim to zgodbo, z imeni, fotografijami... pribije še eno sočno in prekine klic.

Sem opazil na zadnjem tehničnem da prepisujejo prevožene km, ki so na trenutnem števcu. Verjetno to vpisujejo v sistem. zanima me kje lahko kot kupec preverim te kilometre, ki so bili nazadnje vpisani za določen avto?

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Eno vprašanje: kakšen je prodajalec BS AVTO d.o.o.
LETALIŠKA 12 A BTC v Lj: je soliden ali je v kategoriji nategunov? Ima kso kakšne first hand izkušnje ali kakšne druge uporabne informacije o prodajalcu? en avto imam nagledan, pa me zanima.

hvala in lp

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
POZOR!
Pazite se nategatorja na naslovu Pohorskega bataljona 213(Ljubljana)
Prodaja avtomobilske gume ki so prerezane!!!
Kontaktna je 070207209

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
A misliš tistega ki ima renault clio tce , parkiranega zunaj na podstrešku, dej opiši zakaj ? Sosed jih je kupil tam cca 3 mesece nazaj , rabljene letne, skoraj nove. Skupaj : feltne + gume original (clio), do sedaj nič slabega.

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.819
5.927
113
Če se ne motim je to dokaj nov prodajalec, od letos, mislim da je gazda LIbijec rojen Belgiji in večino vozil izvozi v Afriko, skupaj z enem Slovencem, ki je vpisan kot lastnik.

glede meglenk si dobro opazil, kaj je z zadnjimi (bi jih tudi moral imeti) :
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=26399

Imaš vse razloženo
RL = osnova verzija brez opreme (tonirana stekla, 12V vžigalnik...)
RN = RL + daljinsko zaklepanje + odpiranje zadnjih krilc pri 3V modelu + luèka za branje + indikator temperature vode + elektrièno nastavljiva višina luèi + možnost nastavitve jakosti osvetlitve armature + ura + odbijaèi v barvi karoserije + drugaèno oblazinjenje, pri 1.4 motorjih pa še servo volan
RT = RN + podaljšana armatura (kakšen predalèek veè, drugaèen sovoznikov predal) + obratomer + števec za kolièino olja, elektrièna stekla (nekje tudi ogledala) + meglenke + blokada motorja + mehko oblazinjenje + ogledala v barvi karoserije + po višini nastavljiv voznikov sedež

Na a.netu so 3 brez meglenk (letnik 1999 1.4 75 KM):
s klimo:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6941303&show=1

nima klime:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7022655&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6960861&show=1

katalog:
fog light
http://www.akadia-ats.com/catalogs/index.html?brid=566&mdl=3508&mdf=9041

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
RT mislim da je imel od 1999 naprej meglenke. Do takrat pa ne. 1.2 RT tudi serva ni imel, dočim 1.4 ga je imel. Pa do 1999 je bil samo voznikov airbag serijski, pa zadaj samo 2 vzglavnika in sredinski pas je bil samo ledveni, statični.

Podobne teme