meni serbvisna knjižica/potrjena pomeni, da je avto SERVISIRAN! da so DOKAZILA o servisih... pa nema veze kje je bil servisiran al pod kozolcem al pa na pooblaščenem....
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
lej
a ti je povedal že po telefonu da ni bil narejen tavelik servis?!? ti je povedal kje je bil serviseran? prejšnji lastnik je pač čakal 120.000km!
tole NI nateg! nateg bi bil če bi možakar rekel da je vse poserviserano, knjižico bi poštemplal po telefonu bi ti pa rekel prid prid pogledat je vse narejen po terminih... ti pa ves vesel lej ga poštenjakarja...
tti to pričakuješ in želiš očitno. da te nategnejo!
naredil si kvečjem slabo. ker zdej bo še redek pošten prodajalec na uni strani trojan zamolčal po telefonu vse.... ali pa raje poštemplal servisno da ne bo spet kdo na netu zaradi pametnjakoviča ki ga moti iskrenost...
Citat:
ti zdajle povem, da ko bo joža izpod triglava prišel do prodajalca mu bo ta lepo povedal da nej zamenja jermene)) ker prodajalc ni tok neumn da bo rezkiral da mu odtrga jermen čez par km... ti je pa po telefonu pač povedal da še niso bili.
Citat:
meni serbvisna knjižica/potrjena pomeni, da je avto SERVISIRAN! da so DOKAZILA o servisih... pa nema veze kje je bil servisiran al pod kozolcem al pa na pooblaščenem....
To je prvo vprašanje katero moraš razčistit po telefonu. Kaj nekomu pomeni potrjena servisna knjižica. Namreč tudi tukaj na alterju je očitno, da tako enostavna lastnost nima enakih razumevanje.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja saj je, dokler je bil v garanciji, saj potem pa več noben ne servisira uradno.. mislim pič.ka ti matrna pe.der stari.
Sej sem zgoraj napisal, da ga imaCitat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Škoda Octavia Elegance 1.9TDI, letnik 2005. Serijsko ga nima, je pa bil ESP za doplačilo.
Kolikor vem ima Octavia brez ESP gumb za ASR, če pa ima doplačan ESP pa ima na istem mestu namesto le tega gumb ESP. Iz slik se res ne vidi, če je gumb ASR ali ESP.