Nategatorji !!!!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.798
1.300
113
Titograd
Ni 100% je pa 99%... imeli pa smo tak primer, ko smo prodajali od žene avto, na avtolog in carvertical je imel dvojne prevožene km, na tehničnem so v računalnik narobe vnesli, medtem ko je na papirju na izpisu paramtrov bila izpisana prava kilometrina. Cela procedura za izbris, moral bi priti na centralo v LJ, predtem pa po pošti oddati prošnjo za popravilo njihove napake. Nisem se tega lotil, sem z papirjem (hvalabogu da sem ga še imel) kupcu lahko dokazal da nima avto vrtenih km, ampak je prišlo do napake pri vnosu na tehničnem pregledu, ker je kupec avto preveril in me pravzaprav on opozoril na to, predtem sploh nisem vedel.

• Všeč mi je
Reactions: sad

disc

Guru
4. feb 2011
2.485
603
113
Nekaj podobnega se je zgodilo tastu, ko so mu na tehničnem narobe zapisali kilometre (itak se nič ne vozi) in so mu namesto 80 000km, napisali 180 000km (nisem ziher za cifre, vem smo, da je dal 1-ko spredi), ker se je očitno tistemu na tehničnem zdelo bolj logično za 15.let star avto :) Naslednje leto je bila pa panika, da je števec nazaj obrnil in je bil tudi cel križ s spremembo.

Podobne teme