Napredne domače polnilnice - izkušnje

sad

Guru
24. avg 2007
21.730
10.346
113
Da ne bom spet nepotrebno razlagala, lahko nazaj pogledas. Cel proces odlocanja je tu gor. Si tudi spremljal in sodeloval, kot se spomnis...
Torej pač blebetaš in ne walk your talk.
Tukaj mi pravite, kako so Kitajci daleč naprej po tehnologiji in ne samo to, še pol cenejši in potem se prevažate v Tesli. Meni to ne gre skupaj, res.
Btw. vse tisto podarjeno in olajšave, itd. bi dobila tudi na kitajcu. Samo da bi te stal pol manj. Baje.

sad

Guru
24. avg 2007
21.730
10.346
113
Kakorkoli, bom zaključil s polnilnico. Vi ste prepričani, da so Kitajci za drobiž top, jaz pač nisem.
Ni nič narobe, če ima vsak svoje mnenje. Upam pa, da sem komu, ki bo kupoval polnilnico, dal kaj v razmislek.
Pa vsem vam želim, da vam top poceni kitajci delajo brezhibno.

hojnikb

Majstr
23. avg 2020
1.150
321
83
O, pa so. Pa "izboljšani" tudi. Potem pa ne dela prav. In ne, uen za 100 nimajo npr temp senzorja v šuko vtikaču. Ali nastavljanja toka preko appa (kar recimo meni na morju pride prav, da zmanjšam/začasno ustavim, če več večjih porabnikov prižgem) - da ni treba ven hodit gumbov pritiskat ...

če imas vsaj napol spodobn avto, potem nerabis polnilnice, na kateri se da nastavljat tok, ampak lahko to nardis preko aplikacije od avtomobila.

Še moj čungalunga MG ma to. In celo zelo lustno integracijo z home assistant, kjer se da počet svasta (tudi prilagajat polnilno moč na podlagi solar powerja, brez da bi rabu pametno polnilnico).

In last i checked, ma moja prenosna polnilnica za 100€ tudi temparaturni senzor v shuckutu...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.836
7.299
113
Torej pač blebetaš in ne walk your talk.

Kitajcev pri nas prakticno ni. In jih ni bilo niti takrat. Od vseh samo mg4, z zadnjim pogonom. Danes situacija nič boljša. Kitajca balkan ne zanima kaj dosti. Imela sem na voljo še VAGa, ki kaj... Koliko bo moral biti kitajski, da izgubi nekriticno lojalnost?

Da nimam kitajca na strehi, je bil totalen zajeb. Ugani, kaj naredi Janez. Katera cifra je že v d.o.o.? Ne zna narediti in ****** čim denar pobere. Oboje!

Pri službeni tehniki, računalniku in telefonu te napake nisem ponavljala. Zdele zadnjo investicijo za 15k€ je pa res izgubil, ker je Avstralec nekaj naredil, kar Kitajc še ni... Evropa pa sploh nima kaj ponuditi na tej fronti. Američani predragi.

Tak da jaz kar delam, kar govorim. Za stvari, ki so tehnološko bolj zakomplicirane od kabla. Razočarana nad delovanjem sem pa manj. Vem pa, da domač support s svetlimi izjemami je pol klinca vreden, za kitajskega pa... Ne vem, kaki je. Resnici na ljubo, ne pričakujem veliko, samo rabila ga se nisem.

Verjemi, da meni je zelo žal, da je situacija kaka je, ampak davka na gobec ubermenchev, ki drucga niti ne znajo ponuditi več, ne bom več plačevala. Mi imamo samo se kalibre tipa SJTV1.

sad

Guru
24. avg 2007
21.730
10.346
113
Če se prav spomnim si slabe dve leti nazaj pisala, da je MG3 to to, samo še cena naj malo pade?

sad

Guru
24. avg 2007
21.730
10.346
113
Kitajcev pri nas prakticno ni. In jih ni bilo niti takrat. Od vseh samo mg4, z zadnjim pogonom. Danes situacija nič boljša. Kitajca balkan ne zanima kaj dosti. Imela sem na voljo še VAGa, ki kaj... Koliko bo moral biti kitajski, da izgubi nekriticno lojalnost?

Da nimam kitajca na strehi, je bil totalen zajeb. Ugani, kaj naredi Janez. Katera cifra je že v d.o.o.? Ne zna narediti in ****** čim denar pobere. Oboje!

Pri službeni tehniki, računalniku in telefonu te napake nisem ponavljala. Zdele zadnjo investicijo za 15k€ je pa res izgubil, ker je Avstralec nekaj naredil, kar Kitajc še ni... Evropa pa sploh nima kaj ponuditi na tej fronti. Američani predragi.

Tak da jaz kar delam, kar govorim. Za stvari, ki so tehnološko bolj zakomplicirane od kabla. Razočarana nad delovanjem sem pa manj. Vem pa, da domač support s svetlimi izjemami je pol klinca vreden, za kitajskega pa... Ne vem, kaki je. Resnici na ljubo, ne pričakujem veliko, samo rabila ga se nisem.

Verjemi, da meni je zelo žal, da je situacija kaka je, ampak davka na gobec ubermenchev, ki drucga niti ne znajo ponuditi več, ne bom več plačevala. Mi imamo samo se kalibre tipa SJTV1.
Če imaš voljo, te prosim, da nadaljuješ tukaj, da ne bomo te teme čisto zasmetili:

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.437
1.485
113
Če se prav spomnim si slabe dve leti nazaj pisala, da je MG3 to to, samo še cena naj malo pade?

Pa je to bil se mi zdi da osnovni model brez toplotne crpalke itd. Nato je Tesla spuscala cene in izbira je bila ocitna.

Jaz isto nimam problemov s kitajci. Seveda v kolikor kupujes drazjo stvar, vzames od renomiranega kitajca. Se vedno veliko cenejsi.

Bi vas spomnil na iRobota. Kako so se hardcore fani smejali kitajcem. No dragi moji, iRobot je pred stecajem, ce prav razumem. So ga kitajci povozili po levi in desni.

Sem ze enkrat omenil, pa bom se enkrat. Nekaj casa nazaj sem v Obiju srecal znanca, po ohoho letih. Je nek kontrolor po fabrikah avtov. Rekel je groza, to ni za kupit, teh novih, novejsih. Posebej od covida naprej se dela z avti kot svinja z mehom, vgrajuje kar vsepoprek.

Skoda, da so Evropejci tako zaspali, hkrati pa navili cene v nebo. Ker ko se potrosniki enkrat odlocijo, da glasujejo z denarnico, smo kot Evropa najebali.

Se enkrat. Ce kupis cheap shit china produkte, pac vkaliras v nakup, da mogoce ne bo to to. V koliko pa vzames njihovo renomirano znamko, si na varni strani. Ne samo na varni. Opravil si odlicen nakup.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
472
61
28
ksz

Jaz lahko pohvalim V2C Trydan dinamično polnilnico.

Zadeva deluje super v povezavi s SolarEdgom brez dodatnih tokovnikov, podatke jemlje direktno od inline števca. Nastaviš po časovnih blokih pa pozabiš.