Jaz sem sicer izrazit NE-BMW ljubitelj, pravzaprav jih ne maram, ga nisem nikoli imel in ga tudi najbrž nikoli ne bom imel.... poezija glede udobja verjamem, sicer nisi vozil ravno najbolj primernega motorja za serijo 5 ampak ok, nimam podatka kateri motor je imel E ki si ga vozil. Skratka BMW 5 in E imata dokaj različno filozofijo... Rečem lahko samo to, imel nov Merecedes E na testu, imel novo BMW 5 na testu. Kljub temu da je novi E top raketa, tisti ekran in ostalo ampak je vseeno notri BMW 5 dost boljše skupaj narejen, dost manj cheap/hoh glanz lak plastike, skratka za moje pojme dost bolj cool pač boljši avto. Govorim o obeh naloženih do konca. Mi pa ta F serija petice ki si jo ti vozil tudi nikakor ne potegne (čeprav je E klasa v enaki generaciji kot F prav tako notri poden od podna) niti notri niti veni. Pač jebatga, stvar okusa. Kar se pa tiče te teme, če bi moral izbiral med BMW1 ter A klaso bi pač enko vzel, enostavno mi je A klasa no-go... Ko pa pridemo do višjih rangov (S klasa, S coupe) pa BMW-ja ni več, se vprašam kak BMW, kaj je to BMW? Tako je to...