nasilje celje

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Mal sicer pretiravaš toda pozabil si povedati, da poleg vsega tega je odvisno kakšen je ravnatelj.

To z ravnateljem se strinjam, ker poznam tudi obraten primer. Still moj otroc tko kot Gattov nimajo problema, kolega ga pa ima. Ampak dejstvo je, da ni za to zaslužen sistem temveč....

Sistem je pa čist zgrešen in od šole do šole drugačen. Nekateri pedagogi in ravnatelji so tako nesposobni, da niti nebi smel učit. Saj ne znajo narest niti minimalne avtoritete in nekih potez.

Pa se vsi izgovarjajo na sistem, da je pač zgrešen. V Prešernovi je pač tako, da ravnatelj pač svoje nebuloze govori kr v tri dni. Recimo končni izlet, je za isto denstinacijo 2x dražji kot na Simon Jenku. In pač Žitnik pove take it or leave it (to je njegov odgovor)

Nekako tako gre pri njemu za vsako stvar. Pa znamenit stavk ni v pristojnosti šole. Sicer ne hodim nikol na govorilne, pove pa naša, da svet staršev ne jebejo pet posto.

Pretiraval pa nisem z nobeno stvarjo, če greš tam do Poldeta, ti bo še kej hujšga povedal. Tudi to, da šola sili vse da grejo med glavnim ven je samo zaradi tega, ker ne obvladujejo učencev.

Pa še nekej bom povedal, ko odprejo glavna vrata 8.10 tavelki tko pritiskajo skozi vrata ki so odprta z enim krilom, da tamali kr padajo po tleh (manjši in večji razredi imajo isti vhod 1-4 5-9). In podobne fore. Samo čakamo, da nesreča.

To so mu povedal že žnjkrat, zadeva je ista...

samo primer povem, kako je...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #15304

Čakte, a zdaj je pa problem samo v eni šoli, in to očitno ne zaradi Albancev, ampak ker je brati da imajo totalni razpust in ravnatelja za zamenjat?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Ne, problem je brez dvoma vsesplošen ampak zdaj se je pač konkretno izpostavlja točno določen primer šole.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Dopuščam možnost, da ti to tako dojemaš ja, jaz pa vidim malo večjo oz. drugačno sliko.

Nazadnje urejeno:
I

Ko ni argumentov, so pa žaljivke na vrsti. Kot ponavadi.
Čakam še tvojo mantro da se spuščaš na moj nivo :fredi:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Spet narobe :aplauz:

Argumentov ti ne bom pisal, ker je problem jasno naveden v optiplexovem postu (2. odstavek) in tudi NIKJER NI NIHČE PISAL O ALBANCIH po citatu katerih me iz neznanega razloga sprašuješ ampak, če se moraš delat budalo in kao ne vidiš pa dobro, pač "ne vidiš". Žaljivk pa tudi ni nobenih ampak zgolj glasbeni videi.

Sooo.... Better luck next time :cheer:

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Ko ni argumentov, so pa žaljivke na vrsti. Kot ponavadi.
Čakam še tvojo mantro da se spuščaš na moj nivo :fredi:
Ker vidim da ti peša spomin....isti video sem jaz dobil od tebe cca 2tedna nazaj...preprosto ker....nevem razloži nam ti! Lahko v sandboxu da ne boš tukaj zasmetila ;)

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Ker vidim da ti peša spomin....isti video sem jaz dobil od tebe cca 2tedna nazaj...preprosto ker....nevem razloži nam ti! Lahko v sandboxu da ne boš tukaj zasmetila ;)

:valjamse::valjamse::valjamse: LooooL, anemej3bat :valjamse::valjamse::valjamse::valjamse:

burn-meme.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

23. jul 2008
42.372
5.646
113
Tudi ce "ni" bil...si poskrbela da video ne bi mogel biti narobe razumljen?

Podvorašanje: torej če limaš nekaj kar v 3dni..ne da bi vedela zakaj in komu...priznaš da stem spamaš?

Podvprašanje2: veš da za spam obstajajo ukrepi?

• Všeč mi je
I

Tudi ce "ni" bil...si poskrbela da video ne bi mogel biti narobe razumljen?

Podvorašanje: torej če limaš nekaj kar v 3dni..ne da bi vedela zakaj in komu...priznaš da stem spamaš?

Podvprašanje2: veš da za spam obstajajo ukrepi?
Verjetno sem temo falila :evil:

Kamele0N

23. jul 2008
42.372
5.646
113
Definitivno...ker sem te za razjasnitev pozval v "sandboxu"

Torej nazaj k pointu ki ga je izpostavil optiplex

Hvala!

• Všeč mi je

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Pomaga če kot starš stopiš do staršev drekačev. Pomaga pri normalnih in nenormalnih starših drekačev, ne vem pa če pomaga pri albancih. :sprasujemse:
Lastne izkušnje, ne pomaga. Eni so tako zje..., da kaj drugega od otrok niti ni za pričakovati. Njihov pogled: otrok njihov je angelček, za vse pizdarije, ki jih je njihov angelček naredil, so vedno krivi drugi.
Prijava na policijo ne pomaga, saj če pride do incidenta v šoli, je šola KRIVA, ker je takrat odgovornost na šoli. Ni šlo za Albance, ampak pristne zje... Slovence.
Se strinjam, da riba smrdi pri glavi. Če je ravnatelj top, potem je običajno vse urejeno tudi navzdol in obratno enako.
Par let nazaj je ena mama (problematičarka) usekala učiteljico. Ravnateljica je učiteljici rekla, da če jo hoče prijavit (ali tožit, se ne spomnim več točno) naj jo sama, da šola ne bo nič naredila. Namesto, da bi šola stala za učiteljico in ji nudila vso podporo, pa še zahtevala prepoved približevanja. Toliko o tem.
Mi pa ni jasno, zakaj se toliko trudijo te zadeve prikrivat, namesto da bi jih zatrli v kali in bi bil potem mir.