Danes ob pol sestih je bila na RTV oddaja posebna ponudba kjer so predstavili delo carinske poste. Oglejte si jo, kaksne koluta natiskanih nalepk za lepljenje strankam imajo pripravljene.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ah to ni nic jaz sem kupil 22.11 pa je sele danes prispelo na kitajsko letalisce za prevoz. Res imajo zgleda guzvo cez praznike ali kaj jih pere da rabi roba 1 mesec do letalisca. Sem mislil da bom kaksno stvar dobil za novoletno darilo ocitno nic nebo![]()
Po mojih izkusnjah je vsak nakup po 10.11. Iluzorno pricakovati do bozica. Se sicer zgodi kdaj kaksna izjema,toda v praksi se ta datum ni zagotovilo...Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Vidim ja. Samo sem narocil vec stvari skupaj eno sem dobil ze en teden nazaj sem dobil upanje da bodo se ostale prisle ampak.... Bo treba drugo leto prej narocati![]()
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Po mojih izkusnjah je vsak nakup po 10.11. Iluzorno pricakovati do bozica. Se sicer zgodi kdaj kaksna izjema,toda v praksi se ta datum ni zagotovilo...Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Vidim ja. Samo sem narocil vec stvari skupaj eno sem dobil ze en teden nazaj sem dobil upanje da bodo se ostale prisle ampak.... Bo treba drugo leto prej narocati![]()
si vzel bombaz ali tisto drugo opcijo?Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
No dobil sem tiste calvin clein boxerice so zelo kvalotetne ampak tanek material bolj poletne gate. Pa kdor bo narocal naj naroci 2 cifre vecje![]()
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
samo kot zanimivost...calvin klein gate it trznice iz bangkoka za par € so preživele originalne za precej več €, kupljene pri nas. Originalnih en čas že ni več, tajske pa še zdaj zgledajo kot da so bile pred kratkim kupljene. Naše gate nosil M/L, vzhodnjaške XXL![]()
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
si vzel bombaz ali tisto drugo opcijo?Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
No dobil sem tiste calvin clein boxerice so zelo kvalotetne ampak tanek material bolj poletne gate. Pa kdor bo narocal naj naroci 2 cifre vecje![]()