Danes ob pol sestih je bila na RTV oddaja posebna ponudba kjer so predstavili delo carinske poste. Oglejte si jo, kaksne koluta natiskanih nalepk za lepljenje strankam imajo pripravljene.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ah to ni nic jaz sem kupil 22.11 pa je sele danes prispelo na kitajsko letalisce za prevoz. Res imajo zgleda guzvo cez praznike ali kaj jih pere da rabi roba 1 mesec do letalisca. Sem mislil da bom kaksno stvar dobil za novoletno darilo ocitno nic nebo
Po mojih izkusnjah je vsak nakup po 10.11. Iluzorno pricakovati do bozica. Se sicer zgodi kdaj kaksna izjema,toda v praksi se ta datum ni zagotovilo...Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Vidim ja. Samo sem narocil vec stvari skupaj eno sem dobil ze en teden nazaj sem dobil upanje da bodo se ostale prisle ampak.... Bo treba drugo leto prej narocati
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Po mojih izkusnjah je vsak nakup po 10.11. Iluzorno pricakovati do bozica. Se sicer zgodi kdaj kaksna izjema,toda v praksi se ta datum ni zagotovilo...Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Vidim ja. Samo sem narocil vec stvari skupaj eno sem dobil ze en teden nazaj sem dobil upanje da bodo se ostale prisle ampak.... Bo treba drugo leto prej narocati
si vzel bombaz ali tisto drugo opcijo?Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
No dobil sem tiste calvin clein boxerice so zelo kvalotetne ampak tanek material bolj poletne gate. Pa kdor bo narocal naj naroci 2 cifre vecje
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
samo kot zanimivost...calvin klein gate it trznice iz bangkoka za par € so preživele originalne za precej več €, kupljene pri nas. Originalnih en čas že ni več, tajske pa še zdaj zgledajo kot da so bile pred kratkim kupljene. Naše gate nosil M/L, vzhodnjaške XXL
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
si vzel bombaz ali tisto drugo opcijo?Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
No dobil sem tiste calvin clein boxerice so zelo kvalotetne ampak tanek material bolj poletne gate. Pa kdor bo narocal naj naroci 2 cifre vecje