Napišite končno ceno novega avtomobila - anketa

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Tomaz pravi:
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Zbijanje cene je itaq hobi postal. Vsak bi bil švercer. :D Do neke mere gre, ko je prenizko te pošljjejo nekam.... :D

Glede na dejstvo da gospodje prodajalci avtomobilov delajo z maržami okoli 30% jim vsekakor ne bo prevelika težava dati med 15% in 20% popusta. Z.

Ja seveda in ti si eden tisti, ki delaš z 30%. Blagor tebi.
stupid-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Vsepovsod. Meni ne moreš soliti pameti, ko sem 3 dni v tednu v Nemčiji. Cena proizvajalca je 57.800 € za model xdrive35i. Potem še prišteješ popuste pa če imaš srečo prideš tudi do 50.000 €.

Katero budalo bi pa prodajal X6 po nabavni ceni?!?! A ste normalni, avto se prodaja sam od sebe.
jezen.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Kupi ga gor če misliš da je res tok pocen. Pa ga pripelji v SLo... če boš prodbil 1000€ si dober... DMV bo pa plačal kdo ? XYZ podjetje, ki gre čez 2 meseca v stečaj, al kako... n gre tako enostavno...

lp
Kje pa piše, da bo avto pri nas registrian
bonk.gif
. Na moj račun se ne bodo pri nas okoriščal.

ne, se bodo raje drugje v tuji drzavi... sreca da jih ne razmislja dosti tako. odsel se, čefur.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Poznam takšne ! že tako imate odlične plače, potem pa še takšne popuste dobivate.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

ne, se bodo raje drugje v tuji drzavi... sreca da jih ne razmislja dosti tako. odsel se, čefur.

Nismo več v YU
evil.gif
.

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Off:
Ko sem bil v Haagu sem se pogovarjal s tipom iz istega foha... Ponujal mi je job za cca 9k EUR mesečne colnge... In veš kaj sem na koncu izračunal? Da nisem nič na boljšem kot tukaj...
-nekje med 2 do 3 K za mesečne stroške življenja
-2 K mesečno za 4 vožnje z letalom domov za vikend (pač imam familijo, do tja je 12 ur vožnje v eno smer)
-vsaj 1K za flat in stroške
-pa vsaj 2K domov poslat za stroške družine (položnice ker familija mora tudi živet)
-ljubljena država se bi me pa še vsako leto spomnila v obliki dohodnine...

Skratka za kakšnih 500EUR mesečno bi razbil familijo. A se splača? Pod predpostavko da grem sam. Če gremo vsi je problem še ženina služba, stroški vrtca, šol... Skratka ni vse tako idealno v tujini kot nekateri vidijo...

Sedaj pa nazaj na temo...

prevoznik

Zelenc'
13. jan 2009
5
0
1
Da še jaz napišem nekaj

Novi R kangoo. 1.5 dci, privilage oprema, 105 KM, 6 prestav, meglenke, digitalna klima, metalik, +zimske gume, +vlečna kljuka.
15140€, kupljen v decembru 2008

lp