Napišite končno ceno novega avtomobila - anketa

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Tvoja pijana italjanka verjetno spusti v okolico 1000 g CO2 na km. Ampak komu mar.

Ti si verjetno d-e-b-i-l. Samo je verjetnost, da si, ohohoho večja kot pa verjetnost, da stara pijanka odda kilogram CO2 na kilometer.

PS. Da ne bomo zvedli, da imamo na alterju še več debilov: Za izpust kilograma CO2 na kilometer, bi moral avto porabiti okrog 42l bencina na 100km.
grims-1.gif

Še en šok! Diesel avtomobili spustijo več gramov CO2 v zrak na vsak liter goriva kot bencinarji.
shocked-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Tudi tak avto, ki ga voziš 20 let stane vsakodnevno, prekomerno onesnažuje okolje(bolezni, globalno segrevanje, ....)

Tvoja pijana italjanka verjetno spusti v okolico 1000 g CO2 na km. Ampak komu mar.
Saj v bistvu lahko živiš tudi brez avta. Sicer ne tako udobno pa vendarle. Udobje stane in ko kupuješ udobje pač nekdo zasluži.

da bi se ti zavedal kake neumnosti pišeš
crazy1.gif

sploh nevem kje bi ti začel odgovarjat ampak sem prišel do zalkjučka, da pri tebi tak nebi melo smisla
uf-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.709
113
pri taščici
ksz

važno da smo do sedaj dobili samo en odgovor na vprašanje teme....
Je pa res da smo ga dobili na primeru francoza ki dvomim da kak avto proda brez popusta....

Tistemu ki kritizira italijasnko pijanko....največ CO2 avto "proizvede" v času svoje izdelave! ne glede na to koliko CO2 potem spušča ko se vozi po csetah

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

Ti si verjetno d-e-b-i-l. Samo je verjetnost, da si, ohohoho večja kot pa verjetnost, da stara pijanka odda kilogram CO2 na kilometer.

PS. Da ne bomo zvedli, da imamo na alterju še več debilov: Za izpust kilograma CO2 na kilometer, bi moral avto porabiti okrog 42l bencina na 100km.
grims-1.gif

Še en šok! Diesel avtomobili spustijo več gramov CO2 v zrak na vsak liter goriva kot bencinarji.
shocked-1.gif

glede izpusta CO2 je bila šala, ni bilo mišljeno smrtno resno. Hotel sem samo povedati, da so stari avti ekološko neprimerni in sem malo pretiraval.

Pri dizlih se pač z enim litrom goriva da prevoziti več kilometrov.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:

Normalno, da je to hobi. Misliš, da bom jaz podpiral takšne, ki nabijajo marže neskončno. Jaz sem gledal pri nas BMWja 540i. Cena okoli 54.000 € z popustom
bonk.gif
. Za isti denar bi v Nemčiji dobil že BMWja X6. Potem se pa čudite, zakaj je zbijanje cen hobij ?
Pri nas je treba samo počakati, da pride prava gospodarska kriza, ne pa sedaj ko je kriza samo na TV in papirju.

Kupi ga gor če misliš da je res tok pocen. Pa ga pripelji v SLo... če boš prodbil 1000€ si dober... DMV bo pa plačal kdo ? XYZ podjetje, ki gre čez 2 meseca v stečaj, al kako... n gre tako enostavno...

lp

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
A službeni veljajo? drugač ga ne vozim jaz je pa zanimivo koliko manj popusta dajo na pravno osebo kot pa na fizično.
Volvo S80 V8 AWD avt. Excutive l. 2008
cena brez popusta: 79.477,00€ s popustom (6%) 74.708,00€ glihanje na 74.700,00€
Bi mogu it sicer gledat v exel (ki ga na domačem compu ne morem odpret) se pa spomnim, da je kar nekaj robe bilo "btw še to rabte zraven" vračunaih zraven od držala za sončna očala
confused-1.gif
kolk so falotje teli prodajalci.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
168
63
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
na konc maš pa za 5k ene robe ki bi že mogla bit vračunan v ceno avta vrednega 74k €
bonk.gif
kolk so falotje teli prodajalci.

ampak tip je pa vseen kupil...

lp

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Kolega je s80 letnik 2007 pripeljal iz Belgije. Imel je 40KKm, kupljen pa je bil pri KBC-ju. V Belgiji je zanj plačal 14K€, pripeljan k nam in postavljen na cesto je bil mislim da eno malenkost čez 21k€.
U Belgijo pa boš moral sam. Je pa res, da nima istega motorja, ampak tahudga dizla.

Nazadnje urejeno:

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
....back to topic,
Naj še kdo napiše, za koliko ste kupili kakšen avto, koliko ste izpogajali.
In še to bi prašal, če kdo ve, kdaj se pri Renaultu obetajo kakšni hudi popusti?

Nazadnje urejeno:

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
In še to bi prašal, če kdo ve, kdaj se pri Renaultu obetajo kakšni hudi popusti?
Mah... popust zdaj dobiš že če samo u salon stopiš. Meni so ponujali novega Cliota 1.2 TCE Exception za 12.000€ (namesto 13.530€) brez kakih pogajanj za ceno. Samo vprašal sem, če majo kake popuste.

Isto pri Fiatu.. Grande Punto T-jet s sport opremo se dobi za okoli 14.600€ (redna cena 16.070€), brez extra pogajanj za ceno.

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
KSZ
Fabia: iz 13400 na 12000, po naročilu, ne iz zaloge. Pa češke kante imajo po novem brezplačno 4 letno garancijo.
zmaga.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Kupi ga gor če misliš da je res tok pocen. Pa ga pripelji v SLo... če boš prodbil 1000€ si dober... DMV bo pa plačal kdo ? XYZ podjetje, ki gre čez 2 meseca v stečaj, al kako... n gre tako enostavno...

lp
Kje pa piše, da bo avto pri nas registrian
bonk.gif
. Na moj račun se ne bodo pri nas okoriščal.