Napetost v Ukrajini - Krimu

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak zanimivo...se zgodi masaker sredi pariza in so v nekaj urah na sledi napadalcem, pojavijo se tudi posnetki, itd...čez nekaj dni so napadalci ubiti.

Se zgodi podobno v moskvi in se zgodi...nič. Res blažena država ta rusija ja.
A ne ?? Kako priročno je to vedno na zahodu... Volk sit in koza cela.... Če pa slučajno kdo kaj podvomi, so pa tu vedno pri roki teorije zarote in in in .... Konec koncev , a ni Coca cola najboljša pijača,,,,
cheer.gif

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
dajmo se vrnt raje na Ukrajino....

Načeloma nisem hotel komentirat umora Nemcova....To da ga ni Putin, mi je bilo takoj jasno. To da ga je CIA tudi....ampak zakaj?

Končno sem našel analizo, ki mi je najbolj logična in dovolj kompleksna, da jo lahko pripišemo boju elit...evo Link

Kar nekaj, to ni kompleksna analiza, ampak neumna... Komentar spodaj pove vse:
3 days ago
The knowing of 'facts' by Boris N. is the weak point in this argument.
Any connection of him to the Kremlin would be known. His lifestyle defied any connection to special services, much less to VV Putin.
The storyline works for a Netflix TV series, superbly.
In reality, you don't risk war with NATO, your regime, your nation, with a weakling like this guy as your 'mole', doubled or tripled.
He has been in descent for years.
This weaving of a mantle of smarts, cleverness, and patriotic usefulness is ingenious by the author. But it lacks truth. Not even the semblance of a fact. Just good fictive writing.

"In reality, you don't risk war with NATO, your regime, your nation, with a weakling like this guy as your 'mole', doubled or tripled.
"
.. Zgodovina je polna takih ali drugačnih dvojnih ali celo trojnih vohunov....Komentator nima pojma...Dejansko take igrice preprečujejo vojno in ne obratno. Logika je preprosta. Vohunjenje je v bistvu vojna in dokler se obe sili posložujeta samo takih igric, prave vojne ni....Šicneš vohuna(ali pa ga zamenjaš) in gremo naprej....

Drugače pa..obstajajo še pomembnejši dogodki v ozadju na katere ta komentator niti ne pomisli...Recimo menjava oziroma reset monetarnega sistema. Menjava elit itd...

Tako v razmislek....Kaj se zgodi, ko ena ali druga "opcija" zmaga. Recimo bankrot USSA....Ali pa bankrot BRIC držav....Verjemte mi...Nobeni od teh opcij ni v interesu sesutja nasprotnika, ker pomeni tudi sesutje samega sebe.... Kot sem rekel.....opazujte USSA in dogajanje v njej.....Kje je Bush, Saudi in Izrael koalicija? Njihov vpliv raste ali pada? So Assada sesul ali ne...Iran...ali se dogaja Busheva opcija ali drugačna. Izrael....obama ne sprejme Netanjahuja in demokrati bojkotirajo govor itd. Kje je Hillary??? Kaj je pravi razlog nizkih cen nafte? Je Rusija bankrotirala ali ne....Kaj pa naftne firme v USSA? Kolko jih je bankrotiral? Kdo je naftni lobij v USSA? Je močnejši ali šibkejši...itd itd...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.076
16.214
113
Počakaj, da ti sedaj objasnijo, da je vse to zgolj in samo ruska propaganda, ta novica pa bo financirana iz tiste vreče novih 20miljonov dolarjev DOfinanciranja (torej so še veliko več že zapravili), ki jih USA namenja za antirusko propagando
aplauz.gif

Pa drugače? Na severovzhodu nič novega?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Vrednote Evropske unije so v nevarnosti, meni prvi mož Evropske komisije Jean-Claude Juncker, ki zato meni, da bi morala povezava ustanoviti svojo vojski. S tem bi še posebej močno sporočilo poslali Vladimirju Putinu, pravi Juncker.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Čakamo samo če na atomsko orožje v Donetsku in Lugansku.

Atomsko orožje in turizem na Krimu, to je nekaj kar bo šlo super skupaj
bonk.gif
?
Nimajo Rusi dovolj zarjavelih ladij po svojih sedanjih bazah ?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.355
5.653
113
Samo s5 se bo mogu en "Gorbačov" najdt da Putlerju pove da ni za 21. stoletje....

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Obnašaš se tako kot moj AMERICAN STAFFORD TERRIER, on je glavni pri moji hiši, ti pa tukaj na alter.si, nekaj pa res imata skupnega, oba sta zelo trmasta, in oba imata zmeraj zadnjo besedo ...a nisi še ugotovil, da te nobeden več ne ne jemlje resno oz. po domače rečeno šmirgla ...
s10275.gif

Nazadnje uredil moderator: