Živi v prepričanju.Ma mene več kot dovolj...
Če rabi tvoja 3 igračke, da je zadovolj(e)na, potem je s tabo nekaj fauš?Živi v prepričanju.
Ti ki si pravi seksualni ekspert, si že gostoval v ustih katere, med tem ko ji z igračkami obdeluješ muco in ritko?Če rabi tvoja 3 igračke, da je zadovolj(e)na, potem je s tabo nekaj fauš?
Ah kaj sploh sprašujem, tebe boli desnica.
ZA POLNJENJE OD SPREDAJ
a od zadaj pa ne gre? Brezveze ...
Eni imajo nekaj soli v glavi in tega ne delijo z svetom. Spet drugi drugi ima(m)jo ženske, ki ob obilice skrbi z otroki, službo, hišo in na koncu možem, ne folgajo razmišljat kolikokrat ji bo zvečer prišlo, ali bodo imele analno ali hvalabogu ne, ampak jim je dovolj da zvečer, ko gredo otroci spat, pa če je za njo kolikotoliko normalen dan, mož čisto normalno "pocarta".Dik pik incoming in 3..2..
Čudi me da alter 20cm+ ne pokažejo svoje igračke od žene.
Tole imaš verjetno TI bolj zase.S čim se igrajo vaše ženske, ko so same in jih zgrabi potreba?
Moja ima najraje te tri:
Poglej priponko 48403 Poglej priponko 48404
Ta dva uporablja skupaj.
Nova pridobitev pa opravi vse sama:
Poglej priponko 48405
Ta jo res zdrma do amena.
Eni imajo nekaj soli v glavi in tega ne delijo z svetom. Spet drugi drugi ima(m)jo ženske, ki ob obilice skrbi z otroki, službo, hišo in na koncu možem, ne folgajo razmišljat kolikokrat ji bo zvečer prišlo, ali bodo imele analno ali hvalabogu ne, ampak jim je dovolj da zvečer, ko gredo otroci spat, pa če je za njo kolikotoliko normalen dan, mož čisto normalno "pocarta".
Normalno da ji ni bilo prav, da bi se star slinež naslajal nad njenimi odgovori.He he, romantična duša.
Enkrat sem barvica nekaj vlekel, koliko je bilo največ orgazmov v verigi, pa je čisto zaštekala. Se mi je zdelo da ji ni bilo čisto prav.
Lahko da si po duši mlad, šteje samo tisto kar babe vidijo in otipajo. JbgJaz nisem star, glede slineža bi se pa šel pogajat