Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne lej, ti pomoje kar se tice odnosov z zenskami zivis v vatki. In ne zelim da tvojo nezno duso unici 22 letnica za katero ti pac povem da ni za nobenga normalnega tu =) Jaz sem odpeljal normalni proizvod familije, kar je ostalo pa je pac ostalo in verjemi da si ne zelis. Ostani pri rokiinje stvar resena
ksz
me prav zanima kašne face pa imate vi. a ste sami lepotci, tako da zasenčite sonce ali pa imate čefursko-ilirske poteze ?
čisto povprečno dekle.
sicer pa kot je nekdo napisal, po 3 kozarčkih in ko se bejba nafarba bi vsakemu kritiku tukaj izgledala vrhunsko
Pa kaj vas boli [censored]. Vsak ma svoj okus. Enim so všeč, enim niso. Če se že nalima na javni forum, bom pa ja mel dovoljenje da pokomentiram fotko.
tisti ki jo najbolj kriitizirate tukaj pričakujemo slike vaših manekenk doma oz. tistih ki jih nabijate (pa ne v sanjah)! Če nimate kaj za lepit prosim ne smemti te lepe teme!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.