ne, samo za redne stranke foruma, in še to se moramo poznat med sabohej bi lahko dobil invite za discord prosim?
ne, samo za redne stranke foruma, in še to se moramo poznat med sabohej bi lahko dobil invite za discord prosim?
pustimo to, gremo raje nazaj na discord, danes je gor nova galerija 12 SLO punc z OF, tak da... uživajte.
zeljko žveči doma staro pašteto, pa draksla na rokeA ni zeljko?
Jebi ga si ga moral priklicat.....Fantje dejte se malo umirit ker bo drugače zejko2 prišel in vam jih napel
Daj še mene zraven..prosim..da vidim če je to urbana legenda....pustimo to, gremo raje nazaj na discord, danes je gor nova galerija 12 SLO punc z OF, tak da... uživajte.
Pokaži kak izsek. Zadnje čase smo spustili noter precej folka, ki je obljubljal material, pol pa nič ...Kako se da prit v discord skupino? Imam kar precej materiala
Hvala si me pa res potolažil...Upam da ti rata....ne bo ti žal!
zdravo, sem novi tukaj. ali je kje napisano pravilo kaj tocno se sem objavlja, da slucajno ne prilepim kaj narobe?ali pa je naslov sam po sebi dovolj zgovoren?Smo že večkrat napisali. Najprej morate kaj sem prilepit potem pa dobite link. Vseh, sploh nepoznanih, se pač ne dodaja. Preprosto.
edit: pa da ne boste zdaj limali že objavljenih slik, za to ne boste dobili nič